Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לי לרכב!!!

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי יש משהו בדבריכם..אגב יכול להיות שמדובר בכנופיות ואז בכלל הסתבכת בתיקן עם העולם התחתון..פה זה כבר יהיה כואב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חבר ביקש שאני ישרום בפורום וישאל

יש לו lancer 92 כמו שלי

ולאחר 2 פריצות הוא פוחד לשים מגבר ,הם ניתן להסתיר מגבר?

ואם כן איפה ואיך?

וגם אין לי מגבר אז אני לא יודע על מה הוא נתפס,כי אולי יש דרך לשים משהו טוב יותר וקשה יותר להורדה?

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאוטו של אבא שלי גם פרצו, שמנו אותו בחניון , ונסעו לתל אביא, אנחנו חוזרים החלון שבור אין רדיו(פיוניר) והמניאק עיקם את הקונסולה של האוטו.!!!

לאוטו הייה גלאים והכול אבל לך תדע, המשטרה לא מזיזה גו'ק בעניין.

וזה מעצבן מאוד!!!!

בעעע זאת היתה מאזדה חדשה אז.

ואני מאחל גם לגנבים הקטנים יותר גם עלה שגונבים ג'אנטים שיסגרו להם מספר פעמיים את הבאג'ז על היידים.

PROTEGE LX 02 MSP USA

פורסם

לאבא שלי גנבו לפני שנה את המגנום ומצא אותה אצל בדואי בבאר שבע ]= .

פיאט אונו - לא יותר או בקיצור מכונת כביסה

פורסם

תעשו בשכל, קניתי מערכת אזעקה מ EBAY שעולה 100 דולר המשלוח 30 באקספרס ולא לקחו מכס אפילו. מערכת מצוינת עם 2 שלטים עם מסך צבעוני שמראה לי איפה נוגעים באוטו וזה... אפשר לכוון את החיישן תנודות וכו'..

סה"כ 130 דולר גג עם מכס וזה 250 דולר עדיין זה שווה את זה.

פורסם
תעשו בשכל, קניתי מערכת אזעקה מ EBAY שעולה 100 דולר המשלוח 30 באקספרס ולא לקחו מכס אפילו. מערכת מצוינת עם 2 שלטים עם מסך צבעוני שמראה לי איפה נוגעים באוטו וזה... אפשר לכוון את החיישן תנודות וכו'..

סה"כ 130 דולר גג עם מכס וזה 250 דולר עדיין זה שווה את זה.

אתה יכול לתת יותר פרטים על המערכת הזאת?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

היי

איזה קטע, לפני שבוע גם אני הזמנתי אזעקה מאיביי ואף ביקשתי שישלחו אותה פתוחה ללא אריזה , כאילו משומש, לא שילמתי מכס.

הרכבתי אותה, עובדת פצצה.

הבעייה היא שזה לא מונע, רק מרתיע.

פורסם

PIMP MY RIDE מוכר נכון???

יתקינו לך עשר מצלמות עם 5 מחשבים ועוד פלדלת..

תגיש בקשה אליהם אולי יקחו אותך לתוכנית...:wink:

וככה בחיים לא יפרצו לך לרכב..:wink:

פורסם

פעם אמדה אצלינו בחנייה אאודי A8 חדשה חדשה חדשה חדשה.

ניטרלו את העזאקה, שברו חלון, הורידו האמברקס שילבו לניוטרל ועם סופר לאנסר כחולה דחפו אותה מאחורה והוציאו אותה מהחנייה.

כל האזעקות והשטויות האלה לא יעזרו.

פורסם

אחי יש כרגע מערכת שראיתי חבר שלי ביקש, פצצה 170 דולר ו38 דולר משלוח EXPRESS.

בקיצור יש שם 2 שלטים והכל צבעוני וכל השטויות.

כנסו לאיבי תלחצו ADVANCED SEARCH אחרי זה

SHIPS TO: ISRAEL

ותרשמו במילות חיפוש CAR ALARM

קיצור חפשו שם יש שם פול.

פורסם

כל האנשים שפורצים הם מנ--אקים שצריך לפוצץ לי אולי לא רצו לגנוב רדיו דיסק ורמקולים ברוך ה' אבל רצו לגנוב לי טסות תפסתי את הגנב ונתתי לו לראות מקרוב מה זה פיצוץ לפנים ובעיטה לבטן השארתי אותו על הרצפה כמעט גמור בדיוק באתי להוציא אזיקונים לקשור אותו ולקחת אותו לתחנת המשטרה אבל הוא התחיל לבכות ריחמתי עליו. זה היה ס"הכ ילדון בן 16 אבל הגיע לו

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...