Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר לבנק חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני לקוח של בנק הפועלים.

אני מאוד לא מרוצה אחרי ששנים הייתי שם. אם זה היחס, ריבוי הלקוחות (מן הסתם ככל שיש יותר אנשים נוצר יותר עומס) וגם זה שלפעמים צריך היום פקיד וגם את זה התחילו להוריד.

הדבר היחיד והחיובי שאני רואה לנכון זה ערוץ הדיגיטל שבזה הם אלופים, כנל לאפליקציה לנייד אבל בהחלט זה לא מה שיאשיר אותי שם.

אני מעוניין לעבור לבנק אחר, רציתי לקבל המלצות לגבי אוצר החייל/אגוד/מזרחי

בדקתי עם חברים אמרו לי שלאומי כנ"ל על הפנים וגם דיסקונט.

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

אני שקלתי לא מזמן לעבור בנק.

דיברתי עם מזרחי, איגוד ועם יהב. מזרחי היו מאוד שירותיים וחזרו לפניה שלי באותו היום, יועץ השקעות למחרת והנציגה הראשונה שאיתה דיברתי לאחר מספר ימים כדי לשאול על שביעות הרצון שלי.

תכלס, אם אתה מרוצה מהדיגיטל ועובד בעיקר בדיגיטל, נראה לי שמזרחי יתאימו לך, הם משווקים את הערוץ מאוד חזק. בנוסף יש להם פטור מעמלות ל3 שנים, ופעמיים בשנה משלוח פנקסי צ'קים חינם.

אתה צריך לנתח מה הפעילות העיקרית שלך ולבחור לפי זה. בכל הבנקים המגמה היום היא לסגור סניפים ולהעביר את הלקוחות לדיגיטל.

למען האמת אני גם לא רואה שום סיבה לללקוח פרטי להגיע לסניף.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אחרי שלאומי סגרו לנו את הסניף והעבירו אותנו לסניף רחוק וגם השירות ירד מתחת לכל ביקורת, לבסוף נשברנו ולפני קצת פחות משנה עברנו לאוצר החייל הקרוב ביותר לביתנו. קיבלנו 5 שנים פטור מעמלות וכו'.

חודש שעבר בנק אוצר החייל הודיע שהסניף נסגר באפריל הקרוב ויעבירו אותנו לסניף אחר, מטבע הדברים רחוק יותר.

פרדוקס שתמיד סוגרים את הסניפים הקרובים והנוחים לנו ומעבירים לסניפים מרוחקים...

"עוד חוזר הניגון"

אופנוען

פורסם

רק לי יוצא להגיע לסניף פעם באף פעם?

לפני כ-3 שנים פתחתי חשבון בבינלאומי, מאז הייתי בסניף פעמיים, לאיסוף כרטיס אשראי ולאיסוף פנקס צ'קים.

זה נכון שסגירת סניפים בעייתית לחלק מהאוכלוסיות, אבל מבחינתי כל עוד יש סניף במרחק כמה דקות נסיעה, עם חניה נוחה, זה בסדר.

פורסם

אני יכול להעיד על בנק איגוד, מניסיון של כ-7 שנים.

ראשית, באופן כללי, יש להם פטור מרוב עמלות העו"ש (עד גבול מסוים, לא זכור לי שעברתי אותו), וב3 השנים הראשונות גם לא תשלם ריבית על המינוס וגם תקבל ריבית על הפלוס (חשבון הפוך).

אני יכול להעיד על גישה חיובית בסניף שלי (הוד השרון, אם זה רלוונטי). לא נתקלתי עדיין במקרים של סגירת סניפים, גם ככה הפריסה שלהם לא מאוד נרחבת.

בסה"כ, בנק שממש סביר לעבוד איתו. לא שישלחו לך פרחים ביום ההולדת, אבל עושים את העבודה ועוזרים כשצריך, וגם העמלות לא נוראיות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

האמת שאני מעדיף להגיע לסניף כמה שפחות עובד בעיקר מהסמארטפון והמחשב, כל מה שאפשר לעשות כדי לא להגיע עדיף לי

פורסם
אני יכול להעיד על בנק איגוד, מניסיון של כ-7 שנים.

