Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 386
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי הגיע עדכון לפני שבועיים בערך.

כל שמות אנשי הקשר משתבשים. הכל הפוך ומחובר. סתם מעצבן.

היתה את התקלה הזאת בעדכון הגדול הקודם, יצא תיקון ועכשיו שוב.

פורסם
אצלי הגיע עדכון לפני שבועיים בערך.

כל שמות אנשי הקשר משתבשים. הכל הפוך ומחובר. סתם מעצבן.

היתה את התקלה הזאת בעדכון הגדול הקודם, יצא תיקון ועכשיו שוב.

אגב עדכון, יש מצב שבעקבות הפריצה אני לא אקבל עדכונים, או שסתם לא היו עדכונים כבר המון זמן?

פורסם

לא קשור. אתה לא באמת פורץ משהו. בסה"כ משחרר את הגבלת הרמת בלם היד (מה שאפשר אגב לעשות ידנית עם חיבור הכבל במערכת להארקה) אבל לא משנה קבצי מערכת.

יש לך 4.4.2 או 5.1.1?

פורסם

לאנדרואיד עדכניות יותר? רוב הסיכויים שלא. בנוגע להוספת apkים ועדכון הנוכחײם (ווייז לדוגמא), מאמין שעוד ישוחררו.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

אני לאחר העידכון הגדול האחרון, יש שיפורים יפים (למשל מערכת הניווט משאיר חלון קטן עם הפניה הבאה גם שעוברים למצב רדיו),

אבל לי יש המון ניתוקים בוויז, והמון כשלנות מול "השרת"

פורסם
4.34.1.0

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

זו גם הגירסה אצלי, אמנם אני לא חווה קריסות אך לעיתים נוצר מצב שעם סיום הטעינה של ווייז מוצגת הודעה שאין קליטת gps (אע"פי שיש חיווי כדרך קבע בסטטוס באר של gps פעיל) ונעשה שימוש בהערכת מיקום ע"ס הרשת הסלולרית. אפשר לנסוע כך מס' דקות עד שזה מסתדר מעצמו, או פשוט לנסות לסגור את האפליקציה דרך clear recent apps ולהריץ מחדש.

באשר לקריסות אצלך, הייתי מנסה לבצע clear data לאפליקציה ולהגדיר אותה מאפס.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוחרר עדכון לפני כמה חודשים, היו הרבה תלונות על באגים, העדכון נעצר.

לפני שבועיים שוחרר שוב עדכון חדש, והחידושים העיקריים - הוויז בגרסה האחרונה ואפשר להעביר שירים באפליקציה של 100FM (שזאת האפליקציה שהחשיבות שלה היא בערך כמו הוויז, מאז שיש לי אותה אני פשוט לא שומע רדיו).

ללא ספק החידושים הם מגניבים, אבל מאז יש גם באגים קטנים מעצבנים.

1) בלחיצה על רדיוס הוא מתכוון לבד לתחנה הקודמת, אבל זה כנראה מעמיס על המערכת האיטית, וזה לוקח כמה שניות טובות. אם לא חיכית ולחצת על משהו - הכל נתקע.

2) גם הוויז נתקע לפעמים בתחילת הפעילות שלו, מה שגורם לי להשתמש בגיבוי (הסלולרי הרגיל).

3) לאחר שמכניסים למצלמת רוורס, לא חוזרים למסך הרגיל שהיה קודם, אלא למסך אפליקציות (כמו בהדלקת הרכב).

4) לפעמים האפליקציה של 100FM נדלקת ללא היכולת להעביר שירים.

ועוד דברים קטנים שאני לא זוכר. על רוב הבעיות מתגברים תוך כמה שניות, מקסימום דקה, אבל זה מעצבן, וזה לא היה קודם.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

ביונדאי זה לא קורה?

משהו שאני לא מבין. מילא מובילאיי שדוחפים בכח בחסות המדינה, אבל למה להחליף את המערכת המקורית בזה, ועוד להשקיע כסף ומאמץ בפיתוח ממשק עקום משל עצמך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כי מישהו גוזר מכך קופון.

המולטימדיה באיוניק (ושאר רכבי יונדאי, אפילו עקסנט) עוד סבירה, כשאיכות השמע אפילו סבירה פלוס אחרי שיושבים קצת (הרבה) על האיקולייזר, אך זה עדיין לא פתרון מספיק בשל בהשוואה לסטוק שמוצג בביקורות על הרכב בחו"ל.

פורסם

ניתן לבקש שלא יתעסקו במולטימדיה ?

למשל ביונדאי קונה שמגיעה עם המערכת המקורית של יונדאי ועליה מלבישים "במתנה" את המערכת של כלמוביל.

במידה ולקוח לא מעוניין ב"מתנה" הזו,יש אפשרות שלא יגעו בכלום ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...