Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לי לרכב!!!

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שזה לא חוקי [בטוח לא קידמיים ואחוריים] וגם אם כן רק אישור על כך במדינת משטרה הזו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד היום לא מוגן :(

ועוד לי יש פיוניר....

בגלל מקרים כאלה אני לא שם מגבר או סאב באוטו (הסובארו קלה לפריצה).

הייתה לך אזעקה?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

צריך לפתוח פה ת'רד על פריצות ,זה נושא מעצבן וכאוב שחוויתי כבר 4 פעמים עם רכבים שונים

מה שהכי מעצבן זה לנסוע לזגג,בוקר אחרי ,להידקר בתחת מהזכוכיות מהחלון המנופץ,ולקלל כל הדרך את הבן זונה שפרץ.

מבאס ת'תחת במלוא מובן המילה.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הייתה לך אזעקה?

יש אזעקה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לדעתי כל זה קורה כאן כי כולכם מפרסמים מה יש לכם באוטו... אחד אומר מערכת עם סאבבבב ומגברררררר ורדיו דיסק שעלה לבד200000 שקללללל ואז באים אנשים שאתם לא מכירים ובמקרה שואלים אותכם על איזה שאלה פשוטה שלא קשורה לעניין מאיפה אתה אחי.... איזה אוטו יש לךךך..... ואז באים לעיר שלך ומחפשים את האוטו שלךךךך הטעות הכי גדולה זה לפרסם מה יש לכם באוטו ועוד באינטרנט למרות שהלוואי והיה לי מה לפרסם פה.... לא ההיתי מפרסם.... תחשבו על זה ותתחילו לשמור בסוד על הדברים שיש לכם אם אתם רוצים שהם ישארו שלכם

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

יוסי תבין כבר #$@!#$#@$

ברמקולים שלך אפחד לא יגע, הזמן שיקח לגנב להוריד את הרמקולים שלך זה זמן של 3 פעמים רכב הצ'באק...

אתה שואל למה ?

כי אצלך באוטו הרמקול יושב על דש מפח, כל רמקול מקובע עם 4 ברגים...

בהצ'באק הרמקול יושב על דש מעץ, פלסטיק, או משהו אחר לא מקובע, אז הוא שובר חלון, פותח תא מטען, או אם הוא מתחשב אז פשוט הורס את המנעול בתא מטען, ולוקח את כל המגש איתו, עניין של בדיוק חצי דקה עבודה כולל הפריצה.

אזעקות לא שוות כלום היום, אפשר לנטרל, וחלק מהאזעקות לא מצויידות בגלאי חשוב לדעתי: גלאי תא מטען.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לדעתי כל זה קורה כאן כי כולכם מפרסמים מה יש לכם באוטו... אחד אומר מערכת עם סאבבבב ומגברררררר ורדיו דיסק שעלה לבד200000 שקללללל ואז באים אנשים שאתם לא מכירים ובמקרה שואלים אותכם על איזה שאלה פשוטה שלא קשורה לעניין מאיפה אתה אחי.... איזה אוטו יש לךךך..... ואז באים לעיר שלך ומחפשים את האוטו שלךךךך הטעות הכי גדולה זה לפרסם מה יש לכם באוטו ועוד באינטרנט למרות שהלוואי והיה לי מה לפרסם פה.... לא ההיתי מפרסם.... תחשבו על זה ותתחילו לשמור בסוד על הדברים שיש לכם אם אתם רוצים שהם ישארו שלכם

שטויות

אני לא פירסמתי כלום וגם לא היה לי כלום ופרצו

נכון שלמי שיש עדיף שלא יפרסם ויזהר אבל זה לא קשור למקרה הנ"ל

פורסם

מצטער לשמוע על הפריצה. גם לי יצא להכיר דברים כאלה מקרוב.

הבעיה שאין פה (במדינה שלנו) ענישה..

גם אם היו תופסים את הפורצים. היו משחררים אותם. וסוגרים את התיק "חוסר עניין לציבור".

אותו העניין עם הבחור שעבדו עליו בשירשור עם היאריס. הנוכל ההוא יכול להמשיך לרמות אנשים.

מערכת החוק לא מענישה בחומרה, אנשים מבינים שאפשר להמשיך "לחגוג".

