Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי לבטים רבים החלטנו להתמקד ביונדאי I20. הדרישות היו בטיחות, אמינות ונוחות.

לאחר כמה שיחות עם מוכרים ביד 2 שבהן נתקלתי ברכבי יד שנייה במסווה של יד ראשונה, מקוריות של ליסינג או "ליסינג 0 ק"מ" במסווה של מקוריות פרטית, ורכבים שעברו טיפולים אצל "מכונאי חבר" ולכן אין תיעוד...

החלטתי לגשת לכלמוביל טרייד אין ולחפש רכב יד1 מפרטי עם אחריות על מנוע וגיר והיסטורייה ידועה.

קיבלתי מהם הצעה על i20 inspire 2013 עם כ 50K ק"מ במחיר שנראה לי מוגזם 64K ש"ח אחרי הנחה.

מה גם שבדוח בדיקה (מטעמם) יש נזילת שמן גיר, שכמובן שהובטח לי שתתוקן.

מספר שאלות:

1. האם אני צודק והמחיר באמת מוגזם בטירוף (מחירון יד2 משוכלל כולל האחריות עומד על 62)?

2. האם נזילת שמן גיר זה משהו זניח בהנחה שיתוקן ויש אחריות על הגיר?

3. האם למישהו יש ניסיוןן איתם ויכול לחוות דעתו?

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

פורסם

אני אתייחס רק לכלמוביל טרייד. רכשתי מהם רכב זהה לפני כ 3 שנים. סך הכל היו בסדר גמור, אבל אינם זולים. כל מה שהובטח אכן קרה. כל מה שהם אמרו לי על הרכב במעמד המשא ומתן התגלה כנכון בבדיקה מטעמי ובבירור שעשיתי במוסך מורשה. תהליך הרכישה היה שקוף והוגן.

לגבי המחיר, תבדוק מה מקובל בשור לרכב זה. לגבי הנזילה, דרוש מהם תיקון ממוסך מורשה יונדאי. בכל מקרה, קח לבדיקה מטעמך.

בהצלחה.

פורסם

לפני שבועיים רכשתי לנסר 2016 מסניף של כלמוביל טרייד בפ"ת. היו הוגנים ושקופים וגם נתנו הנחה יפה.

הייתי בכמה סניפים שלהם ובזה יש את המבחר הכי גדול שיצא לי לראות.

יש להם מכוניות יפות עם קילומטרז' נמוך במחיר גבוה יחסית ויש כאלה עם נתונים טובים פחות במחיר נמוך יותר.

אתה מוזמן לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך ואת הליקויים הם כמובן יסדרו במידה ויתגלה משהו.

פורסם

לא פסלתי 0 ק"מ אבל רכב כמו I20 מ 0 ק"מ תעלה משמעותית יותר מאשר רכב משנתון 2013.

בעקרון אני מחפש סופר מיני עם באגז' מרווח יחסית, ובשילוב של בטיחות ואמינות, די התמקדתי בI20 ובריו.

המחירים שלהן ב 0 ק"מ ע"פ מה שראיתי גבוה משמעותית.

פורסם

גם לי היה ניסיון חיובי עם סניף פ"ת ברכישת i20.

בנוסף, לפני 3 חודשים היה אפשרי לשלם 20 אלף שקלים ב 20 תשלומים ללא ריבית ( 650 שקלים הם כן לקחו על טיפול באשראי ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...