Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרהורים של פרידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שזה עצוב ומצד שני כמה מעודד לשמוע על שני אנשים בוגרים שחווים משבר כל כך גדול, אבל לא נסחפים לתוך בור של אמוציות ושנאה ורפש אלא זוכרים זה לזו חסד נעורים, מכבדים אחד את השניה בעדינות ובחמלה.

זה כל כך לא מובן מאליו

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמה שזה עצוב ומצד שני כמה מעודד לשמוע על שני אנשים בוגרים שחווים משבר כל כך גדול, אבל לא נסחפים לתוך בור של אמוציות ושנאה ורפש אלא זוכרים זה לזו חסד נעורים, מכבדים אחד את השניה בעדינות ובחמלה.

זה כל כך לא מובן מאליו

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

אינני יכול לחזק זאת יותר.. מכל הסיפורים שמסבבי, לא שמעתי עדיין על זוג כזה, כמונו, שהצליח לשמור על אנושיות וקרבה בריאה במהלך פרידה. עצוב, ששוכחים עם מי הסכמנו להיות כל החיים, וכשזה לא מתאפשר היוצרות מתהפכות. אני מאחל לכל אחד ואחת מאיתנו, שחלילה אם יגיע למצב שכזה, שיעבור אותו יחד עם בן\בת הזוג, בהבנה מלאה ועם זכר לאהבה שהיתה ואינה, זה הקצת שאנו חייבים אחד לשניה.

פורסם

אני דווקא חושב שכדאי לתת צ'אנס נוסף. יש מסקנות שמגיעים אליהם והרגלים חדשים שיתפתחו רק אחרי קצת time off.

נתתם צ'אנס נוסף ולא הלך? אז לא נעים, צריך לעבור את תהליך ההחלמה שוב. אבל הדבר שאתה מוותר עליו הוא עצום:

אתה מוותר על סיכוי לעוד שנים שלמות של אושר בגלל פחד שתיתן צ'אנס נוסף וזה לא יעבוד.

אני כותב מנסיוני האישי בלבד כמובן

פורסם

המצב באמת מתעתע עם הרבה רגשות, ואחריות לילד כמתנה משותפת של שניכם.

כן, אפשר להגיד בעתיד אולי.. זה נחמד ומכובד.

לדעתי זו תהיה טעות, אל תשאירו ספקות להרבה זמן באוויר.

או לנסות לחדש את מערכת היחסים - ואם טוב נהדר.

ואם לא - לפחות עשיתם ניסיון ואתם בטוחים כי לא.

או - מאחר ואין תשוקה ומשיכה ולאור היחסים בעבר, חבל לנסות שוב.

אפשר לתת קצת זמן וספק נחמד, מאחר והזמן עוזר בקבלת השינויים.

אנו רואים כי אפשר לחיות ולהסתדר ומכירים אחרים.

אבל צריך ולא להשאיר פתוח באוויר להרבה זמן.

זה יכול להגביל אותכם בהתפתחות ובניית מערכות יחסים בעתיד עם אחרים.

המערכת האנושית בניכם יפה, סיימו יפה בעדינות ובהיגיון, ולכו כל אחד לדרכו אחרי הלב והתשוקה.

וכאשר נפגשים, דאגו לאווירה טובה קצת הומור ותמיכה, זה משפיע גם על הגבר הצעיר.

לא צריך לשתף יותר מידי בהתחלה ולספר על בני-זוג חדשים, או התחלות חדשות.

לא לתחקר, אפשר לשאול ולברר, מאחר ויש שותפות בעתיד הילד - אבל בחוכמה.

מאחר ולא תמיד מתקדמים באותו הקצב, ולפעמים זה גורם בלי-כוונה, למשקעים.

ויהיו עוד רגעי משקעים כאלה בעתיד, פעם שלך ופעם שלה, להעביר בחוכמה בהיגיון ובהומור.

וכמובן המשפחות שלכם, שמרו על קשר חברי ויפה איתן.

(כאשר גרושתי הייתה נבוכה לבקש ממני עזרה או יעוץ - ולפעמים זה קורה לאחר 3-4 שנים.

יש המרגישים כי לא נעים להטריד כאילו יש לנו כבר חיים אחרים.

הייתה לה אפשרות לפנות ישירות לאחים שלי או להוריי)

ואם תפגשו בבית-אבות..:wink:. חופשי.

אם זה יגמר.. נגמור את זה יפה.

אני יודע ואת יודעת, כי אתמול היית שונה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...