Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הסיפור כזה

חבר לעבודה הגיע לשופרסל בראשל״צ,

מול השופרסל הספציפי הזה אין חניה מלבד לפריקה וטעינה או עד 15 דקות לתו תושב

לפני המפרץ לפריקה וטעינה יש שפת מדרכה אדום לבן שם עמד וחיכה שרכב כלשהו ייצא מהמפרץ (לא לרכב ספציפי שייצא)

הוא עקף רכב שעמד באדום לבן ונעצר לפניו באמצע הנתיב (לא נצמד הצידה) עם איתות ימינה (על קצה הפריקה וטעינה)

לאחר 5 שניות, הגיעה אישה מבוגרת עם כובע גרב שחור ומעיל שחור ודוופקה לו על החלון, הוא לא הבין ונסע כדי לא לפתוח כדי שלא ינסו לפרוץ לו או להציק או לבקש תרומות ובמקרה בהמשך מישהו יצא והוא חנה.

כשיצא מהאוטו נדהם לגלות (לא חשב לכיוון בכלל כי לא תכנן לבצע עברה) שהיא פקחית והיא אמרה לו שהוא קיבל דוח על עצירה באדום לבן.

הבן אדם נכה עם תו לנכה לאותו הרכב שמוצמד קבוע לחלון.

השאלה אם יערער ויסביר שחיכה שייצא רכב כי הוא נכה ולא יכול להחנות רחוק, יש עם מי לדבר בעיריית ראשל״צ או שהם אנשים קשים? הפקחית עצמה לא רצתה לשמוע תירוצים. אם בכלל יש התחשבות בנכים בקטע הזה. טוען שהיא לא מסרה לו שום דוח והוא אפילו לא חשב לכיוון של לשאול לגבי הפתק כי הכל קרה מהר. הבן אדם אחריו לא קיבל דוח.

תודה מראש.

ט.ל.ח

פורסם

תכנס לקישור ותראה את ההקלות והסייגים לחניית רכב נכה

https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/310_113.htm

אם מתאים למקרה שלך, יש סיכוי לביטול.

על פניו לא נראה לי, על פי דבריך "נעמד באמצע הנתיב" - הפרעה לתנועה במובן הבסיסי ביותר

פורסם

כשנעמד, מאחוריו חנה רכב, ככה שעם הפעלת שיקול דעת ולא החוק שרשום על הנייר, הפרעה לא הייתה, בגללו, לא הייתה תנועה שם ויש עוד נתיב ליד אם שכחתי לציין.גם ורוב הסיכויים כמו כל בן אדם, שאם לא היה חונה שם כבר רכב הוא לא היה עוצר לחפש חניה, הבנתי שמקובל לעצור שם בכללי והפיקוח שם מתחשב עד גבול מסוים.

אני מחפש חוות דעת של מומחים, על עצירה אני לא רואה משהו בקישור שנתת.

האמת שמהקישור נראה שגם אם היה חונה שם והולך, הכל בסדר, מלבד סוג של הפרעה לתנועה שלא מפריעה לתנועה.

עוד שאלה, יכול להיות שהפקחית צילמה (הוא לא שם לב אליה) ואז ניגשה אל הרכב? רוב הסיכויים שכן, ככה אני הייתי עושה. אבל יכול להיות שהזינה את הדו"ח רק לאחר ש"נסע לה בפנים" כנקמנות? איך יתקבל תיאור אירוע כזה? בו ה"חשוד" בורח כי חשב שהומלסית רוצה נדבות או טרמפ. כל זה אני אומר כי כמו שאני מבין מתחשבים במקום הספציפי הזה ובמיוחד בנכים מתחשבים.

ט.ל.ח

פורסם

יותר מדי "אם" יש בתגובה שלך, ויותר מדי הלכי רוח של אנשים אחרים

אם אתה מחפש חוות דעת של מומחים - שלם להם כסף. פה נמצאת חוכמת ההמונים

פורסם

לפורום הספציפי לא היה טעם אם על כל דבר היו אומרים לך תשלם לעורך דין יועץ. מומחה הוא לא רק בעל תואר שני, הוא מי שבקי בתחום, אם יש פה המון חכמים עם ניסיון - אני מחפש תשובה שלהם שאני לא יכול לתת. תודה עד כאן אבל בבקשה, מי שלא יכול לתת עצה שקשורה או לעזור מניסיון שלא ינסה בכוח, חוץ מלעלות במונה ההודעות זה רק מעמיס על המסד. השערות זרקתי בעצמי וחיפוש בגוגל מוביל לכאן.

ט.ל.ח

פורסם

ממה נעלבת?

נתחיל מזה שעברת על החוק (אותו הנהג שהיה שם מבחינתי זה אתה כי כל יותר נוח לי לכתוב)

לא אמרתי לך מיד לפנות למומחה תמורת תשלום אלא קבלת הפניה למקור מוסמך.

קבלת את המידע הטוב ביותר והוא הפניה לחוק הנכים ממנו אתה יכול ללמוד היכן מותר לחנות בניגוד לחוק

בהודעה הראשונה כתבת שעמדת באמצע הנתיב עם איתות ימינה. זה קצת השתנה בהמשך, אז מה נכון?

קבלת דוח בדין.

