Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 200 שנת 98

nircafri
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום היקרים

אני שוקל לקנות רובר200 שנת 98 עם 100אלף קמ נראית ממש בובה

ב 28 אלך שח

מה אתם אומרים?

ניר כפרי

פורסם

ברוך הבא לפורום!

תריץ חיפוש בפורום ייעוץ ברכישה על: 216 ו 214 וגם על 200. תמצא הרבה מידע, ובעיקר המלצות להתרחק מהרכב. לא אמין, טיפולים יקרים, וחסר שוק לחלוטין.

גיא

פורסם

אוטו חמוד עם מילכוד: קשה מאוד למכור אותו ולכן צריך לבנות על להחזיק אותו כמה שנים; ומצד שני, הסטטיסטיקה מראה שכבר אחרי שנה תגיע מספיק פעמים למוסך שתרצה למכור אותו.

אבל... אפשר (וצריך) לקנות הרבה מתחת למחירון, שהוא מלכתחילה די נמוך בשביל מה שאתה מקבל (בהנחה שהאוטו במצב טוב)... ואז אתה מקבל מכונית מאוד מהנה, נוחה וזריזה. אני מודה ומתוודה: למרות אהבתי ל-147 שלי, אני גם נהנה לא פעם לגנוב סיבוב על ה-216 של אשתי, ולו רק כי היא לוקחת את ה-147 1.6 בתאוצות...

אז תעשה ככה: אם אהבת את המכונית (ובהחלט סביר שכן) תבדוק אותה טוב טוב לפני הקניה, קבל היסטורית טיפולים וכו'; תוריד מחיר כמה שאפשר; שים בצד את מה שחסכת; ותשמור את זה לטיפולים בעתיד. במידה וכן, אגב, מצא לך מוסכניק טוב שאתה סומך עליו, ותתרחק מהמוסכים המורשים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לאחר היכרות רבת שנים עם כזו משנת 98 בעלת מנוע 1.4: הרכב בהחלט מהנה לנהיגה, חזק וזריז.

האזמפלר אותו מימנתי (ובהחלט מימנתי) דרש הרבה יותר מדי מבחינת שעות מוסך.

בדוק את הרכב בשבע עיניים ולאחר מכן בדוק אותו פעם נוספת.

מצא לך מוסך טוב אמין (הנסיון שלי עם הרכב מלמד שצריך אם כי זה בהחלט לא מדגם מייצג)

ותיהנה מהנהיגה, אני בהחלט נהניתי (כל עוד הוא נסע ולא היה במוסך).

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

חברה' תגידו באמת האמינות של הרובר עד כדי כך גרוע?

מה המחלות שלה? (מנוע של הונדה לא?), חשמל? איזה מכלולית מועדים ל"פורענות"?

תודה,פיליפ.

פורסם

ה-400 הקדומת מבוססת על הסיוויק.

ה-600 מבוססת על האקורד.

וה-800 מבוססת על הלג'נד.

לרוב הדגמים פרט לכמה יוצאי דופן (620Ti, 825KV6) יש מנועי הונדה.

ואכן, מניסיוני המנוע בסדר גמור, זה כל השאר מסביב שעושה בעיות.

ד"א לחשמלאי שלי יש 216SI קבריולט, יום אחד בנסיעה לאילת הרכב התחמם ושבק חיים.

הוא התעצבן והחליט שזהו, אם המנוע באמת מנוע של סיוויק הוא יקח מנוע 1.6 של סיוויק מפירוק ויכניס לרכב. מסתבר שזה לא כ"כ פשוט. המנוע דרש לא מעט עבודת התאמה וגם הוא אכל מירורים עד שהצליח לאשר את זה ברישיון בסופו של דבר וגם זה בקומבינה.

פורסם
לדעתי אתה טועה, גם ל-400 יש מנוע של הונדה, לגבי ה-200 אני לא בטוח ב-100%.
אני יודע שה400 היא בעצם מעין סיוויק אך אין לי מושג אם גם המנועים הם של הונדה.לגבי ה400 ובמיוחד200 נשמעות תלונות רבות של בעיות מנוע/גיר למינהן, כל מי שיש לו כרס מלאה על רובר זה בגלל ניסיון עם הדגמים הללו ולרוב בעלי ה600 מביעים סיפוק רב מהרכבים(אני מכיר אישית שלושה בהווה שמחזיקים 620 וביניהם אחד הוא דוד שלי ,שיש לו אחת כבר 6 שנים ויש לו רק תשבחות על התמורה שהרכב נותן).

אבל אין ספק שבעיית הסחירות והטיפולים הדי יקרים קיימת בכל הדגמים.

• 4 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...