Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בן יקר שלי, החנה את רכבי, במקום שכנראה חל בו איסור חנייה וקבל דו"ח.

קצת הרגיז אותי שמסתובב פקח במוצאי שבת באמצע הלילה ורושם דוחות, אבל זה מה יש.

אממה, מדובר בשכונה חדשה ומחומר שקראתי ברשת, מסתבר שצריכים לחול כמה תנאים, כדי שהדו"ח יהיה חוקי.

אני מצרף את פרטי הדו"ח, מייל ששלחתי לנציב תלונות ציבור, מכתב תשובה מהנציב ומנסה בעזרתכם, להבין כיצד להמשיך.

נכון שאני יכול לשלם את הדוח ולהמשיך הלאה.

נכון שאני יכול לשלם עבור האגרות השונות לקבלת מידע לציבור.

האם יש דרכים נוספות, ללא עלות, בהן אני יכול לקבל מידע ללא עלות שמן הסתם, תהיה גבוהה יותר ממחיר הדו"ח?

רונן

דוח חנייה.jpg

פנייה לנציב תלו&#1.jpg

תגובת פניות ציב&#1.PNG

ארז רונן

פורסם

למה 250 ש"ח?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם תוכל לצרף צילום של המקום בו הוא חנה, יהיה קל יותר לשפוט. בלי קשר, הנסיון לתקוף את חוקיות התמרור הוא די עקר, כי הוא ישלל בקלות ע"י עיריה/יועמ"ש בטענה שעובר העבירה לא ידע שהתמרור אינו חוקי (אם אכן אינו חוקי) בשעת ביצוע העבירה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ברור שידע. הוא הגיע למקום, ראה תמרור שנראה לו תמוה, ואז חנה במקום אחר. למחרת בדק, למד שהתמרור לא חוקי, ומאז מחנה שם כי מבחינתו התמרור לא חוקי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פות"ש אם ברצונך לצפות בתמונות העבירה, כנס לפה הזן פרטים ותקבל את התמונות (אם הרכב צולם).

כדאי יהיה קודם להסתכל על תמונות העבירה כי אולי משהו לא תקני שם, אם אתה יכול להעלות אותן.

פטבוי העיריה לא תוכל לטעון טענה כזאת, אם התמרור לא חוקי אז הדוח לא חוקי.

בהצלחה.

Detailer.gif
פורסם
ברור שידע. הוא הגיע למקום, ראה תמרור שנראה לו תמוה, ואז חנה במקום אחר. למחרת בדק, למד שהתמרור לא חוקי, ומאז מחנה שם כי מבחינתו התמרור לא חוקי.

זה נכון אם פות״ש היה בודק, מגלה שאחד האישורים חסר וכותב בקשה לביטול בתוספת האישור.

אבל ברגע שכתב מכתב אחרי קבלת הדוח בו הוא מבקש לקבל את האישורים, ברור שבזמן החניה (המדוברת) לא היתה לו הוכחה שהתמרור לא חוקי.

פורסם

מה זה משנה מה הוא ידע

תמרור לא חוקי הוא לא חוקי ואי אפשר להאשים על פיו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כן ולא.

דו"ח שמבוסס על תמרור לא חוקי, דינו להתבטל.

אבל כבר נתקלתי בתביעת נזיקין על תאונה שהתרחשה בחניון עם תמרור עצור לא חוקי. השופטת הסבירה שבעת התאונה, הנהגים אינם יודעים מה חוקיות התמרור ולכן לא ניתן לבסס על כך טיעוני אשמה לתאונה (יעני "לא עצרתי בעצור ונכנסתי במישהו, אבל התמרור לא חוקי ולכן הוא אשם).

אז אומנם זה דין אזרחי ולא פלילי, אבל גם לטיעונים בירוקרטים יש מגבלות.

פורסם

אנו דנים כאן בדין הפלילי

ושם יש להקפיד על כל תג ותג כדי להאשים ואח"כ להרשיע

בדין האזרחי אכן הדרישות הם פחותות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...