Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט 124 - תחילת שיווק בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מדוייק,

המחיר של האברט׳ בארצות הברית הוא $29000 וזה מחיר לפני הנחה. בדרך כלל, עם מיקוח ובמיוחד לפני החורף, אפשר להוריד $2000 דולר או יותר בלי בעיה.

לפני פחות מחודש לקחתי אחת כזו, החליפה את המיאטה NC שהיתה לי. הרכב מדהים, ללא ספק עליית מדרגה מכל בחינה שאני יכל לחשוב עליה לעומת המיאטה הקודמת.

לגבי המחיר בארץ, שערוריה. מטורף![ATTACH=CONFIG]477353[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]477354[/ATTACH]

לא מדויק. המחיר הבסיסי הוא 29000 אבל אני השוויתי למפרט שמצוין פה למעלה (לא השוואה מדויקת כי עדיין יש כמה הבדלים, אבל קרוב יותר). המטרה הייתה לבדוק עד כמה חזירי המחיר.

באיזה מובן ה-ND/124 היא עליית מדרגה מכל בחינה שאתה יכול לחשוב עליה ביחס ל-NC?

מה הקשר לגוליה? האבארט רכב עם גג נפתח והגוליה מכונית 4 דלתות עם גג קשיח.

איך זה שאף אחד לא התייחס לגג שנפתח ידנית, במיוחד ברכב כל כך יקר? פשוט עצוב.

אף אחד לא התייחס כי אנשים יודעים להפריד בין המחיר המבוקש למחיר שאמור להיות, ובנוסף אנשים יודעים מה זאת מיאטה.

אז כדי שתסתנכרן גם אתה, הנה הסבר:

אבארט 124 היא בעצם מיאטה עם כמה שינויים. מיאטה היא מכונית ספורט דו מושבית זולה עם גג בד נפתח באופן ידני מזה רבע מאה. זה הקטע שלה. להיות זולה. גג בד ידני הוא חלק מזה. ויש גם עניין של משקל.

המחיר המבוקש לאבארט בארץ הוא לא רלוונטי כי הוא עומד בסתירה למטרה המקורית של המיאטה.

מקווה שהבנת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיכיתי למחיר הרבה זמן, לצערי לא הופתעתי. תימחרו אותה בדיוק מול Audi TT roadster 1.8.

אני עדיין לא מבין למה לא שמו את המנוע של גולייטה תלתן עם ה 240 כס!? כבר המנוע קיים אצלהם לא צריך לייצר במיוחד.. פשוט חבורה של *****. שיהיה להם בהצלחה לאיטלקים האלה.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

כדיי לקבל חבילה מושלמת, לדעתי הם היום צריכים לשמור על המימדים הצנועים של ה-MX5 ולא להאריך את הרכב (לשם מה?)

זה לא שבאמת מישהוא האריך את הרכב, זה רק טמבוני פלסטיק יותר תפוחים וארוכים.

ואישית לא מבין את ההגיון בתיבה ידנית ברודסטר חמה שכזאת.

מניח שהתכוונת "אוטומטית?

גג בד ידני הוא חלק מזה. ויש גם עניין של משקל.

.

העניין הוא לא רק "משקלו של המשקל" (אם אפשר להתבטא ככה) אלא מיקומו של אותו משקל שזה הכי גבוהה ברכב (ממש מתחת למכסה תא המטען) מה שמאוד מרים את מרכז הכובד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

והנה אנחנו שוב כאן, אתם מוזמנים לקרוא.

שש ומשהו שנים אחרי, שרשור דומה, אותם טיעונים, אותו סגנון דיון, רק להחליף את המספר 124 ב500.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?326140-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%E2%80%93-%D7%91%D7%A9%D7%A2%D7%94-%D7%98%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%A9%D7%A7-%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%92-%D7%90%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C&highlight=500+ABARTH

הנתונים בשטח לא משקרים, יש על הכביש מעל 300 עקרבים, הרוב המכריע של הלקוחות מאוד מרוצים.

