Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

מחפשים רכב שישמש אותנו בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר ונסיעה ארוכה פעם בכמה שבועות, בנוסף נרצה רכב אמין, בדגש על בטיחותי וזול לתחזוקה עד כמה שניתן אם בכלל.

 

נשמח לעזרתכם.

פורסם

ידני או אוטומט?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מחפש הונדה ג'אז בנזין או ניסן נוט. גם טויוטה ספייס ורסו יכולה להתאים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה לא ג'אז הייבריד? מאוד חסכונית בעיר, בטיחות טובה לזמנה וגם להיום לא רעה, אמינה, נמצאת במסגרת התקציב. החסרון היחיד זה שתחזוקה שלה קצת יקרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם בגאז' יותר מצומצם ( יכול להיות קריטי לעגלת תינוק גדולה ) וגם יכולה להיות בעיה בעתיד למכור במחיר טוב - מערכת היברידית מחוץ לאחריות וזה מרתיע את הקונים. מצד שני, הדגם ההיברידי חסכוני יותר בהפרש קטן מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממליץ מאוד על סקודה ראפיד (גם הדגם האוטמט די.אס.ג'י וגם הידני), רכב אמין עם צריכה באוטומט של

1:15-16 בפועל, תא מטען ענק יחסית לרכב ונח מאוד לנהיגה, שווה בדיקה. ב 55 אלף אפשר למצוא כיום 2013 אוטומט.

פורסם

אנחנו זוג צעיר עם ילד ומסתדרים מצויין עם סופר מיני.

לדעתי, לא צריך יותר מזה. סופר מיני ידנית תיתן תמורה טובה עם עלויות אחזקה נמוכות. מקסימום משפחתית האצ'בק, לא יותר מיזה.

×
×
  • תוכן חדש...