ראשית, באופן כללי, יש להם פטור מרוב עמלות העו"ש (עד גבול מסוים, לא זכור לי שעברתי אותו), וב3 השנים הראשונות גם לא תשלם ריבית על המינוס וגם תקבל ריבית על הפלוס (חשבון הפוך).

אני יכול להעיד על גישה חיובית בסניף שלי (הוד השרון, אם זה רלוונטי). לא נתקלתי עדיין במקרים של סגירת סניפים, גם ככה הפריסה שלהם לא מאוד נרחבת.

בסה"כ, בנק שממש סביר לעבוד איתו. לא שישלחו לך פרחים ביום ההולדת, אבל עושים את העבודה ועוזרים כשצריך, וגם העמלות לא נוראיות.

אני גם בבנק איגוד , ואחרי 3 שנים העבירו אותי לחשבון הפוך למתקדמים או משהו כזה, הריבית על הפלוס לתקרה נמוכה יותר אבל עדיין יש את הפטור מריבית עד לגובה המשכורת במינוס.

תתווכח , תקבל. זה הכלל בבנקים.

וככל שאתה צריך אותם פחות (הלוואות מסגרות אשראי וכד' ) הם רצים אחריך יותר.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יכול להיות, למזלי לא נזקקתי עדיין לבדוק את עניין המינוס ולכן לא ממש טרחתי. יש איזו ריבית שולית על הפלוס, כמה שקלים בחודש, לא הייתי משקיע בזה המון מאמץ.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הבנקים הגדולים זה משאבת כסף ‚ אחרי 20 שנה במזרחי ‚עברתי ליהב ‚ כל התנאים הרבה יותר טובים אין עמלות קבוע ‚ הלוואת עם ריביות הרבה יותר נוחות ‚ בקיצור תבדקו בבנקים הקטנים יותר ‚ כמו בנק י-ם ‚ יהב ‚ איגוד ‚ אוצר החייל .

:fadein:
פורסם

בתור עובד בנק אני יגיד דבר כזה.

כעיקרון למעט הלוואות השקעות או משכנתא אין לך מה לחפש בסניף, הכל נגיש באפליקציה, מזומנים אפשר למשוך במכונה, אגב אוטוטו ההלוואות בקליק יצברו תאוצה גדולה ברשת ויהיו המון אופציות להלוואות דרך האינטרנט.

לגבי בחירה של בנק, עמלות וכדו' כל בנק חדש יציע חשבון ללא עמלה לפחות לכמה שנים וגם העמלות עם כל השירותים בדיגיטל כמעט וחלפו מהעולם.

לגבי ריביות והלוואות פה מתחילה הבעיה. בנקים קטנים לרוב יציעו הלוואות זולות יותר, זול משמע פריים +3-6 ללקוח סטנדרטי לעומת בנקים גדולים שיציעו פ+5-8 ללקוח זהה. הבעיה היא שמתן האשראי בבנקים קטנים קשה יותר ומסובך ללקוח.

הרבה הרבה יותר קל לקבל הלוואה גדולה בבנק גדול כמו לאומי או פועלים מאשר לקבל הלוואה בבנק קטן. שאתה מגיע לסכומים של 100 אלף ומעלה אתה רואה זהירות מירבית מצד הקטנים לעומת פועלים שמחלק את זה כאילו זה 2000 שקל..

בכל אופן כל הבנקים מעולים כשיש משכורת סדירה קצת כסף בצד אני לא חושב שיש הבדל גדול בין הבנקים. אתה צריך לשאול את עצמך איזה סוג לקוח אתה, מה התכניות שלך לטווח הארוך והקצר. אם אתה מחפש אשראי גבוה ואין לך הכנסה גדולה או ערבים זמינים הייתי ממליץ להשאר בבנק גדול אם אתה מחפש אשראי זול ויש הכנה טובה לך לבנק קטן.

