Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב עניין של טעם וריח אבל ההבדל האמיתי הוא בעובדה שכמעט בכל מדינה מתוקנת יש למי שרוצה את היכולת להגשים את הקיק הפרטי שלו ורק במדינה הנאורה הזו לא...... תאהבו או תשנאו את היאבוסה הזה אי אפשר שלא לקנא בעובדה שעם מעט רצון ובלי לאבד את התחתונים אפשר בארצות הברית למצוא את הנישה שלך וזה משהו שאנחנו רק יכולים לחלום עליו:?

פורסם
שוב עניין של טעם וריח אבל ההבדל האמיתי הוא בעובדה שכמעט בכל מדינה מתוקנת יש למי שרוצה את היכולת להגשים את הקיק הפרטי שלו ורק במדינה הנאורה הזו לא...... תאהבו או תשנאו את היאבוסה הזה אי אפשר שלא לקנא בעובדה שעם מעט רצון ובלי לאבד את התחתונים אפשר בארצות הברית למצוא את הנישה שלך וזה משהו שאנחנו רק יכולים לחלום עליו:?

אתה נוגע כאן בנקודה שונה לגמרי.

המוטציה (ואי אפשר להגדיר את זה אחרת) הזו היא אכן לתפארת היכולת החופשית של אנשים בארה"ב ובכל מקום אחר עם תרבות מוטורית מתוקנת לעשות כטוב בליבם בכלי מוטורי.

אבל בישראל , "ארץ האבות והאמהות הפולניות" התרבות המוטורית אינה אפילו בחיתוליה אלא לא קיימת. קצרה היריעה להיכנס לדיון הזה, ומדובר כאן אך בעוד דוגמא לנושא.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

ההתיחסות שלי אינה להיאבוסה עצמו (שבעיני הוא משעשע כקוריוז ולא ממש מושך) אלה למה שהוא מסמל.

בדיוק כמו שאמרת ....תרבות מוטורית היא ביטוי לתרבות וחופש אישי של מדינה וסדרי עדיפויות שנותנים בה להעדפות הפרט.

אין לנו הרבה מה לצפות תראה שני חוקים פשוטים לכאורה בכל מדינה(דרגות הריוי וספורט מוטורי) עברו פה מסכת התעללויות ועד הרגע האחרון לא נדע אם יתממשו. הכל מתחיל ונגמר כמו תחומים אחרים בחיים הפוליטיים שלנו בתרבות השלטונית (סליחה על הסטיה מהתחום) וככה זה כנראה ישאר...

מה שעצוב יותר מכל היא העובדה שיש כמה מדינות שאנחנו מתייחסים אליהן כמדינות עולם שלישי בינהן מדינות שכנות בהן הספורט המוטורי הוא מקור לקנאה.

פורסם
הייתי לוקח אבל דחוף גלגלי שטח...........

** כל כך קשה לשמור על כללי הכתיבה בפורום?

כאן הייתה הודעה שעיקר ה"מסר לאומה" שלה ולגולשים בפורום, היה גיבוב

של "חחחחחח.... ראסמי...." ועוד "חחחחח..." **

התוכן נמחק ונערך מחדש על ידי כRובי.

כללי הכתיבה בפורום, שוב, למי ששכח - כאן.

פורסם
ההתיחסות שלי אינה להיאבוסה עצמו (שבעיני הוא משעשע כקוריוז ולא ממש מושך) אלה למה שהוא מסמל.

בדיוק כמו שאמרת ....תרבות מוטורית היא ביטוי לתרבות וחופש אישי של מדינה וסדרי עדיפויות שנותנים בה להעדפות הפרט.

אין לנו הרבה מה לצפות תראה שני חוקים פשוטים לכאורה בכל מדינה(דרגות הריוי וספורט מוטורי) עברו פה מסכת התעללויות ועד הרגע האחרון לא נדע אם יתממשו. הכל מתחיל ונגמר כמו תחומים אחרים בחיים הפוליטיים שלנו בתרבות השלטונית (סליחה על הסטיה מהתחום) וככה זה כנראה ישאר...

