Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר מתעניין ברכישת יונדאי גטס. בעת סיבוב הסוויץ', נורת ה-AIR BAG נדלקת, אך עם זאת היא חלשה ביחס לשאר הנורות (מצורפת תמונה).

האם זה תקין (סתם מקרי שהחיווי חלש), או שמה זה מרמז על משהו לא תקין בכריות האוויר?

תודה מראש,

עידן.

IMG-20170213-WA0001.jpg

פורסם

נורית כריות האוויר לא צריכה להיות דלוקה לאחר שהרכב התניע או כאשר המפתח במצב ON. בתמונה נראה שהנורית בכלל לא דולקת או שלא ניתן להבחין בתמונה האם היא דולקת.

אם הנורית דולקת בצורה חלשה הדבר מרמז שקיימת בעיה כולשהי לכן רצוי מאוד לבצע סריקת תקלות לפני רכישת הרכב !

איזה כייף לי :)

פורסם

חידוד השאלה, איך שאני הבנתי אותה:

נורת כרית אוויר נדלקת לביקורת בפתיחת סוויץ' כמו שצריך אך מאירה באור חלש יותר לעומת שאר המנורות ליד.

לאחר התנעה היא כבית.

פורסם
חידוד השאלה, איך שאני הבנתי אותה:

נורת כרית אוויר נדלקת לביקורת בפתיחת סוויץ' כמו שצריך אך מאירה באור חלש יותר לעומת שאר המנורות ליד.

לאחר התנעה היא כבית.

אכן לכך התכוונתי.

פורסם (נערך)

זו נורה להט T5 ממסומרת לבית מנורה, כנראה היא לקראת סוף חיה.

ממליץ לקנות חבילה ולהחליף את כל הנורות, כי הן מתות אחד אחרי השניה.

בנוסף לא ממליץ לקנות נורה לד, כי יש פילטר ירוק בשעון סל"ד ומהירות, ופילטר אדום במנורה שמן מנוע, כרית אוויר ופילטר צהוב/כתום ל-CHECK ENGIE.

קישור לקניה מאליאקספרס: https://www.aliexpress.com/item/10-PIECES-B8-5D-286T-T5-12V1-2W-Clear-Glass-Instrument-Lights-Car-Gauge-Bulbs-Auto/32693892891.html

באיביי לא מצאתי נורה להט במחיר דומה.

אם מישהו כמוני יעשה בעתיד חיפוש ויגיע לשרשור, אני אוסיף ששאר הנורות הם נורות לד מולחמות ללוח מסוג SMD 0805 לפי צבע שיש בלוח.

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם

כשאני חושב על זה שוב, חלק מהנורות כבו (ABS וכו') והשאר נשארו דלוקות כי הן צריכות להשאר (חגורה, דלת ובלם יד). עם זאת ה-AIR BAG נראת פעילה, גם אם באור חלש יחסית. והיא הייתה צריכה להתכבות ממה שאני מבין ממכם.

פורסם

לגבי נכבת אני לא בטוח - כאמור הרכב הוא מועמד לקנייה והמוכר יבדוק זאת מאוחר יותר (לא נמצא בסביבת הרכב כרגע).

המצב בתמונה הוא כאשר הפעלתי סוויץ'.

פורסם
לגבי נכבת אני לא בטוח - כאמור הרכב הוא מועמד לקנייה והמוכר יבדוק זאת מאוחר יותר (לא נמצא בסביבת הרכב כרגע).

המצב בתמונה הוא כאשר הפעלתי סוויץ'.

כפי שכתבתי קודם לכן יש לבצע סריקת תקלות בכדי לבדוק האם קיימת בעיה במערכת כריות אוויר.

איזה כייף לי :)

פורסם
מנצלש , איך מגיעים אליה בכלל?

אתה שואל איך מחליפים נורה בלוח שעונים?

יש אחלה סרטון רוסי שמראה איך מפרקים את הלוח. משם הדרך קלה.

נ.ב.

מתאים גם לדור הראשון, רק בדור הזה מוציאים את בית מנורה, ושולפים את הנורה עם הקונדום הירוק. מחליפים ומכניסים נורה חדשה. בדור השני חלק המנורות הם T10, חלק T5.

פורסם

אנא שים לב להצעה מהותית בחשיבותה שכבר כתבו לך:

כפי שכתבתי קודם לכן יש לבצע סריקת תקלות בכדי לבדוק האם קיימת בעיה במערכת כריות אוויר.

ואוסיף, היו מקרים שבעת תקלות במע' כריות האוויר, ובמקום לתקן את המערכת, "היה מי שדאג" שבמקום לתקן את המערכת, בסך הכל תדלק נורית ביקורת עת פתיחת סוויץ' ותכבה עת המנוע פועל, וכל זאת כאמור, כאשר מערכת כריות האוויר אינה תקינה ואינה מוכנה לפעילות במקרה תאונה חס וחלילה.

מצב בו הנורית דולקת במצב זה אינה בהכרח מצביעה על חסור תקינות אבל מחייבת לטעמי בדיקה בסקנר ייעודי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...