Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו איזה יצירת אומנות

לדעתי מדהים

suzuki-hayabusa.jpg

suzuki-hayabusa-.jpg

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
על טעם ועל ריח...
זה שזה 4 גלגלים לא מונע מזה להיות יצרה מושקעת ברמה מטורפת, בכל מקרה הבסיס זה אחד האופנועים הכי מטורפים שיש:onfire:

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

1)יצירת אומנות היתה גם משתנה אם מרסל דושן אמר את זה

2)זה לא של מרסל דושן

3)הדבר הכי פחות פרקטי שראיתי

4)אמאל'ה

5)אכן השקעה עילאית (או בזבוז זמן תלוי איך מסתכלים על זה)

אוי אמריקאים אמריקאים (או בריטים או צרפתים או כל מקום אחר עם מטורפים)

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם

היה תמונה של זה לפני כמה זמן..הגועל נפש הזה אמיתי? חח.. חשבתי זה סתם עבודת פוטושופ..

מושקע הרבה, אבל מי שצבע את זה צריך ניתוח עיניים דחוף.

פורסם

לאמריקאים יש נטיה לעשות כל מיני מוטציות חסרות משמעות.

האינטרנט מוצף בכל מיני אופנועים שלא ברור על מה חשב האמריקאי שעשה אותם. למשל R1 בצבעי הסוואה, שנועד לקרוזים בסטריפ של מיאמי, או ג'אנטים שממשיכים להסתובב אחרי שהאופנוע נעצר (ראיתי את זה באיזה סרטון על היאבוסה). הכלי הנ"ל הוא עוד דוגמא לנושא.

בכלל היאבוסה הוא כלי שנועד לשוק הלא ברור ( לא ברור לי) הזה של האמריקאים.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
זה שזה 4 גלגלים לא מונע מזה להיות יצרה מושקעת ברמה מטורפת, בכל מקרה הבסיס זה אחד האופנועים הכי מטורפים שיש:onfire:

"יצירה"? זה כבר ענין של טעם וריח...

לא מעט כאן, כפי שתוכל לקרוא באשכול,חושבים שהדבר הזה הוא חתיכת כיעור...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
"יצירה"? זה כבר ענין של טעם וריח...

לא מעט כאן, כפי שתוכל לקרוא באשכול,חושבים שהדבר הזה הוא חתיכת כיעור...

תלוי מי רואה את זה ככה....

יש כאלו שיחשבו שזאת יצירת אומנות זה נראה כמו טרקטורון ואני בטוח שיציב כמו טרקטורון רק עם מנוע מפלצתי של האיבוסה....

לפי דעתי יש הרבה שהיו מוכנים לקחת את הכלי הרצחני הזה...

פורסם

ההשקעה עדין לא אומרת כלום על התוצאה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...