Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לי לרכב!!!

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן גניבות ופריצות לרכב הוא נושא כאוב ביותר.

ואין לו פיתרון מיוחד.

לפותח התרד - הדבר הכי חשוב שאני ממליץ לך לעשות זה פשוט לא לשמוע מוזיקה באיזור שבו אתה חונה את הרכב. זה אומנם מגביל , לא נח וכו .. אבל אם אתה מתקין רמקולים בצורה נסתרת ושולף את הפאנל ולא נותן לפורצים מזדמנים מידע שיש רמקולים הסיכוי שיפרצו לך הרבה יותר קטן.

ולכל הגיבורים פה שמתארים כמה הם גברים , וכמה הם יפוצצו במכות את הפורצים , יכו בהם עם לום , וכמו שאיזה ליצן פה סיפר בגאווה על זה שחברים שלו ראו פורץ והתחילו לפוצץ אותו עד שהוא היה פצוע קשה ואז השאירו אותו בשטח בלי להזמין אמבולנס .. בקיצור - אתם לא עושים על אף אחד רושם. בטח שלא על גנבים. ובטח שלא אחד על השני. אם זאת הדרך שלכם להראות לשאר חברי הפורום כמה איכפת לכם מהרכב שלכם אז זה עצוב. אם זאת הדרך שלכם להראות כמה אתם שומרים על החוק - אז אתם הרבה , אבל הרבה יותר גרועים מכל פורץ . ומעבר לזה , ברוב המכריע של הפריצות , מדובר בנרקומנים , הומלסים ושאר אנשים שאין להם מה להפסיד שאתם רצים לתקוף אותם הם בהחלט מסוגלים להיכנס לפניקה ולתקוע בכם סכין או אפילו לירות בכם במידה ויהיה להם נשק. אז קצת מחשבה.

וכן , גם לי פרצו לרכב , גנבו והשחיטו אותו . וגם אותי זה הרתיח.

הלקח שלמדתי הוא פשוט להתקין מערכת בצורה נסתרת במידת האפשר ולא לשמוע מוזיקה במקומות שאני חונה בהם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חב'רה!! פרצו לחבר שלי ביום רביעי:

לחבר שלי יש לאונה, הוא החנה אותה ברעננה והלך לחברים ושהוא חזר הרכב נעלם.

הוא הלך למשטרה ודיווח ומזלו שהשוטרים מצאו את הרכב יום למחרת בלי לוחיות זהוי בקלאנסווה (במשולש בקיצור) אל משאית. אותו בנאדם שהאוטו היה אצלו נמצאו מערכות ומגברים אז בלי להסיק מסקנות כדי לכם לבדוק שם.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

AX GT

לי יש לאונה, ובגלל הסיבה הזו, שהלאונה כ"כ גניבה וקלה לפריצה אני נמנע מלשים מגבר וסאב.

למה אני צריך לסבול :(... בכל מקרה אם אני אשים אז אני אבטל את אפשרות הפתיחה ממתחת למושב הנהג. אם ישברו חלון אז לא יצלחו לפתוח את תא המטען כ"כ מהר. אם הם רוצים לגנוב אז שהחיים שלהם יהיו טיפה יותר קשים(וגם שלי, לחזור ממש לימי המעברה, כל פעם לגשת ולפתוח באופן ידני).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
AX GT

לי יש לאונה, ובגלל הסיבה הזו, שהלאונה כ"כ גניבה וקלה לפריצה אני נמנע מלשים מגבר וסאב.

למה אני צריך לסבול :(... בכל מקרה אם אני אשים אז אני אבטל את אפשרות הפתיחה ממתחת למושב הנהג. אם ישברו חלון אז לא יצלחו לפתוח את תא המטען כ"כ מהר. אם הם רוצים לגנוב אז שהחיים שלהם יהיו טיפה יותר קשים(וגם שלי, לחזור ממש לימי המעברה, כל פעם לגשת ולפתוח באופן ידני).

יוסי.

