Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב בצבע תכלת מטאלי שלאחרונה אני רואה כי הצבע שלו דוהה ואף הלכה מתחילה להתקלף קלות. אני רוצה לעצור את זה בזמן ולטפל בזה לפני שזה יחמיר. אשמח להמלצות על מה ניצן לעשות כעזרה ראשונה.

כמו כן אני מתעניין בדיטיילינג בסיסי, יש לי את היכולת לבצע דברים אך אצטרך את המלצתכם על אילו חומרים להשתמש.

בהמשך אצרך תמונות של נזקי הצבע.

פורסם

אם מתחילים קילופים אין מנוס מאשר לצבוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם מתחילים קילופים אין מנוס מאשר לצבוע.

טעות!!!

RestorFX

אני מקווה שאני לא נשמע כמו איזה פרסומת מהלכת, אבל לדעתי זה פתרון עדיף מצביעה אם רק מתחילים קילופים

פורסם

איך בדיוק החומר הזה מתקן קילופים?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה סוג של חומר דמוי לכה,מורחים אותו מעל,ימנע המשך קילופים,מתחת,יראו את כל הפגמים.

בשילוב עם העובדה שזה לא זול בכלל,עדיף לצבוע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נכון,זה ציפוי אבל בשביל לתקן צריך לצבוע מחדש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יוליאן קילופים זה בדרך כלל לכה, אין נזק אמיתי לצבע, לכן התיקון של RESTOREFX הוא תיקון לכל דבר ועניין, אין צורך לצבוע מחדש.

צריך לבדוק מה המחיר שהם לוקחים, ולפי זה להחליט אם זה משתלם, אני מסכים שאם המחיר שלהם זהה לצביעה מחדש, הייתי הולך על צביעה, בתנאי שזה במקום איכותי ולא צבע שידהה תוך חצי שנה.

עוד דבר שצריך לקחת בחשבון, זה איפה הלכה מתקלפת, אם זה רק מכסה מנוע אפשר לצבוע רק אותו, אבל שווה לבדוק את עובי הלכה בשאר הרכב, כי לרוב הגג יתקלף ביחד איתו.

פורסם

^^אם תבצע צביעה של הגג אין לך טעם להתאמץ, במידה והצבעי אינו חאפר המשטח יעבור שיוף שיעשה ישור קוו לכל המשטח ואחרי זה צבע בסיס וצבע רצוי

פורסם

לרוב זה מתפשט,אתה יכול למרוח ווקס או אוטם אב לזה לא מבטיח.

• תוכן חדש...