Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במה היא פחות משעממת מסטיישן?

אם נשווה לאוריס, קיה סיד, פוקוס סטיישן... פחות משעממת .

בכללי מרגישה רכב איכותי יותר לנסיעה , אבל זה די סובייקטיבי.

שוב פעם-

יחסית למה שיש לליסינג להציע .

מעטות המכוניות סטיישן שנראות "צעירות" בעיניי לפחות .

פורסם (נערך)
עם זה אני מסכים לחלוטין.

נהגתי מספר פעמים באוקטביה של אבא של חבר.

הגרסה הבכירה 1.8TSI רכב ממש יעיל ומדכא.

ב1.8TSI הבלמים שונים מה1.2TSI, המתלים שונים מה1.2 , הצמיגים רחבים יותר... רמת הגימור גבוהה יותר מגירסת "ליסינג", הביצועים טובים יותר מרכבים חלק מהרכבים שקוראים להם "ספורטיביים" אומנם זה לא רכב ספורטיבי אבל ההבדל גדול מה1.2 שכולם מקטרים פה עליו.

הגיר אותו גיר,או שאוהבים או ששונאים .

עריכה אחרונה על ידי mavric
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בתחילת אוקטובר 2018 הוחלפה האוקטביה עקב תום חוזה הליסינג.

הרכב היה אצלי שנה ו 10 חודשים, בהם לא חווה אף אחת מהתקלות המוכרות של תיבות ההילוכים DSG, או של מנועי ה TSI, אם כי אצל חברים עם רכב דומה היו תקלות שחייבות טיפולים יקרים.

קשה להתרגל לרעשים מהגיר והמנוע. הם לא תקלה אלא רעשי מערכת 'רגילים' אבל קשה להתרגל אליהם.

הרכב גילה צריכת דלק מרשימה וחסכונית. למעט תדלוק אחד בו הרכב ירד ל 14.8 ק"מ לליטר, לא היה שום תדלוק שירד מ 15 ק"מ לליטר וזו צריכה מצוינת.

נתונה הדוגמא של הנסיעה מערד עם צריכה הזויה של 29.2 ק"מ לליטר, ונסיעה נוספת רצופה במסלול של רמת השרון - > נהריה - > רמת השרון - > נהריה -> רמת השרון (246 ק"מ) בה הרכב צרך 21.3 ק"מ לליטר.

מבחינת נוחות – חששתי שהרכב יהיה נוקשה מדי אבל הופתעתי מרכב מאוד נוח, ומושב נהג מצויין. המרווח הפנימי במושב האחורי מספק. פעם הוא היה מרשים מאוד, אבל עם צמיחת הגודל של המשפחתיות הוא כיום רק מספק.

שתי שורות על תא מטען – תא המטען של האוקטביה הוא מושלם. הוא נפתח לרווחה עם הדלת האחורית (ראו תמונות) דבר שמאפשר גישה נוחה ושימושית לכל חלקיו מבלי לשבור את הגב או לעבור קורס בהנדסת תאי מטען. עד שלא מתרגלים אליו, ועוברים למשפחתית 'רגילה' לא ממש מבינים איזה תיבת אוצר תא המטען הזה.

סה"כ משפחתית מצויינת, מרווחת ונעימה, חסכונית להפליא, עם סימן שאלה מבחינת אמינות. בליסינג היא מצויינת, לרכישה פרטית הייתי מעט חושש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איזה תקלות היו אצל החברים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גירים ומנועים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

איזה רכב החליף את האוקטביה?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

קורולה.

1. האוקטביה התייקרה לליסינג - לא הציעו אותה.

2. איוניק דרש ממני להוסיף כסף לעסקה מהנטו.

3. לא היו מוכנים להביא לי קקטוס, וביקשתי.

4. היו מוכנים להביא ריו או 208 ובשלב מסויים ממש התלבטתי, אבל עם שלושה ילדים - חשוב שיהיה להם מרווח מאחורה.

5. הקורולה מגיעה עם בלימה אוטונומית ובקרת סטייה מנתיב. זה מספיק כדי שלא ירכיבו בה צפצפת מובילאיי.

6. הקורולה מגיעה עם מולטימדיה שימושית - וייז מובנה, פנגו, רדיו אינטרנטי, סטרימינג מלא וכד'.

7. הקורולה מרווחת מאחורה, והילדים ממש מדווחים על ההבדלים מהאוקטביה.

לשעבר:

פורסם

נראה לי שזו פעם ראשונה שאני קורא דברים חיובים על הקורולה בפורום הזה.

אני מבין שהגרנד קופה לא היה אופציה ? ראיתי שהרבה חברות מחלקות אותו , גם אופציה לא רעה

פורסם

אכן הייתי מעדיף מגאן על קורולה בליסינג

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הקורולה והאוקטביה הכי מרווחות בקטגוריה, גם מבחינת מרווח ראש ורגליים, לקורולה אין תעלה כמו באוקטביה כך שלדעתי היא עדיפה בעניין המרווח לנוסעים מאחור.

• תוכן חדש...