Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים.

מזה מספר חודשים שאנחנו שוקלים להחליף את הרכב השני במשפחה. ההתלבטות היא בסגמנט מיני בין i10, פיקנטו ופזילה לכיוון הספייס סטאר. במהלך הזמן פסלנו את הרובוטיות הצרפתיות/איטלקיות/יפניות וזאת בעיקר בגלל הגיר הרובוטי (לצערה של אשתי שדלוקה על הפיאט 500 שהבנתי שיש גם בעיות בדהשבורד שנוטה להתפוצץ - אשמח לשמוע דעות על כך..) ובגלל תחושה קלאוסטרופובית משהו ברכבים הקטנטנים האלה.

בימים האחרונים יש פרסום מסיבי בעיתונים לגבי הסלריו. אני יודע שגם לה יש רובוטי אם כי מוצלח יותר (בפרסום כתוב גיר אלקטרוני - הכוונה לרובוטי?), ואני יודע שרבים העידו על איכות חומרים מזעזעת ורכב של עולם שלישי וכו...

שאלתי היא , האם משהו השתנה במודלים האחרונים האם איכות החומרים השתפרה? האם הרכב יושב יחסית גבוה בהשוואה למתחרותיה בסגמנט? (אנחנו מזדקנים נשמח לרכב גבוה יותר שיקל על הכניסה והיציאה..), האם זו עדיין עסקה משתלמת עבור כ 66 אש"ח?

הפרסום לגבי הסלריו כאן: http://www.suzuki.co.il/content/%D7%A1%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%95

אשמח לשמוע דעות בעניין.

פורסם

רובוטי חד מצמדי בדיוק כמו ברוב המתחרות שלה.

לקחת בחשבון גם שהאוטו מהפחות בטיחותיים בקטגוריה.

הסלריו לא עברה מתיחת פנים נכון לעכשיו, מה שקראת זה מה יש.

עדיף ללכת לנהוג באחת.

הספייסטאר אופציה עדיפה לטעמי, ואפשר להוסיף גם את הספארק.

דגם חדש של הפיקנטו הוצג בחול.

פורסם (נערך)

תעשה נסיעת מבחן ותתרשם, יכול להיות שתסתדר עם הגיר ויכול להיות שתקלל את היום...

לגבי הספארק - רק אם הוא ילך על עסקת 0 ק"מ זה יתקרב לתקציב שלו.

http://www.motori.co.il/sales/%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-1-4-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA/

מה הדרישות שלך מהרכב?

הוא צריך להיות חסכוני, או שזה לא מעניין אותך?

מה תמהיל הנסיעה? - עירוני/בן עירוני

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם (נערך)

תודה והתייחסויות למגיבים:

1. האם העובדה שהסלריו זכה בציון 6 מתוך 8 ברמת בטיחות מעידה על רמת הבטיחות האמיתית של הרכב? האם יש לכך משמעות?

2. ספארק גם נכנסת למשוואה, אם כי היא היא קיבלה, על פי מראה בלבד, את התואר "איכס" מאשתי, שלה מיועד הרכב.

3. הנסועה היא כ 8 אלף ק"מ בשנה. עירונית (חולון-אוניברסיטת ת"א על איילון בפקקים).

4. אין משמעות לצריכת דלק, הרכב צריך להיות אוטומטי, קטן (לדברי אשתי - כמה שיותר קטן יותר טוב.. היא סוג של מינמליסטית..) ושמבחינה חיצונית מראה הרכב "יבוא לה טוב בעין".. (כל מה שמתחת למכסה המנוע לא מעניין אותה, כך גם האבזור שיכול להיות מינמלי, לבאגז אין משמעות וגם לא למושבים בשורה השנייה - הרכב ישמש רק בנסיעות יומיות לעבודה וחזרה - כל השאר עליי...)

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

1. מעידה על זה שהיא עברה תקינה עם מוביל איי.

אם למשל לא הייתה עושה תקינה עם מוביל איי והיית רוצה להוסיף אחר כך עדיין היא לא הייתה מקבלת את הניקוד הזה. פשוט קומבינה.

אם אין משמעות לצריכת הדלק נראה שפיקנטו או I10 יתאימו, אבל שוב , הפיקנטו הנוכחית בסוף ימיה.

פורסם

הציון הבטיחותי של משרד התחבורה לא אומר כלום..ממליץ לבדוק ביורוncap את הציון האמיתי..מטרת הציון של משרד התחבורה הוא קידום הלוביסטים של חברת מוביילאיי.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מה התקציב העליון?

אם אין משמעות לחסכון בדלק, אני באופן אישי הייתי מוריד את כל הרובוטיות מהרשימה - אין כאן משמעות לחסכון בדלק, היא סתם תסבול ועוד בנהיגה פקוקה שהגיר הופך להיות עוד יותר מעצבן...

צמצם את הבחירה לאחת האוטומטיות עם הגיר הפלנטרי/הרציף:

פיקנטו/I10/ספייסטאר/ספארק/מיקרה

אם לא היה אכפת לי מצריכת דלק, לא הייתי מתקרב לרובוטית חד-מצמדית.

יש מבחן השוואתי: אתה מוזמן להריץ חיפוש, אתה תגלה עוד מבחנים כאלה.

פורסם (נערך)

תודה למגיבים

אכן נראה כי הסלריו לא תיכנס למשוואה.

לגבי התקציב לא הייתי רוצה לעבור את ה 75.

אשמח לשמוע חוות דעת על המיקרה.

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

הספארק נמכרה לא מזמן ב75 אלף לדגם הlt+ שווה לבדוק. מדובר ברכב די זריז,נוח ומאובזר טוב.

ב72 ניתן לקנות ספייס סטאר מאוד חיסכונית,איבזור טוב,גם כן מרגישה זריזה אם כי פחות מהספארק ומושבים לטעמי פחות נוחים.

יש גם את היונדאי i10 מושבים עם תמיכת צד טובה אך המושב מעט צר.החיסרון הגדול שהרכב לא חיסכוני אל נעים לשהיה בזכות סלון משולב 2 צבעים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוספת קטנה ממני שאולי לא רלוונטית,

ציינת שתעדיפו רכב קצת גבוה מהרגיל כדי להקל על הכניסה והיציאה,

יש לך כזה במתיחת התקציב לבערך 80 - דאצ'יה סנדרו סטפווי עם גיר רובוטי.

רק שגם כאן מחכה לך גיר רובוטי (אומרים עליו שהוא יחסית מעודן, שווה בדיקה).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

ב-75 אלף ש"ח אני חושב שאפשר להשיג את הטווינגו, יש לה יתרון על המתחרות בדמות מנוע טורבו קטן וזריז בשילוב עם גיר רובוטי כפול מצמדים ולא חד מצמדי כמו ברוב הקטגוריה, מה שבעיניי שם אותה בראש הרשימה למי שמחפש רכב מיני אוטומטי שיהיה נעים לנהוג עליו בעיר ובפקקים, אך מצד שני חזק יותר מפיקנטו/i10 וגם ייחודי יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דו מצמדי לא בהכרח נעים בפקקים..היה לי DSG והוא לא תמיד התנהג כמו שצריך בפקקים...מה שכן הוא משמעותית עדיף על החד מצמדי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אולי לא ברמה של גיר אוטומטי פלנטרי אבל בוודאי עדיף על גיר חד מצמדי, שלמעשה נהיה נפוץ מאוד בקטגוריה של המיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ללא ספק הגיר של הטווינגו עדיף על חד מצמדי אבל הוא לא מהיר כמו ה dsg.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...