Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט האץ' חדשה עד 220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסיויק לא אמורה לקבל צורה חדשה בזמן הקרוב?

בכל מקרה הייתי הולך גם על הכחול.

מעניין באמת אם תוכל לספר בכמה היא נמכרת ע"י הסוכנות בסופו של דבר.

לצערי לא אוכל לפרט במדויק מה המחיר, אך ארמוז רמז עבה שהתקציב שציינתי דרש מתיחה מסויימת, לא כ"כ גדולה. למי שמתעניין בהוט האץ' שווה מאד לבדוק את הרכב, נשארו יחידות אחרונות. גם אם יחליט שהרכב מוגזם עבורו ליומיום אז במקסימום הוא עשה נסיעת מבחן על רכב שנוסע ממש ממש טוב.

הכחול באמת מיוחד אבל ברכב עם עיצוב כזה אני אישית הייתי מעדיף ללכת על צבע פחות "צועק" , הרכב גם ככה מספיק בולט

אני גם נוטה לדעה שלך לגבי הכחול. מצד שני תחזוקה של רכב שחור זכורה לי כסיוט. אולי בכלל אלך על אדום:roll:

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שחור זה לשוטפי רכבים ידנית בלבד ורצוי 5-6 פעמים בחודש ולפדנטיים העסק

ממש ממש מתיש בנשמה.

אוהב שחור אנוכי,אבל לא מזוכיסט.

פורסם

הבעיה שאין לבן :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם (נערך)
אני לא נהג צעיר וגם לא יחסית צעיר, ביטוח, מיגון ושאר חמוצים משלמים בכל רכב ואף אחת מהספורטיביות לא תהיה זולה לביטוח.

בלאון\ גולף הביטוח יקר מאד גם בגלל שאלה רכבים גניבים מאד.

בבימר הביטוח כנראה יהיה זול יותר אבל חוטפים אלמנט בטיפולים\חלפים.

המחיר שאני מדבר עליו, לא חלמתי עליו בלילה. הוא מבוסס על שיחה עם מנהל סוכנות הונדה רשל"צ. אגב גם S1 שלא רלוונטית עקב חוסר שימושיות על הנייר מאובזרת עולה באזור 280K בפועל עולה כמעט כמו קופרה\GTI. אולי אני צודק ואולי אני לא אבל הניחושים שלי מושכלים משלך במקרה הזה. במידה ואסגר על ההונדה אכנס למו"מ רציני.

בתור בעלים של S1 2017, אתה צודק חלקית...

המחיר של האס1 בפועל הוא דומה לאותה רמת אבזור של הGTI לדוגמא:

מחירון של S1 הוא 235 אלף שקל כחדשה (לא כולל אגרות ומיגון)

מחירון של GTI ידנית הוא 199 אלף שקל (שוב, ללא אגרות ומיגון)

תוסיף לGTI קסנון, פנסי לד אחוריים, מתלים אדפטיביים אתה מגיע לקצת מעל 223 אלף שקל ובפולקסוואגן לא הצלחתי לקבל כמעט ושום הנחה.

זה בערך המחיר שS1 תעלה לך (שוב, ללא אגרות ומיגון שזהים בשני הרכבים).

סה״כ הנחה של סביב ה5 אחוז. אבל אולי אני לא יודע להתקמח.

עריכה אחרונה על ידי Rivalz
פורסם
הטייפ-אר החדשה אכן הוצגה:

http://www.carscoops.com/2017/03/new-2018-honda-civic-type-r-production.html

לעניין המחיר, אחרי הנחה הם כבר נמכרות סביב המחיר של 240-250 אלף ש"ח.

החדשה לא פחות ממדהימה בעיני. איכשהו הצליחו לשמור אותה אגרסיבית מאוד אבל הרבה יותר קלה לעיכול.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
אכן עשית בסוף את הבחירה הנכונה תתחדש .:wink:

רב תודות!

בתור בעלים של S1 2017, אתה צודק חלקית...

המחיר של האס1 בפועל הוא דומה לאותה רמת אבזור של הGTI לדוגמא:

מחירון של S1 הוא 235 אלף שקל כחדשה (לא כולל אגרות ומיגון)

מחירון של GTI ידנית הוא 199 אלף שקל (שוב, ללא אגרות ומיגון)

תוסיף לGTI קסנון, פנסי לד אחוריים, מתלים אדפטיביים אתה מגיע לקצת מעל 223 אלף שקל ובפולקסוואגן לא הצלחתי לקבל כמעט ושום הנחה.

