Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה יטי 2012 ואני רוצה לרכוש גלגל הגה עם כפתורי שליטה על הרדיו.

האם זה אפשרי?.

האם זה חוקי מבחינת כרית אוויר?.

האם יש בכלל חיבור קיים, שניתן לחבר את כבלי השליטה?

חשבתי לייבא גלגל הגה מחו"ל ולהתקין אותו.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

כעקרון אפשר לייבא,גם עם כרית אויר בתוכו,אבל הייתי ממליף גם משיקולי עלות,וגם משיקולי כאב ראש עם המכס,לייבא גלגל ללא הכרית.

פורסם (נערך)

הכאב ראש הוא ביבוא גלגל הגה משומש (כן, גם אם מדובר בגלגל בלבד). אין צורך ואין בעיה ביבוא ללא כרית, במידה והגלגל חדש.

אם בדגם הזה היו מספר הגאים שונים עם כרית אוויר שונה- אז שים לב שזה משנה את התמונה (כלומר, תהיה חייב כרית תואמת)

ניתן כמובן גם לרכוש מפירוקיה.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
כעקרון אפשר לייבא,גם עם כרית אויר בתוכו,אבל הייתי ממליף גם משיקולי עלות,וגם משיקולי כאב ראש עם המכס,לייבא גלגל ללא הכרית.

אל תטעה אותו.

אם תזמין גלגל הגה עם כרית אוויר גם אם יתהפך העולם לא יאשר לך מפקח התעבורה את הכנסת גלגל ההגה לארץ.

אתה יכול לייבא כל חלק כל עוד שאין בתוכו כרית אוויר.

לפני כמה חודשים ייבאתי תא כפפות לאוטו מפירוק באיביי , כשהחבילה הגיעה לארץ התקשרו אליי מחברת השילוח וביקשו תז ושאלו כמה שאלות מה החלק וזה ואם החלק מכיל כרית אוויר או לא.

אמרתי להם שהחלק לא מכיל כרית אוויר , ושאלתי אם החלק היה מכיל כרית אוויר לא היה אפשר להתיר את השחרור ?

הוא אמר בשום פנים ואופן.

אסור לייבא לארץ חלקים שיש בתוכם גם כרית אוויר בגלל זה יש את מפקח התעבורה שבודק את זה.

כרית אוויר זה לא משהו זול... ובטח כשאת לא יכול לייבא אותו לארץ מחו"ל

תבדוק בפירוט בעמוד המכירה אם המוכר מציין שיש כרית אוויר או לא במידה ולא ממליץ לך לשלוח לו הודעה.

בכל מקרה כמו שאני אומר יש מקרים שאפשר לייבא גם גלגל הגה עם כרית אוויר אבל פה אתה צריך גם מזל וגם קומבינה.

הקומבינה > לבקש מהמוכר להצהיר על החבילה כפריט שונה מהמתואר

כל מוכר ששולח פריט לייצוא הוא מציין מהיא תכולת החבילה , אם הוא יכתוב צעצוע הגה ילדים או משהו בסגנון סביר להניח שהחבילה לא תיפתח לצורך בדיקה במכס. ובנוסף הצהרה על פחות מ-75$ כדי שהחבילה לא תעצר לבדיקה.

המזל > לקוות שהמכס לא יתפוס תחבילה הסיכוי שהחבילה תתפס במכס עומד על 20% כן 80% לא תתתפס.

הכל תלוי במזל :)

אני הזמנתי תפסן חגורת בטיחות מקורי לאוטו שלי לפני שבועיים ועשיתי את אותה קומבינה וקיבלתי את החבילה ללא תשלום מס/מיסים וללא בעיות ממשרד התחבורה.

בהצלחה.

פורסם
אני לא מטעה,אני בעצמי ייבאתי 2 כסאות מקוריים עם כריות אויר ולרכב אחר הגה עם כרית..

אז היה לך מזל גדול , דא שלחו לך את זה בדואר רגיל ? או DHL / FEDEX / UPS ?

פורסם
את הכסאות בTNT, ההגה בפעם אחרת לגמרי,בדואר רגיל.

זה דיי הזוי , כמה שילמת משלוח ? על כסאות זה מגיע בקרטון של מקרר

• תוכן חדש...