Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים, מקווה שאני כותב מה מקום הנכון, לא מצאתי פורום לגביי ביטוח של רכב.

השאלה שלי פה זאת ארוכה וקצת מסובכת כי יש כמה נקודות.

מקווה שתבינו אותי, חח

אז ככה:

1) יש לי סוכן ביטוח, ורק היום גיליתי שאני משלם (אני עולה החדש ו מאיפה שאני בא, לא התעסקתי אף פעם אם הדברים האלה וגם לא בדקתי לפני) 25% יותר שהולך נטו לסוכן. מה הכוונה? נגיד שאני עושה ביטוח חובה + מקיף בחברה X אבל הסוכן שלי עושה הכל, ויולה לי 1250₪, א י אני פונה לבד לאותה חברה ועושה את אותו ביטוח, עולה לי 1000₪, זה היגיוני הסוכן אומר לי מחיר כזה כדי לקחת את הרווח לעצמו??? (לצורך העניין, לפי בדיקה שלי זה 23/24% שהסוכן שלי לוקח) כל החברות לוקח ככה? או הסוכן שלי מגזים??

2) אשמח לדעת מאנשים שעשו ביטוח לרכב לבד עם חברת כלשהי, מה קרה, איך הטיפול שקיבלו, וכמה קשה היה להתמודד איתם, אשמח לדוגמאות גם אם אתם הייתם אשמים בתאונה וגם אם מישהו דפק אותכם והם אשמים.

3) לצורך העניין, אני מעוניין להחליף את הרכב שלי תביאו לאון החדשה, והבנתי שהם עובדים עם החברה אלייד, לא סגור אם זה של צמפיונס או זה חברה שיש להם הסכם איתם, אבל אשמח לשמוע חוות דעת איתם.

4) אשמח גם לדעת בכללי על ניסיון שלכם אם חברות ביטוח, עם סוכן, בלי סוכן, והאם שווה לשלם יותר לסוכן כדי לא לשבור את הראש בזמן שקורה משהו.

עוד פעם, מקווה שאתה מבינים מה שכתבתי ולא עשיתי סלט יותר מידי.

תודה מראש יום טוב לכולם.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

בוקר טוב וולקום טו יזראל.

1. ממליץ בכיף לבדוק מחיר בWOBI

2. ניסיון שלי עם סוכני ביטוח די גרוע (לא עוזרים בשיט). אין לי אמון בנציג שאמור לשרת שני צדדים.

3. תקבל הצעה, שניסיתי לטפל ברכב שעבר תאונה הסוכנות ביטוח לא עבדו באותו יום... אחרי שהתאיישתי מלהשיג אותם נהגתי ברכב שעבר טוטאל לוס למוסך שלהם... וגם המוסך לא עבד באותו יום.

4. כתבת שאתה עולה חדש. מאוד מקווה שהסוכן ביקש ממך מכתב מחברת הביטוח בחו"ל שהיה לך ביטוח בחו"ל, זה יכול להוזיל את הפרמיה בצורה יפה.

5. אציין כי אם הרכב לא נוסע בשבת אפשר להוריד קצת גם במחיר.

שבוע נפלא.

פורסם

תודה על התשובות. מכחה לעוד אנשים.

אבל לגביי הביטוח בחו"ל, לא היה לי רישיון בכלל בחו"ל, ולאבא שלי (שהוא נוהג מגיל 14 והיום הוא בן 70 כמעט) לא עזר הוותק אצלו, חחח.

פו פו פו, עד היום לא הייתי צריך את הביטוח בכלל, לא יודע מה יקרה עם הסוכן שלי ברגע (מקווה מאוד שלא אצטרך) יקרה משהו באמת.

מעניין אותי לדעת יותר אם זה מקובל את ה% שהם לוקחים לי, אם שאני צריך פשוט להגיד להם שאם לא מורידים, אני עוזב אותם.

לגביי WOBI, ככמה גיליתי כמה % הסוכן לוקח, אני משלם 5560 (חובה + מקיף) ובWOBI אותו ביטוח באותו חברה עולה 4492.

פורסם
בחברת ביטוח נהוג לתת הצעה אטרקטיבית שנה ראשונה ואחר כך להעלות תעריפים.

תגיד לסוכן להשוות את ההצעה שקיבלת

אתה אומר להגיד לו משהו בסגנון "בחברת ביטוח אחר קיבלתי פחות" כאילו??

כי לי יש הרגשה הם פשוט יושבים במשרד נכנסים לwobi מחפשים את ההצעה הכי נמוכה ואחר כך לוקחים 20% בשבילכם למקרה שיהיה תאונה והם יצטרכו לטפל לך בהכל..

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

1+4 ) כל סוכן ביטוח קובע את העמלה שלו. בסופו של דבר זה עסק והם צריכים להרוויח.

זה שיקול שלך : האם אתה מוכן לשלם תוספת כסף לסוכן ביטוח שאתה סומך על כך שהוא דואג לך או שאתה מוכן להתחיל

להתרוצץ כל פעם שצריך לחדש ביטוח או (חס וחלילה) במקרה של תאונה. בהתאם לכך צריכה להיות ההתנהלות שלך.

בהערכה גסה, אני חושב כי העמלה שהוא לוקח איננה חריגה.

2. לא עשיתי תאונות, אז לא יודע לענות.

3. אין לי ניסיון. לא יודע.

פורסם

דווקא לי יש נסיון טוב עם סוכני ביטוח, פחות טוב עם חברות עצמן (בניגוד לפרסומת)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי נסיון מצויין עם שני סוכנים ויש נסיון מצויין עם AIG.

כל פעם שאני צריך לחדש או להקים ביטוח - אני פונה לשלושתם. מי שמציע את ההצעה הכי טובה זוכה בביטוח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש לי נסיון מצויין עם שני סוכנים ויש נסיון מצויין עם AIG.

כל פעם שאני צריך לחדש או להקים ביטוח - אני פונה לשלושתם. מי שמציע את ההצעה הכי טובה זוכה בביטוח.

יש להם שם?

• תוכן חדש...