אם היה משטר חוק כמו בסעודיה, או בסינגפור, עונש פיזי (כריתת ידיים/רגליים) או לחילופין ענישה חזקה, לפי העבירה, אז בטוח שהיתה הרתעה והיה ציות לחוק. מצד שני, אין פה טיפול באנשים עם בעיות. במקום לטפל בנרקומנים מכורים/אוכלוסיות חלשות, המדינה מטפלת בדברים אחרים (לא ניכנס לפוליטיקה עכשיו). וככה אנחנו מקבלים מה שרצינו "אמריקה" - תרבות קלוקלת שמעריצה מותגים וחפיפניקיות.

פשוט ביזיון. רפובליקת בננות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בשביל זה יש לי רדיו טייפ עתיק ושני רמקולים קרועים, במבט אחד אפשר לראות שאין מה לפרוץ לרכב הזה....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מצטער לשמוע על הפריצה. גם לי יצא להכיר דברים כאלה מקרוב.

הבעיה שאין פה (במדינה שלנו) ענישה..

גם אם היו תופסים את הפורצים. היו משחררים אותם. וסוגרים את התיק "חוסר עניין לציבור".

אותו העניין עם הבחור שעבדו עליו בשירשור עם היאריס. הנוכל ההוא יכול להמשיך לרמות אנשים.

מערכת החוק לא מענישה בחומרה, אנשים מבינים שאפשר להמשיך "לחגוג".

אם היה משטר חוק כמו בסעודיה, או בסינגפור, עונש פיזי (כריתת ידיים/רגליים) או לחילופין ענישה חזקה, לפי העבירה, אז בטוח שהיתה הרתעה והיה ציות לחוק. מצד שני, אין פה טיפול באנשים עם בעיות. במקום לטפל בנרקומנים מכורים/אוכלוסיות חלשות, המדינה מטפלת בדברים אחרים (לא ניכנס לפוליטיקה עכשיו). וככה אנחנו מקבלים מה שרצינו "אמריקה" - תרבות קלוקלת שמעריצה מותגים וחפיפניקיות.

פשוט ביזיון. רפובליקת בננות.

לגבי החלק הראשון צודק בהחלט

אפשר להגיד הרבה על אמריקה אבל חפיפניקיות זה ממש לא נכון בייחוד בקטע של אכיפת החוק

פורסם

הלוואי והיינו כמו אמריקה בכל הנוגע לאכיפת החוק

יש שם עונשים מאוד מאווווד מחמירים,סעודיה וסינגפור זה אולי מרתיע אבל זה כבר לא הומני לעשות דבר כזה

בקשר אלינו ,אתה צודק ,המדינה לא מחמירה בנושא הזה או בכל נושא אחר וחבל

צריך יד יותר קשה כלפי הגנבים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
בשביל זה יש לי רדיו טייפ עתיק ושני רמקולים קרועים, במבט אחד אפשר לראות שאין מה לפרוץ לרכב הזה....
אז אולי גם תבעט בפח הרכב מכל הכיוונים ותרקוד על מכסה המנוע ותצייר גרפיטי על הבגאז'??

-ככה לא ירצו ולא יתאמצו לגנוב לך את הרכב...

או במילים אחרות: על הז*ן שלי הגנבים בני האבלה האלה..

אני לא אתן לאנשים מוגי-לב /נרקומנים/ צרי-עיין להרוס לי את ההנאות בחיים שלי.

אז נכון, אין שום דבר עמיד היום בפני גניבות של מערכות אודיו ואפילו רכבים למינהם,

אבל זה לא אומר שצריך להרים ידיים ולמנוע מעצמכם את ה-FUN שאתם אוהבים.

אני מכיר מישהו (עשיר מאוד,ובעל עסקים מצליחים רבים)שקנה BMW 728 חדשה מהחברה (בזמנו, לפני כמה שנים) והמתחרים שלו לעסק (כנראה) היו רושמים לו בכל פעם "תתחדש" עם מברג שטוח על הדלתות...

אז מה? אז הוא יתחיל לנסוע בפיאט אונו?

אין פתרון לצערי, אנחנו אכן רפובליקת בננות בנושא הזה (כמו בהרבה נושאים) אבל לי אין את הפתרון...

