Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שלא ממש קראת את הסקירה.

בחרתי בסקודה. יכולתי לבחור בקורולה מעט יותר חדשה, או באלנטרה עוד יותר חדשה ועוד עם המערכת connected car. בחרתי בסקודה. היא מכונית נהדרת, למעט הגיר. הגיר הזה פוסל את הרכב מבחינתי. זהו. גיר גרוע. יכולים כל החכמים לספר לי כמה הגיר הזה מתקדם, (והוא תקין אגב) אבל הוא גרוע. בעיקר במהירויות נמוכות. חניה איתו זה פשוט תקלה אחת גדולה. חניה ברוורס בכביש עם שיפוע זה בכלל פאטתי.

לא יהיה כאן סיפור אהבה.

והאוטו מכוער. ממש ממש מכוער.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לעניות דעתי זה הגיר המוצלח ביותר שקיים, בטח שאני נהגתי עליו ועברתי איזה אחד או שניים. השילוב שלו עם המנוע מהווה יחידת הנעה מעולה שמספקת זמינות כוח לאורך קשת רחבה של סל"ד ומאפשרת תאוצות ביניים זריזות מאוד לעקיפות בטוחות על פני מרחק קצר כולל יציאה עצבנית מהמקום, ויחד עם זאת גיר שיודע להתנהל ברוגע ולתרום לנהיגה חסכונית. הדבר היחיד אולי זאת ההשהייה של שבריר שנייה שלפעמים נדמיית כמו נצח למי שחם על הגז אבל תכלס, זה גיר מעולה. לגבי היופי, סקודה מעולם לא התיימרה להיות חברת אופנה איטלקית. אל תשכח שהם הגיעו מאחורי מסך הברזל כשהמוטו היחיד שלהם לאורך ההיסטוריה המפוארת של המותג זאת שימושיות ואת זה הם עושים מצוין. שמע לי, קח את הזמן, אתה תתאהב בה :-)

פורסם

אומנם הגיר מרגיש חלק ועושה עבודה טובה מבחינת חלוקה(מכיר מהפאביה החדשה ומיטי), אבל הוא אוכל תסביך של החיים שלו בתנוע איטית ואם היא בעליה(לא אדבר עלזה) בנוסף זאת רולטה רוסית, אתה לא יודע מתי ישתחרר לך קליע לראש(בדרך כלל מרפי דואג שזה יהיה באמצע שומקום כדי להוריד לך כמה שנים מהחיים באמצעות עצבים)

פורסם

באמת שכיף לראות עד כמה אנחנו שונים בתחושות שלנו. במיוחד בנוגע ליופי. לטעמי, מבחינת יופי, אין רכב שעולה פחות מ- 200 אלף שמתקרב לליין הנוכחי של סקודה מבחינת היופי.

אני ממש מתלהב מהקווים החדים ואלגנטיים של העיצוב הזה! ולהיפך הצורות העגולות של קוריאניות והיפניות כבר פחות מרשימות אותי.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם (נערך)
לטעמי, מבחינת יופי, אין רכב שעולה פחות מ- 200 אלף שמתקרב לליין הנוכחי של סקודה מבחינת היופי.

כל אחד והטעם שלו.

העיצוב של שקודה סולידי, מכובד, מאופק וניטרלי, עיצוב שהוא TIMELESS, הרכב יעשה את אותו הרושם גם בעוד 15~20 שנה, אבל זה עיצוב משעמם.

יש עיצובים מענינים יותר ברכבים שעולים הרבה פחות 200K ש"ח. למשל 3008 (מבחינת הפנים בכלל אין מה להשוות לעומת הפנים האיכותי אומנם, אך קודר של אוקטביה, במיוחד בשחור, מבחינת החוץ גם העיצוב מענין), 208 דוגמא לרכב לא יקר ומעוצב בצורה מענינת.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper
שגיאות כתיב

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כל אחד והטעם שלו.

יש עיצובים מענינים יותר ברכבים שעולים הרבה פחות 200K ש"ח. למשל 3008 (מבחינת הפנים בכלל אין מה להשוות לעומת הפנים האיכותי אומנם, אך קודר של אוקטביה, במיוחד בשחור, בחינת החוץ גם העיצוב מענין), 208 דוגמא לרכב לא יקר ומעוצב בצורה מענינת.

