Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניתן להתחבר רק למכוניות בנזין מודל 2001 ומעלה, דיזל 2004 ומעלה.

בישנות יותר אין תמיכה בתקן OBDII, המתאם הזה לא עובד.

זה נכון למכוניות אירופאית, יפניות וקוריאניות. באמריקאיות יכול להיות שיש תמיכה גם במודלים יותר ישנים. בארה"ב התקן נכנס לתוקף יותר מוקדם, לא זוכר באיזה שנה.

בתור הותיק כאן, על מה היית ממליץ?

פורסם

זה נכון למכוניות אירופאית, יפניות וקוריאניות. באמריקאיות יכול להיות שיש תמיכה גם במודלים יותר ישנים. בארה"ב התקן נכנס לתוקף יותר מוקדם, לא זוכר באיזה שנה.

1996 בארה"ב

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ממליץ להשתמש בקבל ייעודי ותוכנה לרכב ספציפי ולא סתם סורק תקלות obd כללי שלא שווה הרבה.

למשל, לרכבי ה-VAG תוכנת VCDS של Ross tech.

ל-PSA Diagbox/Lexia.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

לvag יש גם obdeleven שהוא מעולה. לי יש ניסיון טוב איתו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ניתן להתחבר לכל רכב

היתרון בשלי הוא שלא צריך שום אפליקציה נפרדת והכל ניתן לראות על המסך

כמו כן ניתן לבצע הקלטה של נתונים ולראות את הנתונים על המחשב בעזרת USB שמסופק עם המכשיר

החסרון=המחיר

גם ברכיב OBD ELM327 עם אפליקציית טורק פרו יש אפשרות לעשות לוג ואז לשלוח קובץ למחשב ואקסל ויש גם אפשרות ליצור גרף ב REALTIME

הזול עולה ביוקר

פורסם
ממליץ להשתמש בקבל ייעודי ותוכנה לרכב ספציפי ולא סתם סורק תקלות obd כללי שלא שווה הרבה.

ל-PSA Diagbox/Lexia.

יש את זה באלי אקפרס? ללנסר 2004? איך זה נקרא ? צריך כמובן גם מחשב נייד נכון?

פורסם (נערך)

אני מניח שיש משהוא ייעודי למיצובישי לנסר. נסה לברר אצל מכונאי מוסמך לדגם ספציפי.

רוב ה - ELM 327 ובמיוחד הזולים הם מאוד איטיים ולא מאפשרים גישה מהירה. כאשר גישה מהירה היא כמה פעמים בשנייה. 4-5 לפחות. כמה שיותר - יותר טוב.

עריכה אחרונה על ידי Ace007

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

ל-PSA Diagbox/Lexia.

לvag יש גם obdeleven שהוא מעולה. לי יש ניסיון טוב איתו.

מכירים כזה כבל למיצובישי?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לי היה את הזול לאחר כמה פעמים הדליק לי מנורת מנוע והגיר הפסיק להעביר הילוכים לאחר הוצאה שלו ואיפוס תקלה היה מסתדר החלפתי לאחד יקר יותר ( לא זוכר את שמו כרגע) עובד נהדר

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

• תוכן חדש...