Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצב ספורט חסכוני או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט ייתכן שהפעלת מצב ספורט יתקיימו תנאים שיאזנו מעט את העליה בצריכת הדלק, בהם מניעת שיטוט מיותר בין הילוכים ושיפור תאוצה באופן שמתאים יותר לתזמון הרמזורים בסביבה עירונית.

צריכת הדלק עדיין תגבר, אבל לא דווקא בשיעור כה ניכר. מה גם שלפעמים צריכים להאיץ בזריזות (נתיב האצה, למשל) ואז מצב ספורט מגיב מהר יותר מאשר לאלץ את התיבה להוריד הילוך על ידי לחיצה חזקה על דוושת הדלק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בנג'י, בדרך כלל משתמש ב"נהיגה מבצעית", אני מאד אוהב ויותר מהנה בשבילי להרגיש את הרכב מאיץ, במצב רגיל הוא כמעט ולא מאיץ כמו שצריך.

אצלי השיוט (קרוז קונטרול) עובד במצב ספורט.

כשתתבגר זה יעבור, ואתה דווקא תהנה מהשקט והשלווה של נסיעה רגועה, מבטיח לך.

מציע לך לעבור קורס של נהיגה מתקדמת, אני לא רואה שום טעם בנהיגה מבצעית ללא מטרה, ואחרי שההתלהבות מקורס כזה תרגע אני מאמין שגם אתה תבין את זה.

פורסם

תודה על המחמאה.. :) אבל אני לא צעיר (רק בנפשי), ועשיתי נהיגה מתקדמת.

אל תבין אותי לא נכון, אני נהנה גם מנהיגה רגועה, לא יודע איזה רכב יש לך אבל אצלי בספורטאז הנהיגה הרגועה היא רגועה מידי ומרגיש דווקא במצב "רגיל" שאני לוחץ יותר על הגז על מנת להאיץ (הוא מחליף הילוכים מהר מידי ופחות מאיץ) מאשר במצב ספורט ולכן טעיתי כשחשבתי ש"ספורט" זה יחסית חסכוני - שכביכול פחות לוחץ על הגז.

שוב, תודה רבה לכולכם - תקנתם את הטעות שלי והחכמתי.

פורסם (נערך)
הדוושה גם רגישה יתר , משמע יותר דלק מוזרם בכל לחיצה.

לא. בסה"כ המחשב קובע את כל מה שנדרש, אתה רק אומר למחשב עם הדוושה מה אתה צריך, היא לא קשורה לשום דבר למעשה.

הכוונה היא ברכבים מודרניים וחדשים כמובן.

http://jalopnik.com/how-electronic-throttle-control-works-499966101

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • תוכן חדש...