זה לא מוצא חן בעינך ואתה מחפש סיבות להתחמק ובתוך כך נתלה באילנות נמוכים שלא לומר שיחים.

אין לזה קשר להמשך לגבי המונה ועוד בוקי סריקי שלך

פורסם

לא נעלבתי (???), לא מצאתי בתשובתך השנייה עזרה מועילה.

מקובל שתרשום עלי זה לא בעיה וגם זה לא יעליב הוא לא אחמדיניג׳אד הבן אדם.

בכל מקרה כלום לא השתנה, הוא עקף רכב מהנתיב השמאלי ואותת כשהוא בנתיב הימני כדי לחכות להיכנס למפרץ העצירה כנראה פספסת את זה או שלא הייתי ברור.

הדוח נרשם כדין זה ידוע, אתה באמת צריך לשאול למה מחפשים פירצה חריגה? כמו שנתקע רכב בדיוק באדום לבן, אני מחפש התחשבות מהסוג הזה בדיוק. ומציג את הידע במלואו כדי שנדע איך לערער.

ט.ל.ח

פורסם

מותר לנכה להחנות באדום לבן אם אין הפרעה ממשית לתנועה.

האם הנכה קיבל את הדו"ח לידו?

אולי בכלל אין דו"ח.

אם לא קיבל , שימתין לקבלתו בדואר רשום, בתנאי שכתובתו מעודכנת , והוא נוהג להוציא דואר רשום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מאוד יכול להיות שאין דו״ח, הפקחית לא נתנה את הדו״ח ביד אך ממש לא מקצועי לשקר.

תודה על התגובה החד משמעית, כשאני יודע שיש טעם לנסות לערער, אשתדל לעדכן.

ט.ל.ח

פורסם

איך אתה יודע שהיא בכלל פקחית? יכול להיות שסתם עצבן אותה וניסתה להבהיל אותו.

בקיצור, נחכה ונראה אם יגיע הדוח, אם כן נמשיך משם.

פורסם

חחח הדבר הראשון ששאלתי, הרי הוא כבר נבהל מהלוק שלה בהתחלה. היה לה מסופון ביד וכשפנתה אליו בחוץ הייתה פקחית נוספת לבושה כמו שצריך שלא ניגשה לרכב ולא עמדה לידה קודם.

משעשע, אם ככה הצבא מתעקש על מראה אחיד ומיוחד לא סתם.

ט.ל.ח

פורסם

האדם עצר באדום באדום לבן והפריע לתנועה, יחד עם הרכב מאחוריו. זה לא שהוא לא הפריע כי יש מישהו אחר שמפריע. שניהם מפריעים.

יחד עם זאת, אם הוא המתין ליציאה של רכב מחניה ועם איתות ימינה, אז לא מבין איך אפשר לתת דו"ח לרכב אחרי 5 שניות.

מאידך, ציינת שהוא סתם המתין ולא לרכב ספציפי.

אז בעיניי השאלה היא כמה זמן הוא עמד שם?

מהיכרותי עם פקחים לא נותנים דו"ח אחרי 5 שניות אלא מחכים דקה-שתיים כדי לוודא שאתה באמת עומד ולא מחכה להיכנס לחניה.

לכן, לדעתי אם ניתן לך דו"ח על עמידה של 5 שניות, סביר לטעון שעמדת בהמתנה לרכב הפריקה שייצא.

אם עמדת 3 דקות, זה פחות סביר, לדעתי האישית והלא מקצועית.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

טען שממש איך שנעצר כמה שניות אחדות והיא ניגשה אליו, בגלל זה חשבתי שהזינה את הדו"ח רק בגלל שהוא נסע לה בפנים. שניות בודדות זה מספיק זמן לצלם את הרכב עם אייפון. נחכה ונראה...

ט.ל.ח

פורסם

מה זה אומר נסע לה? נסע למקום אחר? או שנסע ועצר שוב להמתין בהמשך הכביש? אם נסע והמתין בהמשך הכביש אז הוא בעצם "הסגיר את עצמו". כלומר שלא חיכה לחניה ספציפית, אלא סתם עמד באדום לבן בתקווה שמישהו יצא וזה כבר דו"ח מוצדק לחלוטין.

כאמור לדעתי בלבד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

חשב שהיא הומלסית (כאמור מראה כללי+כובע גרב ומעיל) ולא רצה שתציק לו מייד נסע כדי להתרחק שתבין את הרמז.

הוא חנה במקום הרכב האחרון שעמד במפרץ שבדיוק ראה אותו יוצא. זה גבולי... בכל זאת עד שבן אדם מתאפס לראות איזה רכב יוצא צריך לאפשר כמה שניות, החניה הכי קרובה זה חניון עירוני בתשלום או תת קרקעי בתשלום והמפרץ הוא מול הכניסה שגם מותר לחניה לרבע שעה, כאמור רכב נכה שמתקשה ללכת. המפרץ די ארוך, אפילו כולל תחנת אוטובוס שמולה אסורה חניה.

אני מבין שאין משהו מיוחד בחוק אם יגיע דו"ח הוא ישלח מכתב לעיריה ואעדכן תשובה.

לדעתי יכול להיות שהיא רשמה רק כי חשבה שברח לה.

עריכה אחרונה על ידי LPG

ט.ל.ח

• תוכן חדש...