כן .. זה מאוד יהיה קשה להם .. להוריד את המושבים מאחורה... אל תהיה טיפש יוסי .. שום דבר לא יעכב אותם, וזה בזבוז זמן ..

פורסם

יוסי, קנה 106 :)

(יש אחת עם הגה כוח ומזגן ב-12)

אורן, בסובארו המושבים לא מתקפלים, משמע צריך לעקור אותם ואחרי זה יש עוד דיקט, ככה זה כן יעכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מהו הדבר שהכי אפקטיבי כלומר הכי מעכב את הפורץ זה שמנסה לגנוב תרכב?

האם זה אימובילייזר\מנעול הילוכים\מנעול הגה\מפסק סודי\אזעקה\גלאים\מה?

מה השילוב הכי אפקטיבי?

פורסם

מפסק שחותך את ההזרמת דלק (מתחברים לפיקוד חשמל של המשאבת דלק), מתקינים במקום נסתר, והפורץ יכול לחפש לילה שלם את המפסק, כמובן שזה עוזר אם הוא פורץ ורוצה להניע...

אם גונבים עם גרר אין הרבה מה לעשות.

פורסם

נהגת שודים שלום רב:

אני חוזר בי מהדיבור המעליב שיצא מפי לגבי -המין השני ,והשובניזם הילדותי שניפלט מפי כתוצאה מסערת רגשות באותו הרגע .

אנא קבלי את התנצלותי בפנייך , אני מתנצל מעומק ליבי .

אסף,

נ.ב: יוסי תתחדש על הפגו שלך סוף סוף האתה רוכב על "האריה"....

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ערב טוב אסף.

מקווה שמרגע זה כולם יבינו שהפורום נועד על מנת להביע דעות ולשתף

אנשים אחרים בידע ובדעה שלהם.

בהצלחה בהמשך:-D

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי זה מראה על בגרות ועל "בייצים" להודות ולהתנצל בפני הצד הניפגע ולהודות באשמה .מאשר לא להודות ולהתנער מהמקרה .

פורסם
" אתה מחפש בעיות?" הוא עונה לי :"מה אתה רוצה ,מה הבעיה" אני עונה לו" עוף עוף לי מהעיניים לפני שאני מזמבר אותך עינעל רבאק " הוא מסתכל בי 3 שניות והולך לכיבינימאט
על זה אני מדבר, אתה חש גבר גבר * 3

בתכלס, אני רוצה לראות אותך מה תעשה אם תראה פורץ ותנסה להיות גבר, פתאום הוא ישלוף עליך אקדח, אני משומה חושב שלא תרצה לצאת מהבית לכל שארית חייך...

ואם כבר תצא, אז עם האף מקופל...

פורסם

נו אז לקחתי את הסיכון הזה ,באותו הרגע לא חשבתי על אפשרות שכזו ,מה שראיתי זה רק אותו מתכנן לי על האוטו מבין ובמצב כזה אתה לא רואה בעיניים בוא אני יתן לך דוגא שתדבר אלייך יותר: אתה במועדון עם חברה שלך שאתה חולה עליה ..רוקדים באלגנים כייף.פיתאום בא אחד מתחיל לשלוח ידיים לחברה שלך..? נו מה אתה תתקפל ..תחשוב שיש לו אקדח תברח הבייתה במצב כזה..? אני לא חושב ..אתה באותו הרגע תעשה מה הלב אומר ולא השכל הישר.אם אני אראה פורץ ברכב של אחר אני לא יעיז לריב איתו ולסכן עצמי ..אבל המעט שאוכל לעשות רק להזעיק משטרה ..אבל שזה אצלך במגרש הפרטי אתה ראסמי תדבר ותיפעל אחרת..[לדעתי] חוץ מזה אל תעשה את כל הפורצים שוורצנגרים ..ברוב הפעמים מדובר במסוממים שבקושי רואים בעיניים [וזה הורג אותי איך הם עדין למרות זאת עושים את זה בשניות] בוא אני אגיד לך את זה ככה ..אצלינו במשפחה [חמסה חמסה] אף פעם לא פרצו [הצליחו הכוונה] לאחד הרכבים במטרה לגנוב ..אמנם גנבו לנו 2 רכבים אבל דווקא שמחנו כי הביטוח נתן הכל וגם ככה רצינו כבר למכור אותם אז הגנבים חסכו לנו כאב ראש.

