Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן !

נגמרה לי האחריות על הרכב ( 3 שנים )

ויש לי טיפול 15 K

במקום לטפל במוסך מושה ולשלם 650 .

מוסך פרטי עושה לי את הטיפול ב 250 בלבד .

הטיפול כולל החלפת שמן מנוע .

מסנן שמן

ומסנן אוויר

הבנתי שהשמן הוא DEXOS . רציתי לדעת איזה צמיגות צריך והאם קריטי שהוא יהיה של החברה הנל.

תודה מראש

פורסם

dexos זה תקן של GM לשמן לא חברה.

כל חברה שמנים עם תקן DEXOS אשר מתאים לרכבך|(תבדוק בספר רכב את התקן המדוייק) תעשה את העבודה.

אל תשכח לקחת את הצמיגות המומלצת ע"פי ספר הרכב.

לגבי עלות המוסך הפרטי נשמע לי זול מידי בשביל טיפול עם חלקים מקוריים או איכותיים(לא מכיר עלות חלקים בשברולט) אבל מהיכרות עם עלות חלפים של יונדאי,טיוטה,ופיאט וסזוקי המחיר זול .

פורסם

תודה רבה על התגובה .

כתוב לי בספר רכב 5W30 .

זה אומר שכל שמן שישימו לי בצמיגות הזו יעשה את העבודה כמו שצריך ולא יגרום לבעיות ?

פורסם

עם התקן המתאים המדוייק לפי ספר הרכב(לפעמים יש כמה רמות לתקן שמן) לכן תבדוק עם זה התקן ע"פי הספר.

תעלה תמונה של התקן מספר הרכב ונגיד לך מה מומלץ אם אתה מעוניין.

• תוכן חדש...