זה בערך המחיר שS1 תעלה לך (שוב, ללא אגרות ומיגון שזהים בשני הרכבים).

סה״כ הנחה של סביב ה5 אחוז. אבל אולי אני לא יודע להתקמח.

בזמנו קיבלתי הצעה לS1 עם הרבה אבזור, לטעמי חבילת קוואטרו חיצונית הייתה בגדר חובה. הבעיה באאודי שהתוספות מאד יקרות, יכול להיות שקיבלתי הנחה בשיעור כבד על התוספות ואתה קנית את הרכב עם פחות אבזור ולכן ההנחה יצאה בשיעור נמוך יותר.

אתה צודק לגבי VW, ההנחות שם אפסיות. מצד שני GTI תמיד שומרות על ערכן מעולה.

אבל בשורה התחתונה הכי חשוב שאתה נהנה מהרכב וS1 בהחלט רכב מהנה ומיוחד מאד.

פורסם

התייחסתי לנקודה שהגולף והקופרה נמכרות באותו מחיר כמו הS1, זה נכון - כל עוד אתה מבאזר את הגולף לרמה של S1 ולא מאבזר את הS1 מעבר.

מבחינתי המתלים האדפטיביים הם בגדר חובה כשמתאפשר אחרי 2000 ק״מ איתם, כנ״ל לגבי שליטה באגזוז.

פורסם
התייחסתי לנקודה שהגולף והקופרה נמכרות באותו מחיר כמו הS1, זה נכון - כל עוד אתה מבאזר את הגולף לרמה של S1 ולא מאבזר את הS1 מעבר.

מבחינתי המתלים האדפטיביים הם בגדר חובה כשמתאפשר אחרי 2000 ק״מ איתם, כנ״ל לגבי שליטה באגזוז.

מצטער על אי הדיוק.

מבחינת מתלים אדפטיביים, אני לא בטוח שבגולף הם כ"כ נחוצים, הגולף היא כנראה הרכב הנוח בקטגוריה ועדיין מתנהג לא רע. בקופרה קיימים מתלים אדפטיביים, אבל השוני בין הסט-אפים השונים בקושי מורגש. באופן כללי גם הגולף, גם הקופרה וגם הטייפ אר היו לי נוחות יותר מאשר ה-S1. אולי זה קשור למושבים, אולי זה קשור לספייס, אולי אני סתם מפונק, באמת שקשה לי לשים את האצבע במדויק.

אני לא יודע כמה עולים מתלים אדפטיביים בגולף אבל קיבלתי הצעה לGTI ידנית עם חבילת האבזור של הקסנון,פס אדום וכו' ב210 על הכביש. קופרה בזמנו ב209, אבל לא מזמן במהלך המבצע שהיה בספטון הן נמכרו אפילו ב199 ואם אני לא טועה הקופרה מאובזרת לא פחות(אם לא יותר) מאשר ה-S1.

פורסם

הקופרה מאובזרת יותר ולכן התייחסתי לGTI, הקופרה זה הvalue for money הכי טוב בשוק לדעתי.

אולי ה306 נותנת פייט, לא יודע - לא נסעתי.

בכל מקרה, מצפה לשמוע על איך הסיויק ביום יום :-)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז הנה הרכב כבר חונה ברחובות ת"א, אפילו הספיק לחטוף קצת אובך.

כמו שניתן לראות בחרתי בכחול, שמח מאד מהבחירה, קצת פחות מתשומת הלב ההזויה שהרכב הזה מושך. לצערי כרגע אין תמונות נוספות, הרכב אמור להכנס במהלך השבוע הבא לציפוי מדבקה PPF ודיטייל. לאחר מכן, בטוח שיהיו עוד תמונות.:wink:

-5E346EAB74C3.jpg

פורסם

תתחדש והכי חשוב תהנה (זה לא יהיה קשה).

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תתחדש! תפתח שרשור מתעדכן עם עלויות אחזקה וכו'. היה נחמד להנגיש כמה שיותר מידע כזה על רכבים לא עממיים לציבור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...