Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה שמאוד מציקה לי , רעשי זמוזמים מכיוון הדלת.

לאחר שנסעתי ונגעתי בחלק חלק הגעתי למסקנה - רעש הזמזומים מגיע מדלת מושב ליד הנהג.

בזמן נסיעה כשאני נוסע והרעש מופיע (40 קמש ומעלה ובעיקר בדרך משובשת גם מעט) נגעתי בדלת ולחצתי עליה ולפתע הרעשים הפסיקו.. לקחתי 2 חתיכות נייר הדבקתי אותם על הדלת. (מצורף תמונות)

משער לעצמי שהרעש אינו מגיע מתוך הדלת מבפנים אחרת הרעש לא היה מפסיק אם הייתי נוגע בדלת.

ולאחר שהדבקתי את החתיכות נייר האלו עם דבק (סלוטייפ) הרעשים גם הפסיקו...

אני רוצה לדעת כדי לפתור את הבעיה הזאת מה עליי להחליף בדלת. חשבתי גומיות לאורך כל הדלת ? האם זה מה שגורם לזה ועליי להחליף את הגומיות ?

הרכב הוא AUDI TT 2007. הצורה החדשה.

תמונות - לפני

unnamed (8).jpg

אחרי שהדבקתי את הניירות (הדבקתי אותם על הדלת)

unnamed (9).jpg

במידה ולא , אשמח אם תתנו לי עצות מה לעשות כדי לעשות את זה אסטטי שלא יוכלו אפילו להרגיש ..

תודה!

פורסם

לדעתי תנסה לשים ספוג בין הדיפון לדלת אולי יש מרווח קטן וזה הגורם לזימזום,אם זה באמת יעזור,תפרק את דיפון ותדביק בכמה מקומות ספוגים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי תנסה לשים ספוג בין הדיפון לדלת אולי יש מרווח קטן וזה הגורם לזימזום,אם זה באמת יעזור,תפרק את דיפון ותדביק בכמה מקומות ספוגים.

לפרק את דיפון הדלת אתה מתכוון לפרק את המכסה של הדלת ולשים בפנים ספוגים ?

אני לא חושב שזה יעזור כי הרעש מפסיק כשאני שם את הדפים האלו למעלה על הברזל ולא על הדיפון של הדלת

• תוכן חדש...