פורסם

בנוסף למה שאמר אבי2014 - העניין מאוד נקודתי. שני סניפים יחסית סמוכים של אותו בנק יכולים לתת חווית שירות שונה לחלוטין. אל תסתכל על הלוגו מעל הדלת אלא על השירות בסניף הספציפי.

אני חולק על אבי בעניין ההזקקות לשירות פרונטלי. זה לא רק הלואות. זה לא מעט ביורוקרטיה שלא כל פקיד מכיר, זה קבלת מסמכים, אישורים, כרטיסים, פנקסי צ'קים וכו', זה ייעוץ בהשקעות וחסכונות - בקיצור, לא מעט פעולות אשר מצריכות הגעה פיזית או קשר אישי עם הפקיד הרלוונטי.

לגבי ההלואות המידיות - יש לי תחושה לא נוחה שמדובר במוצר אחיד ויקר, ושהלקוח שיבוא לסניף ויתמקח קצת יקבל הלואה שיותר מתאימה לו. בדומה לכך, אמנם לא ישירות הבנק, אבל אני רואה את ההצעות בכרטיסי האשראי ונעשה לי ממש רע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכל תלוי בסניפים שיש ליד הבית שלך.

לכל בנק יש סניפים עם כח אדם מוצלח יותר או פחות.

אני מאוד מרוצה מלאומי בשנים האחרונות, וגם מהפועלים. ברור לי שיש להם גם סניפים פח-אשפה,אבל אלו שאני עובד איתם - על הכיפאק.

לאחרונה הצטרפנו למזרחי טפחות (שאיתם יש לנו ניסיון קודם) ורואים את ההבדלים בינם לבין "איגוד" למשל. לדעתי במזרחי טפחות יש "קו" שעובר בין כל הסניפים ורואים שתודעת השירות שלהם גבוהה יותר מבנקים אחרים - זו ההתרשמות האישית שלי מהשנים האחרונות בהם עבדתי עם 2 סניפים שלהם.

עם איגוד יש לי ניסיון רק עם סניף פ"ת, ובשלוש מילים אסכם: שומר נפשו ירחק.

אין כח אדם (!!) וזה ניכר בטיב השירות. שוב - זה תלוי סניף אבל זה הניסיון שלי איתם. לא אתקרב אליהם יותר ב-ח-י-י-ם.

מעדיף לשלם יותר ולקבל שירות מתי שאני צריך אותו - מאשר להתחנן אליהם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני עברתי לא מזמן מלאומי למזרחי. הסיבה היתה בעיקר הלוואה בתנאים מאוד נוחים שהבטיחו לי + הסדר של מקום העבודה עם הבנק. כאחד שהשתמש באפליקציה והשירותים באתר הבנק - מזרחי טפחות הם לפחות 10 שנים בפיגור יחסית ללאומי ופועלים.

מצד שני, אין לי תלונות על התנהלות שלהם בסניף.

החוויה הגרוע ביותר שהיתה לי - סניף הבנק של אמא שלי בפועלים. בקרוב אוציא אותה משם כנראה לחשבון דיגיטאלי של לאומי.

פורסם

אני בבנק לאומי, אחרי 4 חודשים של וויכוחים על עמלות החלטתי לבדוק את דרכי עם 2 בנקים אחרים.

בנק מזרחי - חזרו אלי מהר ונתנו לי שירות מעולה בטלפון אבל שהגעתי לשיחת היכרות בסניף ראיתי כאוס אנשים צועקים ותור ענקי, ברחתי כל עוד נפשי בי.

בנק איגוד - התנאים הכי טובים מבין כולם - אם בנק לאומי לא היו בסוף מוכנים לתת לי פטור מעמלות הייתי עובר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

איך מזרחי/אגוד עובדים בערוף הדיגיטלי ? ז"א אתר/אפליקציה לא נגיש ?

• תוכן חדש...