Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיון צרפתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל כדאי שתקרא את הספר רכב, לא יזיק בכלל.

דבר שני הכפתור check זה התראה למערכות הזרקה abs וכו. (לפחות בחלק מהדגמים)

למרות שיש דגמים שכן ישנו התראה מילולית על נורה שרופה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קודם כל כדאי שתקרא את הספר רכב, לא יזיק בכלל.

תודה רבה לך, אמרת הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מתוך ספר הרכב:

Button - Check

Corresponding function - Diagnostic

Comments - List of current alerts, servicing information

הנ"ל מופיע בצורת טבלה בספר של הקקטוס שאני נוהג, שהוא בעל לחצן זהה. אני לא חושב שבספר של הפיקאסו יופיע משהו שונה.

להבנתי הדלה - List of current alerts צריך לכלול גם נורת service דולקת.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אצל אבא שלי בc4 רגילה , נדלקה לפני כמה זמן נורת לחץ אוויר נמוך בצמיגים, ולחיצה על כפתור check הראתה בדיוק באילו צמיגים חסר אוויר (יש לציין שמדובר במערכת מבוססת חיישני לחץ יעודיים ולא חיישני abs, כמו ברוב דגמי psa החדשים).

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

ומה ההגיון הצרפתי להחביא את המצבר כל כך עמוק במנוע שיותר קל להגיע אליו מההגה ?

ויש נורות דרך אגב שקשה להחליף ובספר ישר אומרים : אל תנסה אפילו, גש ישר למרכז שירות .

פורסם

בקסארה פיקאסו המצבר היה כל כך עמוק במנוע שהוא היה מתחת לכסא הנהג.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...