Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

קיבלתי דוח של 250 שקל על חגורה היום ורציתי לשאול האם אפשר לשלם אותו באינטרנט במקום ללכת עכשיו לדואר?

יש דרך פשוטה לעשות את זה באמצעות העברה בנקאית? ואז אפילו לא צריך להזין פרטי אשראי באתר של המשטרה.

אשמח לסיוע

תודה

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

שבוע טוב,

בוודאי שאפשר.

קח בחשבון שאם הדו"ח טרי - לא תמיד הוא מוזן באותו היום למערכת.

כך קרה עם הדו"ח של אשתי שהוזן למערכת הדוחות בערך חודש אחרי העבירה.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

חח במקרה היה משחק כדורגל בעיר אז היו הרבה משטרות לעניין . ועשיתי משהו שעצבן את השוטר אז הוא עצר אותי לרשיונות וראה שאני לא חגור.

אבל מה הקטע לתת דו"ח על חגורה לא מבין, אני הבנאדם היחיד בכביש, נסעתי 20 קמ"ש.

מה הדחף להביא לי דו"ח על זה . אבל לא רציתי להתווכח איתו הרי יכל למצוא גם על מה לדחוף לי שלילה אם היה רוצה.

פורסם
איך הצלחת להיתפס עם האכיפה הלא קיימת של המשטרה?

אין מספיק אכיפה כדי לעזור לך.

כדי להעניש אותך, היא קיימת מספיק טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואתה רואה את זה כדבר טוב לדפוק אנשים על חגורה??

זה כמעט שליש משכורת שלי, כשלא פגעתי באף משתמש דרך אחר.

ומה עם הלא מאותתים, והזוחלים בשמאל?

אותם יעצרו מתי שהוא?

פורסם

נמרוד - בלי החגורה אתה מסכן קודם כל את עצמך. טוב שאוכפים את הנושא.

היתה לי אותה מלחמה עם אשתי, שבגלל קוטנה התלוננה שהחגורה מפריעה לה בצואר. הסיפור נגמר יום אחד לפני כ-20 שנה, כאשר עצרו אותה 3 פעמים ברציפות בגלל עבירה זו. פעמיים היא הצליחה למכור לשוטר סיפור על הריון (שאינו מהווה סיבה לא לחגור, אבל מעורר אמפתיה אצל השוטרים, ואכן היתה לה בטן של חודש אחרי לידה), עם השלישי זה כבר לא פעל. מאז היא מקפידה על החגירה, ומשם מה גם הצואר שלה כבר לא סובל מהחגורה.

בלי קשר - לא אוכפים מספיק שום עבירה, חוץ מאשר, אולי, מהירות בכבישים המהירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעולם לא נעצרתי, לא לבדיקת רשיונות ולא לבדיקת נשיפה.

ניידות בכביש אני רואה רק בשולי כבישים בין עירוניים, אוכפים מהירות.

ובלי קשר - אי חגירה מסכנת קודם כל אותך. כריות אוויר יכולות להפתח גם במהירויות נמוכות יחסית, ואתה לא רוצה להיות לא חגור כשזה קורה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

קיים אמצעי תשלום באתר המשטרה, אכן דבר דיי נוח ואתה מקבל חשבונית בדואר אלקטרוני.

ואכן השוטרים אוכפים יותר חרטות מאשר לטפל באמת במופרעים(אלה שטסים על 150 בכביש של 70,לא מאותתים,לא נותנים זכות קדימה,לא עוצרים בעצור וכו')

אם המזל שלי בינתיים רק דוחות חניה(מדרכה שישי בלילה, מה משעמם לכם?! שישי 2 בלילה, למי זה מפריע?)

כמו כן נתקלתי בשוטר שניסה להלביש עליי תיק עם מלא עבירות בגלל שחניתי באדום לבן ל2ד' לקנות משהו בפיצוציה(ניסה להלביש לי חלונות מושחרים- נוסעים מאחורה מושחר 80%, קידמי מושחם מהחברה 15% ,שמשה אחורית וילון/שינוי מבנה רכב-פס DRL במקום פנסי ערפל/פנסים לבנים מידי-ממתי אוסרום NBU לבנים מידי? ומוזיקה מרעישה-מע' סטוק על 10- WTF וכמובן חניה שלא במקום יעודי-הדבר המוצדק היחיד).

קיצור במקום לטפל בבעיות אמיתיות מתלבשים על אנשים סתם, לפות"ש אני לא בא ללמד אותך דבר אך חגורה זה דבר ששמים לפני שיוצאים מהחנייה.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

^^אני גם באותה בעיה, אין לי זמן לצאת לשלם, מתחיל לעבוד דיי מוקדם וחוזר בדרך כלל ב5-6 לבית,אכן תשלום באתר שלהם הוא דיי נוח, עושים הכל כדיי להעביר להם תשלום בנוח רק לא עושים לנו נוח בכיס

• תוכן חדש...