בכל מקרה אני אתן לך דוגמא מהחיים לפני שנתיים..אני ואבא שלי חוזרים ביוש שישי בצהריים מהעבודה באים לאכול אצל הסבתא המרוקאית הגדולה צהריים..קיצר אבא שלי מכנה את הטנדר ואני איתו שם ..פתאום שומעים זכוכית נישברת אבא שלי נועל את הרכב שלו והוא ראשון מתחיל לצעוד לכיוון מקור הרעש ושם הוא מגלה את הגנב כבר יושב בצד מול הנהג ומתחיל להתעסק ברדיו דיסק וקיצר בשניה שאבא שלי היה לידו הגנב הצליח להתחמק ממנו ולרוץ לכיוון חומת הפחי אשפה כדי לקפוץ משם ולברוח קיצר אני ראיתי ורצתי אחריו וניסיתי לקפוץ עליו מאחור אבל ללא הצלחה הוא היה מהיר יותר .

ואפילו שזה היה רכב של שכן למזלו היה לו ביטוח על הרדיו דיסק אז הוא היה רגוע ואנחנו מתנשפים.

ידוע לי שגם פה לקחנו סיכון גדול כיוון שאוליי היה לו סכין ואנחנו לא היינו מוכנים ורצנו אליו רק עם הידיים שלנו. אבל שוב במצבים כאילו קצת קשה לשלוט בעצמיך ולחשוב על ההשלכות .אני מאמין שגם אם לך יחשבו או ינסו לפרוץ את הרכב אתה לא תשב בשקט.

פורסם

שאני רואה אנשים ליד הרכב שלי, אז זה הולך ככה:

מכניס אותו ל-1 מ-3 חניונים סגורים של בני משפחה/חברים בקרבת מקום.

או שפשוט מחנה אותו באיזור אחר ליד הבית, איזור כזה שלא ימצאו אותו...

עכשיו, להגיד לך תכלס ?

נעזוב זה שאין לי חברה, ואני לא יוצא למועדונים רק בגלל הפחד מדקירות...

אם הייתה, והייתי יוצא, ומישהו היה מתחיל איתה, היא הייתה אומרת לו לבד יפה שהיא תפוסה, ואם לא, אז אני הייתי אומר יפה, שוב, כי אני לא טיפוס אלים.

אם קרה והאזעקה של האמויפי מצפצפת לי בשעה 3 בלילה ואני רואה שפרצו לאוטו, יורד למטה עם לום, גז מדמיע, ואבן, בשיא השקט (יחף), זורק עליו אבן מרחוק, אח"כ מנסה להתיז גז מדמיע כדי לשבש לו את האפשרות לברוח, ואז מזעיק משטרה, אם לא הצלחתי לעכב אותו עם הגז מדמיע, לפחות אני יודע שהוא עזב את האוטו, ולא יצאתי במצב מסוכן...

מה שאני מנסה להגיד, שלעולם אני לא אתקרב לפורץ כל עוד לא טשטשתי אותו, ומה גם שהייתי מעדיף לא לפגוע בו, כי במדינה מטומטמת כמו שלנו, עוד יפילו עלי תיק של נסיון לרצח..

פורסם

אין הרבה מה לעשות נגדם {מדבר מניסיון גם לי פרצו לרכב ולקחו hu7550 של פיוניר

הבעיה שאם תתפוס אותם ותרביץ להם עד שלא יוכלו ללכת תהיה לך בעיה אחר כך במשטרה.למרות שזה נשמע טיפשי שהוא פרץ לך לרכב ואתה מקבל תיק פלילי { גם בוא יקבל }

זה פשוט לא שווה לפי דעתי כמה כאפות יספיקו וישר לתחנת המשטרה !

חתימה !

• תוכן חדש...