מה שעצוב יותר מכל היא העובדה שיש כמה מדינות שאנחנו מתייחסים אליהן כמדינות עולם שלישי בינהן מדינות שכנות בהן הספורט המוטורי הוא מקור לקנאה.

אני לא ממש מסכים איתך.הקשר בין חופש בחירה ותחרותיות מוטורי לבין האם המדינה מתקדמת או נכשלת אינו קיים.כך גם הקשר בין החופש הזה לחופש האזרח או חופש הביטוי או כל חופש אחר (חופש העיסוק?) .

לפי דעתי התרבות(החופש ) המוטורית מיצגת אך ורק (וגם זה בצורה חלקית) את תרבות הפנאי .מדינה בה מראש יש מצב כלכלי יציב (לא טוב או רע כי עם יציב ואינו בנוי להפתעות שמצריכות שמירה על חיסכונות ללא תיכנון.לדוגמא ערב הסאודית אולי עשירה כמדינה אבל אזרחיה לא אבל מצבם יציב ומאפשר שימוש בחיסכונות לכל מה שירצו ללא פחד מקריסה פתאומית ) ועיסוק הפנאי מראש מכוון אל המותרות תתאפין בתרבות מוטורית מפותחת של השכבות שיכולת להרשות השתתפות בעיסוק הזה כעיסוק פנאי .בארץ לאומת זות תרבות הפנאי לכל צדדיה וסוגיה אינה מפותחת (לדוגמא ירי מעשי,טיסנים,ספורט אתגרי שלא קשור לריצה עם ציוד לחימה בסימטות שכם) לכן גם החוקים הנוגעים לדבר וגם האפשריות המסחריות מצומצמות .

Dead but dreaming

פורסם
הייתי לוקח אבל דחוף גלגלי שטח...........
נו כבר הראתי איך אפשר :-P

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=24473

הכתובת שלהם השתנתה כבר -

http://www.eatv-racing.de/de/home.html

והנה סרטון של אחת החיות שלהם -

http://www.eatv-racing.de/videos/PDV04_Evo_DSL.wmv

ולסיום אם אתה כן רוצה אספלט אז גם זה יש :evil:

bild044.jpg

DSC_0114.jpg

DSC_0120.jpg

DSC_0121.jpg

אדום! רק אדום!!!!

מה אין במלאי?

רק Kתום !! רק Kתום !!!!

פורסם
תלוי מי רואה את זה ככה....

יש כאלו שיחשבו שזאת יצירת אומנות זה נראה כמו טרקטורון ואני בטוח שיציב כמו טרקטורון רק עם מנוע מפלצתי של האיבוסה....

לפי דעתי יש הרבה שהיו מוכנים לקחת את הכלי הרצחני הזה...

לקחת אותו לאן?

חשבת על הפניה הראשונה?

כלי רכב כזה קצר, כל כך הרבה כוח מנוע, ישיבה גבוהה.

כן, הייתי שמח לראות אותך לוקח אותו, ואז לראות אותו לוקח אותך לאן שחוק המשיכה רק ירצה.

רק תן לי להביא מצלמה קודם...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

drt אני רוצה להבהיר שלא טענתי שעיסוק בספורט מוטורי הופך מדינה לנאורה אני רק מקנא בעובדה שמדינות שכנות פחות מתקדמות בזכויות הפרט נמנעות מלקחת לעצמן את הזכות לקבוע לאדם אם להסתכן או לא. למה הכוונה ? העדר תרבות מוטורית ותרבות פנאי ככלל בארץ נובעת מגישה "פולנית" כפי שטען קודם מישהו שבה המדינה למעשה מחליטה בעבורנו כי זה מסוכן מדי לקיים סוג פנאי מסויים (ע"י חסימת הביטוח ושאר תקנות למינהן) ומתעלמת מהיתרונות שתרבות כזו היו מקנים לחיי היום יום פה.

