Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי עבודה של חברת Husky

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

למישהו יש נסיון עם כלי עבודה של חברת HUSKY?

מדובר בכלי עבודה ידניים בעיקר שאני מניח שהם לא מהאיכות הכי גבוהה שיש אבל בפועל מי שהוא לא בעל מקצוע וצריך לחשב עלות-תועלת בכלים שהוא רוכש, לדעתי מדובר בעיסקה טובה.

נגיד ניקח את הסט הבא:

http://www.homedepot.com/p/Husky-Mechanics-Tool-Set-in-Metal-Box-200-Piece-H200MTSMB/205897981

הוא עולה 100 דולר בארה"ב ויעלה עוד 100 דולר להביא אותו לארץ (לדעתי אפילו פחות).

בפחות מ800 שקלים יש פה סט כלים יפה שמגיע ארוז ומוכן.

אשמח לדעתכם.

פורסם (נערך)

לי יש סט אינצי ומילימטרי ב3 גדלים ראצט.

משתמש בו כ 15 שנים.

מבחינת איכות הוא מעולה, לא מתבלה/נשבר/מתקלף/מחליד בשום נקודה.

רק אצלי סוג מנגנון שינוי הכיוון של הראצט מעצבן, זה הכפתור שצריך לסובב רבע סיבוב, הייתי מעדיף בהחלט סט שיש לו מתג כזה שמזיזים עם האגודל ובקישור שנתת נראה שזה המנגנון הטוב

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם לי יש כמה כלים שלהם שקניתי בנסיעות לארה"ב. אצלי כבר כמה שנים ושורדים ללא כל בעיה שימוש בייתי רגיל.

כשקונים אותם בארה"ב התמורה למחיר מעולה בעיני. יש לי סט של ידית ראצ'ט עם בוקסות אינצ'יות ומילימטריות שעלה רק 10$, וגם מברג טי ראצ'ט עם כמה ביטים שמאוחסנים בידית שעלה דולרים בודדים. אלו הכלים הכי שימושיים אצלי ואין עליהם שום סימני בלאי.

פורסם

הוא עולה 100 דולר בארה"ב ויעלה עוד 100 דולר להביא אותו לארץ (לדעתי אפילו פחות).

בפחות מ800 שקלים יש פה סט כלים יפה שמגיע ארוז ומוכן.

אשמח לדעתכם.

לא הייתי בונה על זה. ראשית אני כמעט בטוח שהם לא שולחים לישראל (או מחוץ לארה"ב) שנית מדובר בחבילה גדולה וכבדה שעלות המשלוח (ועמלות ומס) גבוהה גם היא ולדעתי מעבר למאה דולר... בדוק טוב לפני שתזמין..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הם לא שולחים לישראל. סתם מחישוב במחשבון של Buy2USA באתר שלהם, לפי פרמטרים של משקל וגודל החבילה, זה המחיר:

Husky.PNG

לדעתי בבדיקה מול חברות נוספות ששולחות דרך כתובת אמריקאית ניתן להוזיל משמעותית את המחיר הזה..

פורסם

או.קיי, בשילוח ימי אכן העלויות קטנות...

בדוק בארץ עלות סט דומה של סיגנט וכיו"ב (כעת אמורים להיות מבצעים שונים) אם מדובר בהפרש לא גדול, עדיף לרכוש כאן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...