מטפלים בנו כאילו קנינו פרארי.

יחסית לגודל שוק הרכב המקומי אבארט' מציגה נתוני מכירות מהטובים בעולם.

פורסם

כבוד גדול לאחראי על מכירות אבארט בישראל, באמת, אבל בהתאם למחיר, הייתי משווה למכירות ה 585 ולא האבארט ה"רגילה".

שמע, עיני לא צרה באף אחד, גם אם ימכרו בארץ 5000 יחידות, שיהיה לבריאות למי שקונה וגם לחשבון הבנק של סמל"ת, חבל רק שהתמחור הוא פיספוס מוחלט למהות/ ייעוד של הרכב הזה מלחתכילה.

מיאטה/124 לא אמורות להיות מתחרות במחיר לבוקסטר.

פורסם

אתה מן הסתם צודק, כולנו היינו שמחים אם המכוניות היו זולות יותר אבל בשורה התחתונה סמל"ת (כמו כל יבואן רכב אחר) וFCA (כמו כל יצרן רכב אחר) נמצאים בשוק כדי להרוויח ולא בשביל לספק לנו מכוניות זולות.

אם הם יצליחו להגיע ליעדי המכירות שלהם בתמחורים הנוכחיים הם לא ירדו. אם לא יצליחו, יורידו מחיר, זהו.

פורסם
חיכיתי למחיר הרבה זמן, לצערי לא הופתעתי. תימחרו אותה בדיוק מול Audi TT roadster 1.8.

אני עדיין לא מבין למה לא שמו את המנוע של גולייטה תלתן עם ה 240 כס!? כבר המנוע קיים אצלהם לא צריך לייצר במיוחד.. פשוט חבורה של *****. שיהיה להם בהצלחה לאיטלקים האלה.

זה היה גורם לאלפא 4C להראות פחות לא קונבנציונלית.

פורסם

מנוע ה 1750 בטח יפציע ב 124 ספיידר אבארט 585 קומפטיציונה, שלכם רק תמורת חצי מליון שח!

או שלחילופין, אולי מסתמנת פה מגמה של מנוע אחיד בכל הליין אפ של אבארט בכדי לשמור על אחידות והוזלת התחזוקה (עבור היצרן, לא עבורנו).

פורסם

יקר מאוד אבל צפוי.

לטעמי, המיאטה, היא הבחירה הראשונה גם אם לא היה הבדל של 60K

נתחיל מזה שלדעתי העיצוב המעולה של המיאטה נהרס (* לא ראיתי את האבארט במציאות) + גיר אוטומטי (?!!) + אמינות יפנית שחסרה .....

בכל מיקרה, תמיד יש קונים, לכל סיר יש מכסה.

פורסם

לדעתי חיזוק של ה124 יקרב אותה יותר מידי ל4C וזו הסיבה שאין גרסא כזו.

אבל אני מאוד מקווה שאני טועה ומתישהו תצא 124 עם מנוע חזק יותר. כבר מסתובבת גרסאת ראלי ל124 עם המנוע המדובר של הג'ולייטה/4C.

פורסם
+ אמינות יפנית שחסרה ...

אתה מתכוון ברמת הסטיגמה?

כי אין באמת סיבה שתהיה פחות אמינה ממיאטה.

פורסם

יש סיבה, המנוע שונה לחלוטין - ואני מהמר שמנוע מולטיאייר גודש יהיה פחות אמין ממנוע אטמוספרי פושר.

פורסם
אתה מתכוון ברמת הסטיגמה?

כי אין באמת סיבה שתהיה פחות אמינה ממיאטה.

אין סיבה אבל בפועל, לצערי, רכבים ארופיים פחות אמינים מיפנים (גם אם הפער הצטצמם בשנים האחרונות)

פורסם

אבל זה רכב יפני...הוא תוכנן, נבנה והורכב ביפן (לא נאמר כ"הטרלה" אלא כעובדה בשטח).

• תוכן חדש...