Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה נשמע הזוי,אבל לפני כמה זמן מישהו מהפורום ,שלח לי מספר טלפון של רכב מלוח פוקוס ישן ואמר לי שהוא אוסף אותם,ההודעה הפרטית מזמן נמחקה אז אני לא זוכר מי זה היה.

אני זקוק למספר של רכב שפורסם לפני כמה חודשים,כדי להצליב מידע בנוגע לרכב שאני בודק,אני חושד שזה אותו רכב שעבר ידיים.

אז לכל מי שמשום מה יש לוחות פוקוס כמה חודשים אחורה,אני אודה לו אם יצור איתי קשר בהודעה פרטית.

תודה מראש למי שיכול לעזור.

פורסם
אנשים אוספים את לוח פוקוס??? :shock:

פאק, אנחנו מדינה מפגרת.

האמת היא שיכול להיות שיש פה רעיון לסטארט-אפ.

עושים מאגר נתונים של כל המודעות בפוקוס, וככה כאשר רואים מודעה מעניינת אפשר לחפש את מספר הטלפון אם הופיע בעבר - מספר שמופיע צמוד ליותר משלושה רכבים שונים באותה שנה - סוחר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה חברים.

מדובר בגיליון שיצא בסוף חודש 6 או תחילת חודש 7 שנה שעברה,מדובר על רנו 5 GT טורבו אדומה.

אי אפשר לפספס אותה,אני חושד שהיא עברה דרך סוחר ואני רוצה להצליב.

תודה מראש.

פורסם

תודה חבר'ה,ותודה מיוחדת ללירון (lironsts),היה לו את הגיליון הזה במקרה והוא סיפק לי את המספר,שוחחתי עם הבעלים האמיתי של הרכב,וגיליתי כמה דברים מעניינים,אבל זה סיפור אחר לגמרי.

פורסם

אחרי שהעיסקה תצא לפועל,אני אפרסם שירשור על הרכב ועל הפרוייקט שאני הולך לעשות לו (פרוייקט "לה טורבו" :wink: ).

הרכב נמצא אצל מישהו שהוא לא הבעלים האמיתיים,המידע שהוא סיפק לי על הרכב היה די מעורפל (לא שאני מצפה לשילדה חדשה ויד נמוכה מרופא,בכל זאת זה רכב מוגדש משנות ה80),חוץ מלהרוס לה את המנוע הוא לא עשה כלום וגם לא יודע על הרכב הרבה.

אז נזכרתי שהרכב הנ"ל היה בלוח פוקוס לפני כמה חודשים,ביקשתי עזרה מהפורום קיבלתי את המספר,הרמתי טלפון לבעלים החוקיים, דיברנו 30 דקות (!) על הרכב,ועכשיו אני יודע הרבה יותר עליו ועל מה שהוא עבר,והבעלים החוקיים אמר שהרכב לא עבר לסוחרים אלא ישירות לבחור שעכשיו היא אצלו והוא לא סוחר,ובנוסף הבעלים הולך לעזור לי בפרוייקט :-P .

זהו בינתיים,המשך יבוא...

פורסם

בהצלחה לך....

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

• תוכן חדש...