העניין שבאמת מרגיז ואליו התכוונתי כשאמרתי תרבות שלטונית הוא שאם זה היה אינטרס...ואני מדגיש אינטרס של מישהו מספיק משפיע.......שהיה חושב שזה גם כלכלי לו אז מזמן הייתם רואים אותו לוחץ ח"כ או שניים שיארגנו לו את מה שהו צריך והיו צצצים פה בתי ספר ועסקי פנאי שהיו מתעללים בנו כמו איקאה מוטורית........

עיקר היוזמות שאנחנו רואים בתחום הם של משוגעים לדבר שמסכנים באורך לב ציבורי נדיר הרבה ובין היתר

החוקים שאנחנו עומדים לראות אותם מתמממשים (בעזרת השם אפשר לומר?:roll: ) הם תוצאה נדירה של הרתמות של מספר אנשים שזה בוער בהם ושעל ידי מלחמה דונקישוטית מוצלחת קדמו אותנו עידנים קדימה ועל זה ישר כוח

פורסם
drt אני רוצה להבהיר שלא טענתי שעיסוק בספורט מוטורי הופך מדינה לנאורה אני רק מקנא בעובדה שמדינות שכנות פחות מתקדמות בזכויות הפרט נמנעות מלקחת לעצמן את הזכות לקבוע לאדם אם להסתכן או לא. למה הכוונה ? העדר תרבות מוטורית ותרבות פנאי ככלל בארץ נובעת מגישה "פולנית" כפי שטען קודם מישהו שבה המדינה למעשה מחליטה בעבורנו כי זה מסוכן מדי לקיים סוג פנאי מסויים (ע"י חסימת הביטוח ושאר תקנות למינהן) ומתעלמת מהיתרונות שתרבות כזו היו מקנים לחיי היום יום פה.

העניין שבאמת מרגיז ואליו התכוונתי כשאמרתי תרבות שלטונית הוא שאם זה היה אינטרס...ואני מדגיש אינטרס של מישהו מספיק משפיע.......שהיה חושב שזה גם כלכלי לו אז מזמן הייתם רואים אותו לוחץ ח"כ או שניים שיארגנו לו את מה שהו צריך והיו צצצים פה בתי ספר ועסקי פנאי שהיו מתעללים בנו כמו איקאה מוטורית........

עיקר היוזמות שאנחנו רואים בתחום הם של משוגעים לדבר שמסכנים באורך לב ציבורי נדיר הרבה ובין היתר

החוקים שאנחנו עומדים לראות אותם מתמממשים (בעזרת השם אפשר לומר?:roll: ) הם תוצאה נדירה של הרתמות של מספר אנשים שזה בוער בהם ושעל ידי מלחמה דונקישוטית מוצלחת קדמו אותנו עידנים קדימה ועל זה ישר כוח

חלאס אנשים, תנו צ'אנס למדינה.

כולה פחות מ60 שנה, רובן במלחמות וטרור, ואתם מתפלאים שאין ספורט מוטורי המוני?

יש ספורט מוטורי.. מירוצי טנקים..

ראבאק..

פורסם

ראבאק..

זה לא עניין של הפז"מ של המדינה, אבל עזוב זה לא המקום לפוליטיקה.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

ראבאק..

ושכחתה ראלי פומ"ות ברמה :wink:

"פומ"ה 2 ארז" אלופי תרח"ת חורף 2002 כבוד .

כמו שאמרתי בהודאה הקודמת בארץ לא התפתחה תרבות פנאי מלחמות וטרור הן חלק מהסיבות .פוליטזציה של החוקים בתחום וניגודי אינטרסים הן הסיבות האחרות.(מי שסטודנת להיסטוריה או לסוציאלוגיה יכול לעשות עבודת גמר מעולה בנושא)

Dead but dreaming

פורסם

גם Vmax הוא לא ממש חלש וגם סוחב גלגל אחד פחות.

שוב מוטציה אמריקאית

ישי

u21_137.jpg

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...