Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3 07-04

MOSHE18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי 626 זקנה אהובה וטובה, רוצה להתשדרג להאצ'בק חמה וידנית (רואה שקשה למצוא ידני שמור, אז אפשר להתייחס גם לאוטומט לצערי).

צדה את עיני A3 שנת 04-07 בעדיפות למנוע 2 ליטר.

רציתי לשמוע דעתכם.

* זה שציינתי שאני נוסע על 626 לא בא להשוות ביניהן, מחפש לשמוע בנוגע לביצועים, אחזקה, מחלות ושאר הדברים.

מודה לכם.

פורסם

קשה מאוד למצוא A3 ידניות, למרות שראיתי אחת או שתיים במודעות לאורך השנים.

הדגם עם מנוע 2 ליטר דומה מאוד ל-Golf GTI דור 5, מה שאומר שאחזקה שלו שפויה יחסית לרכב ספורטיבי. כמו כן נפתח בפניך עולם שלם של שיפורים שאת רובם ככולם ניתן לבצע בישראל ובמחירים סבירים יחסית.

מחלה ידועה של מנוע ה-TFSI היא כוסית הדלק שעלולה להפרץ באופן פתאומי ולדפוק את המנוע. אפשר להחליף אותה בדגם משופר ואז הבעיה אמורה להעלם (קישור).

אם הלכת על הדגם עם תיבת ההילוכים DQ250 (ידועה בכינויה העממי "DSG6"), חשוב מאוד לבצע החלפת שמן גיר כל 60 אלף ק"מ או ארבע שנים אחרת עלול להיווצר חור בכיס.

באופן כללי כדאי מאוד לטפל ברכבים ספורטיביים "בכפפות משי", כלומר להקדים טיפולים ולהקפיד לבצע אותם במוסך מתמחה כמו רון בתל אביב.

גילוי נאות: אני נוהג על A3 מודל 2011 כבר שש שנים ומאוד נהנה מהרכב. אין לי קשר לרון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...