Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

העדיפות היא לאמינות - אין זמן לבלות במוסכים.

הנסועה הצפוייה היא כ1000 ק"מ בחודש רובה בבין עירוני הררי כך שמיני לא תתאים.

תקציב וגיר בכותרת. אם יש שאלות מנחות נוספות נשמח לענות.

תודה

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

הייתי בודק סקודה פאביה למשל או סיאט איביזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא ביקש לא מיני על מנת שיהיה לרכב קל יותר בעליות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ממליץ על צרפתיות - פג׳ו, וסיטרואן. יתרונן לסטודנט - נפילת המחיר העצומה שלהן. אתה יכול להשיג רכב טוב מאד, ובמצב מצויין, ואפילו לא ישן - במחצית המחיר של רכב יפני או קוריאני אחר.

ספציפית אני ממליץ על סיטרואן c3, אמנם לא ״ספורטיבית״ באופיה, אבל יש לה מנוע 1600, ועליות לא ממש מעניינות אותה, ובנוסף - היא מעוצבת נפלא, ונעימה מאד מאד לנסיעה.

ההמלצה מגובה במעשים - לפני שלושה שבועות בדיוק רכשתי סיטרואן c3 Comfort PK 2011 - הדגם הכי מפונפן ומפונק, עם גג שמש, חלונות כהים וצבע מיוחד, חישורי מגנזיום, מראות מתקפלות אוטומטית, תמיכה בבלותות׳ ואייפון, וכל האיבזור הכי מגניב - מיד שניה, לפני שבועיים, במחיר 35000. לו הסתפקתי בדגם בסיסי, יכולתי לקנות ב 32000 או לחילופין, שנת ייצור 2012 באותו המחיר.

אנחנו גרים במודיעין, ונוסעים לירושלים לעבודה בכל יום, כך שעליות וירידות הן חלק אינטגרלי מהיום שלנו. אנחנו נהנים מאד מהרכב.

פורסם

תודה לכל המגיבים.

אני מאד אוהב את סיטרואן ולא מחפשים ספורטיבית, אבל לא כשמחפשים אמינות.

בפאביה הביטוח לא יהיה יקר?

לאור הנסיעה הנמוכה יחסית הצפויה יש שתיינית אמינה שכדאי לשקול?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לא הייתי ממהר לפסול את הצרפתיות, אחת שמורה שטופלה כראוי ותמשיך לשמור עליה יכולה להציג רמת אמינות גבוהה. זה לא הצרפתיות הבעיתיות של פעם, המודרניות אמינות מאוד, ואני מדבר מניסיון. אני יכול להגיד לך שבאופן אישי הרכב הבא שלי יהיה צרפתי (אחרי שהקודם היה צרפתי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני נהג צעיר (בן 23) עם פאביה 2012, הביטוח שלי תקף לכל נהג מעל גיל 21 עם ותק של שנה ויצא לי חובה+מקיף 4300-4400 הציעו לי הצעה זולה יותר אבל זה הסוכן ביטוח של ההורים והם מעדיפים שכולנו נהיה תחת קורת גג אחת ולי זה בכל מקרה לא שינה(הם שילמו את התוספת)

פורסם

אני עומד על דעתי - היו לי כבר לפחות שש מכוניות צרפתיות ברצף - (אנחנו עם שני רכבים בבית) והאמינות שלהן היתה מושלמת. פיג׳ו סיטרואן, וכעת רנו (פלואנס). הסיטרואן2006 C4 שלי, שקניתי (משומשת) ב 2008, עם 20000 ק״מ - נמכרה בטרייד-אין לפני חודשיים, עם 350000 קילומטר, ובלי פעם אחת ויחידה ש״נתקעתי״ איתה. היו לה תקלות כמובן, אבל לגמרי סבירות ובשוליים, ואף פעם לא עצרו אותי. בשילוב עם מוסך טוב (חס וחלילה מוסך יבואן) אלו רכבים שמשרתים אותך נפלא. אמינים, נוחים באופן חריג, מאובזרים, וגם יפים. עד כה היו לי - פיג׳ו 205 forever 1998 ועוד אחת (הראשונה הלכה בתאונה קשה) מ 1999, היו לי סיטרואן2006 C4 וגם 2011 C3, ורנו פלואנס 2013, וגם קליאו 2009. זו כבר סטטיסטיקה משמעותית.

• תוכן חדש...