מסכים! יחד עם זה שאני ממש אוהב את העיצוב הקלאסי בסקודה, גם לי נראה שבשנים האחרונות פג׳ו וסיטרואן עושים עבודה יפה בכיוון.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

קטונתי מלסנגר על השיעמומון/כיעור המוטורי המתקרא אוקטביה, אבל:

1. לדעתי ומנסיוני, הבעייתיות הן בגיר והן ב S&S נובעת יותר מכך שמדובר ברכב ישן עם הרבה ק"מ וכמובן בעל מערכות מיושנות. ב VAG החדשות אין כלל בעיה לא בתפקוד היום יומי של ה DSG ולא השהיה מיותרת ב S&S (שביום שיהיה לי רכב עם המערכת המקוללת הזו אני תולש את הכפתור עם כל השורשים והכבלים שקשורים אליו).

2. כופים עליך רכב ישן ומשומש? WTF? מקווה שלפחות זה ללא שווי שימוש והשתתפות כל שהיא מצידך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עם כל הכבוד לטעם סובייקטיבי, המונחים: יופי, מכובד, TIMELESS, קלאסי... לא קשורים לרכב. מאופק וניטרלי? אולי. ריבועי ושימושי? כן. ואני אומר את זה במתור מישהו ששקל/שוקל VRS. אבל בחיאת. למזראטי יש כמה עיצובים שהם טייםלס. לאלפא יש כמה רכבים יפים. לפורד יש כמה רכבים יפים. לפיאט יש רכבים חמודים. לסקודה אין... וזה מבחירה כמובן, של קונצרן VAG. הבה נכבד את בחירתם :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קטונתי מלסנגר על השיעמומון/כיעור המוטורי המתקרא אוקטביה, אבל:

1. לדעתי ומנסיוני, הבעייתיות הן בגיר והן ב S&S נובעת יותר מכך שמדובר ברכב ישן עם הרבה ק"מ וכמובן בעל מערכות מיושנות. ב VAG החדשות אין כלל בעיה לא בתפקוד היום יומי של ה DSG ולא השהיה מיותרת ב S&S (שביום שיהיה לי רכב עם המערכת המקוללת הזו אני תולש את הכפתור עם כל השורשים והכבלים שקשורים אליו).

2. כופים עליך רכב ישן ומשומש? WTF? מקווה שלפחות זה ללא שווי שימוש והשתתפות כל שהיא מצידך.

אני סבלתי ממערכת הS&S מאוד על אאודי A3 חדשה עם 16 מייל באוקטובר 2016 השנה שאגב ממש ממש עברה מתיחת פנים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אין שום דבר קלאסי בעיצוב של הסקודה, או עיצוב שהוא timeless אלא אם הכוונה ב timeless היא שהרכב נראה כאילו הוא בן 15. אז כן. יותר מזה, אין שום דבר מעולם הרגש בסקודה הזו. היא לא מדברת לרגש ולא אמורה לעשות את זה. אם היא היתה VRS יש מצב הייתי סולח על כל יתר החסרונות שלה, וגם על הכיעור הכולל. אבל היא לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

הוא שאמרתי, שיעמומון מוטורי. קניתי פעם ברגע של אי שפיות זמנית, פולו קלאסיק ידנית, 1600 (100 כ"ס). אחרי שבוע היא פורסמה למכירה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואחרי שנתיים נמכרה?

לשעבר:

פורסם
אלא אם הכוונה ב timeless היא שהרכב נראה כאילו הוא בן 15.

זאת בדיוק הכוונה. זה לא מזראטי שהיום אומרים וואו וגם בעוד 15 שנה יגידו וואו. זה עיצוב שניראה כמו בן 15 וככה יראה גם בעוד 15 שנים הבאות. העיצוב הזה יעורר אותן תגובות גם בעתיד.

אני לא חושב שזה עיצוב מכוער, מולטיפלה זה עיצוב מכוער. פה פשוט עיצוב לא יפה, אבל סולידי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

1. מולטיפלה היא לא "עיצוב מכוער", אלא אם כן המינוח הזה מקביל אצלך למינוח "חריג". והיא אגב דוגמה פנטסטית, אולי הטובה מסוגה, לעיצוב שהוא "נטול זמן".

2. מסארטי הנוכחיות גם היום לא זכאיות לתרועות "וואוו", קל וחומר בעתיד. תרועות כאלו שייכות ובצדק לעיצובים המדהימים שלהם משנות החמישים והשישים למאה העשרים, בעידן המודרני לקאווטרופורטה הקודמת, קצת פחות לדגמי הספורט המקבילים.

• תוכן חדש...