הלוואי ויהיה פתרון..:|

פורסם

עד כמה שהפריצה מכעיסה ומרתיחה, וביום חמישי חיוויתי את זה על בשרי, מאוחר בלילה יצאתי מהעבודה בדרכי לאוטו, כשאני מגיע מה מחכה לי? חלון שבור, מערכת גנובה, והגנבים הואילו בטובם לשבור לי את הדש בורד. אך מה שיותר מכעיס זאת הקלות הבלתי נתפסת שבה זה קורה, ושלמשטרה ולאף אדם ברחוב אפילו לא אכפת! עברתי במחסומי משטרה עם חלון שבור, כל האוטו הפוך מהגניבה, דש בורד שבור, חוטים בכל מקום ואף אחד לא עוצר אותי לבדיקה! בקלות אפשר לחשוב שגנבתי את האוטו, אבל לא לשוטרים ולא לאנשים שמסתכלים עלי ברמזור אכפת.

כשאני מגיע להגיש תלונה, מלבד השעתיים שחיכיתי בתור בהם הייתי עד להתפרצויות של אזרחים על שוטרים ושל שוטרים על אזרחים, פשוט ישבתי בהלם במשך שעתיים, שום שוטר מז"פ לא ערך לי ביקור ברכב, שום תביעת אצבע לא נלקחה. ומה שאף יותר מזעזע מכל העניין הוא שאני הייתי אמור לתאר לשוטרת מה הפורצים עשו, שלב בשלב, כביכול שאני חוקר משטרתי שלפי הראיות יכול להסיק מה בדיוק הגנבים עשו. כמובן שמה שאני אומר (בתור חוקר משטרה שהפכתי להיות מעת הגניבה) נרשם בדוח הגניבה כדעת מומחה.

כעת אני מודע לעבודה הגרועה שהמשטרה מבצעת, בעקבותיה חוגגים הגנבים, ומי סובל בסופו של דבר? כמובן שאנחנו.

פורסם

הכל יתחיל וייגמר בהרתעה!!!

אם העונשים יהיו כבדים אז מי שכבר ייתפס יחשוב פעממים לפני שיפרוץ שוב!!

ופה אני רוצה לקרוא לכולם שנושא זה בהחלט קשור ומאוד כואב למוטוריקה בארצנו בשאלה מה ניתן לעשות (עצומות וכו) כדי להחריף אלפי מונים את הענישה כנגד פורצי מכוניות??

יש רעיונות??

פורסם

ל2 חברים שלי עם הונדה סיביק היה מיפגש פנים מול פנים ב3 בלילה באיזה חניית שדה של מקום שהיה בו מסיבה גדולה ..קיצר הגנב ממש החל לפרוץ את הרכב והם היו כ20 מטר ממנו התגנבו בזריזות ובשקט אליו באו אליו מאחור ושניהם בכל העצבים שאותו הרגע פירקו לו את הצורה והשאירו אותו שוכב פצוע די קשה בשטח ולא הזעיקו אמבולנס ..בכל אופן אני מצדיק את המעשה והייתי נוהג באותו מטבע אם הייתי במקומם..אגב היום אני נוסע ל3 חברה לפתוח ראש [נרגילה] ואני קולט בחניה של הבניין איפה שהרכב שלי חנה .איזה בנאדם עם חליפת דיאדורה עם הקאפוצון על ראשו ומסתכל ובוהה ממרחק של 2 וחצי מטר בחלון האחורי שלי [במגש מותקנים אליפסות פשוטות ] קיצר אני עומד שם חצי דקה ורואה שהוא לא זז וממשיך להסתכל..ידעתי שמדובר בתיכנון לגניבה בהמשך הערב/לילה .קיצר אני בה בעצבים לכיוון שלו ואומר לא " אתה מחפש בעיות?" הוא עונה לי :"מה אתה רוצה ,מה הבעיה" אני עונה לו" עוף עוף לי מהעיניים לפני שאני מזמבר אותך עינעל רבאק " הוא מסתכל בי 3 שניות והולך לכיבינימאט ,קיצר אני די חושש שהיום יהיה משהו בלילה לכן החנתי את האוטו קצת יותר בתוך הבניין ואני גם ארץ באמצע הלילה עם לום כדי להיות מוכן לכל מצב .

מקווה שזה יהיה לשווא ולא יהיה היום התפתחות .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...