Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס 450H GS דעתכם בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ושוב אני במסע אחר סדאן בוגרת ,

אחרי שירשור אחרון בחנו את הats מול הG37 בתקציב עד 120 אל"ש, הדגמים הנ"ל עדיין רלוונטים עבורי,

למרות שיש לי הסתייגות מן האינפינטי בגיזרת החיצוניות ,וקידאלק ב120 בנתיים זה רק תאוריתי היו 2 דוגמאות לפני חודשיים אך בנתיים מה שיש בלוחות זה מודלים 2014 ומעלה סביב ה140-150 אלף שח.

בזמן הזה נוספה עוד מועמדת ,אכן לא מאוד ספורטיווית אם בכלל,אבל מאוד מפנקת ועל פי מה שאני קורא האצה פנומנלית בקו ישר תודות למנוע החשמלי אשר ביחד עם המנוע V6 3.5 ליטר מספק 355 סוסים ומומנט מידי .

יש משהו בעיצוב החיצוני המרוסן שאני מאוד אוהב,לצערי עיצוב הפנים מרגיש מעט מצועצע למרות שעל מי מה שאני קורא איכות תא הנוסעים נוחות הנסיעה,מושבים ובידוד הרעשים היא פשוט מדהימה .

וכמו שצפוי מלקסוס הGS עם אמינות ללא דופי. עד כאן הכל טוב ויפה שני דברים שכדאי לשאול.

1.יחידת הנעה החשמלית,תחזוקה אמינות ,איך הן אחרי 100K קילומטר? האם הסוללה מתעייפת,מראה סימני חולשה? ,האם הסוללות הללו נהרסות מתישהו וצריך להחליף? כמה זה יקר? איך זה בכלל עובד? מה בכל הנוגע לכל מה שמסביב לסוללה.

2.וזאת שאלה יותר פילוסופית,האם אתם הייתם מחליפים ספורטיויות ביוקרה שבאה לידי ביטוי בנוחות,שקט,האצה חזקה חסרת מאמץ,שיכלולים פינוקים ורוגע כללי?

כמו שכתבתי בפוסט הקודם,אני גר בדרום תל אביב עם כבישים דיי מעפנים ,נוסע הרבה על כביש 1 \איילון ,אוהב נהיגה "נמרצת" אבל לא נוסע בשבתות ב5 בבוקר לנס הרים.

אני מרגיש קצת אשם זקן ושמן לשקול רכב שכזה ,מרגיש קצת sell out ,אבל באמת שמשהו קורץ לי בנינוחות והפינוק הזה אולי קצת התבגרתי (שבוע הבא 33) .

עריכה אחרונה על ידי nimnim

Porsche 944 turbo

פורסם

לא מכיר את הרכב.

זה כמובן לא שווה כלום למעט תחושה סובייקטיווית לגמרי, אבל אני הייתי מרגיש מאוד מאוד זקן בלקסוס זו. ואני בן 40, נשוי + 2....

לטעמי מדובר, בסופו של יום, ברכב של סבא

מצד שני נתקלתי בצעירים בני 20-24 שקונים סופרב/אקורד וכו. ועושים זאת תוך הבהרה שמדובר ברכב שמתאים לדעתם לצעירים.

על טעם ועל ריח...

פורסם

את אחריות הבטרייה החשמלית ניתן להאריך בעלות שנתית זניחה (מוגבל ל10 שנים לדעתי), הרכב מאוד נוח, מאוד מבודד, מרווח, חזק.

עיצוב זה עניין של טעם הוא אכן זקן מבפנים וגם הבחוץ לא צועק או משדר משהו (מאוד לקסוסי).

מבחינה דינאמית אין שם מענה, גם במעבר בין מצבי הנהיגה.

אז כן היא תשכך את הכבישים הגרועים של ד.ת''א ומע''צ בכלל אבל תשכח מנהיגה מערבת ודינאמית.

אני זוכר שהדגם סובל מזרועות מתלה עייפות, וילון אחורי חשמלי שנוטה לשבוק חיים, מעבר לזה היא משדרת אמינות טובה. 

• תוכן חדש...