Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה תקין?

הגה לא אמור להיות מתוגבר גם כשהוא כבוי תחת S&S?

אצלי לפחות זה כך.

גם בפיג'ו ההגה ננעל שמופעל הS&S.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מערכת קירור היא סגורה, לא אמור לרדת אפילו בקצת. אם יורד, יש תקלה.

לא נכון בלשון המעטה. אלף פעמים הסברתי על אופן פעולת משאבת המים וצורת הסיכוך של האטם המכני.

חפש בפורום הסבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

"יוווו, איזה שיעמום, לא היה להם קקטוס או משהו דומה שיגרום לך לחייך בכניסה לאוטו בבוקר?"

אם הקקטוס גרמה לך לחייך בכניסה לאוטו בבוקר אז מצבך סבבה.

פורסם
לא נכון בלשון המעטה. אלף פעמים הסברתי על אופן פעולת משאבת המים וצורת הסיכוך של האטם המכני.

חפש בפורום הסבר.

מעניין, לא מכיר את ההסבר הזה. אשמח לקישור.

בכל אופן אצלי, בפעם האחרונה שאיבדתי נוזל קירור במכונית היה לפני הרבה שנים בדייהטסו אפלאוז וזה היה עקב דליפה.

פורסם
אם הקקטוס גרמה לך לחייך בכניסה לאוטו בבוקר אז מצבך סבבה.

הקקטוס בהחלט גרמה לי לחייך כל בוקר, וזה ללא שימוש במריחואנה רפואית. רכב פשוט ומקסים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ההסברים באינטרנט הם לא מושלמים לכן קיבלת קישור להסבר שלי.

לא מתאים לך אז בצע חיפוש בעזרת מנוע החיפוש של גוגל.

פורסם

אם אתם קוראים בין השורות חוסר התלהבות למרות הכל, אתם צודקים. הגיר. אוי הגיר. הדבר הזה הוא פשוט גרוע. לא איום ונורא. לא זוועתי. סתם 'לא טוב'. אני מאוד לא אוהב את התגובות שלו, והנטיה שלו לרוץ במעלה ההילוכים איפה שרק אפשר. הוא לא ממש מתאים למי שנוהג רגוע, ואני רואה שבמקום שהוא ילמד אותי אני לומד אותו ומסגל סגנון נהיגה פחות רגוע.

ס.

הדבר הכי טוב באוקטביה זה הגיר. ( אני משתמש רק בS )

פורסם

אני מאוד מזדהה אם התחושה שלך מהאוקטביה. משהו בגיר מתפספס.

בסקירה שלי על אוקטביה לפני שנה חצי פורום צלב אותי על הדעה הזאת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)
בתיאוריה זה אמור להיות מע" סגורה. אך בפועל יש ירידה איטית מאוד מאוד, שבקושי שמים לב אליה.

הגעתי עם 8000 ק"ם לטיפול הראשון, והסימן היה באמצע. באיביזה.

בפיגיו זה היה סביב ה-15000 ליד הסימן התחתון.

בפיאסטה המפלס ירד לסימן התחתון, בסמוך לטיפול הראשון גם.

בסיאט מיי של אשתי אותו סיפור. לאחר הריקול של החלפת המשאבה, בעקבות רעש שריקה, בטיפול הושלם נוזל קרור,

הספארק נמכרה עם כ-7500 ק"ם, וגם שם הייתה ירידה במפלס.

מע" הקרור אומנם סגורה, אך היא לא אטומה הרמטית או עם פקק מודבק בדבק.

אני מאמין שיש כניסה ויציאה של אוויר[בכמות מאוד מזערית],דרך הפקק, בכל פעם שהמנוע מתחמם/מתקרר. אבל יש מצב שאני טועה, ויש סיבה אחרת.

אני תמיד עוקב אחרי המפלס, פעם בכמה ימים, וזה היה המצב בכל הרכבים הללו. גם באלה שהיו לפניהם.

ב307 שלי {בת15} כל מערכת הקירור מקורית חוץ מהתרמוסטט שהיה החלפה יזומה ללא תקלה כלשהי וטפו טפו לא יורד בכלל המפלס.

ב308 {2014 עם 145K} גם הנוזל נשאר בדיוק אותו הדבר כמו ביום הראשון שקיבלתי אותו.

בC5 {מודל 2008} שהייתה לאחי עד לא מזמן דווקא כן היו בעיות במערכת הקירור,רדיאטור,טרמוסטט הוחלף פעמיים וכו..

מעבר לכך,הייתה לי הזדמנות ממש אטרקטיבית לפני כמה חודשים לרכוש A4 1.8 2015,רק בגלל הגיר הזה לא הייתי מוכן לגעת ברכב,ואני לא מצטער.

עריכה אחרונה על ידי mikush1
פורסם

אחרי +3 שנים עם אוקטביה אני בצד השני של הסקאלה - לטעמי שילוב מאד מוצלח של גיר ומנוע מוגדש שמצליח להרגיש מאד דינמי ולהדהיר את אחת המכוניות היותר גדולות בקטגוריה בהרבה כיף ועם 100 וקצת סוסים בסה"כ.

פורסם
אבל החצי השני? :-)

לא התייחס.

שמעתי שמועה (לא בדקתי) שיש הבדל בהתנהגות של גיר-מנוע בין אוקטביה 1.2 אמבישן לסטייל.

בפאביה לא סבלתי מהדיליי בזינוק שהיה באוקטביה למרות השילוב הזה (למעט יתרון משקל)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כנראה שיש הבדל ב S&S בדגמי VAG ובשנים, אצלי באיביזה 2016 ושתיים אחרות שאני מכיר, לא רק שהרכב לעולם לא נכבה בתנועה, אלא גם בעמידה, אם לוחצים על דוושת הברקס חלש יחסית ברמה שרק תמנע מהרכב מלגלוש קדימה הרכב לא נכבה.

גם ההתעוררות שלו מהירה מאוד ולא מפריעה לי.

אני כן מכבה את המערכת בקיץ כי למצוא את עצמך פתאום בלי מזגן ברמזור באוגוסט זה לא תענוג גדול.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...