Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור g12 במאזדה 3 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכבי נתקע היום והזמנתי וכנאי דרכים שהחליף צינור מים שנקרע.

המכונאי החליף את נוזל הקירור שהיה ברכב לנוזל קירור לא מוכר "lubfiner antifreeze super" על הבקבוק כתוב כי הנוזל עומד במפרט + G12 . הנוזל הוא בצבע אדום ומגיע בבקבוקי ליטר וחצי, לאחר ריקון הרדיאטור באמצעות הפקק הוספו לרכב כ שלושה ליטרים של הנוזל.

כעת שאלתי היא האם הנוז ל הנ"ל עלול לגרום לנזק (עד כמה שאני זוכר הרכב שלי לא אמור להשתמש בנוזל קירור FL 22 מאחר והוא משנת 2004 וממספר מנוע שלו נמוך מ5000).

האם שווה לרוקן את הנוזל קירור ולהחליף או שזה לא יכול להזיק לרכב.

תודה והמשך ערב נעים

עופר

פורסם

קודם כל לפי איך שזה נשמע כרגע יש לך ברכב 2 סוגים שונים של נוזלי קירור, אז כמובן שעדיף לרוקן הכל, להריץ מים מזוקקים במערכת - לרוקן שוב ולמלא נוזל קירור מתאים.

פורסם

מצד אחד נזק מיידי אני לא מאמין שיגרם, אך כמו שכתב חולגי, בהזדמנות הראשונה שלך תבצע החלפה בצורה מסודרת עם הרצת מים מזוקקים במערכת עד שהמאווררים שלך יתחיל לפעול ואז להחליף לנוזל קירור מתאים.

פורסם
שלום לכולם,

רכבי נתקע היום והזמנתי וכנאי דרכים שהחליף צינור מים שנקרע.

המכונאי החליף את נוזל הקירור שהיה ברכב לנוזל קירור לא מוכר "lubfiner antifreeze super" על הבקבוק כתוב כי הנוזל עומד במפרט + G12 . הנוזל הוא בצבע אדום ומגיע בבקבוקי ליטר וחצי, לאחר ריקון הרדיאטור באמצעות הפקק הוספו לרכב כ שלושה ליטרים של הנוזל.

כעת שאלתי היא האם הנוז ל הנ"ל עלול לגרום לנזק (עד כמה שאני זוכר הרכב שלי לא אמור להשתמש בנוזל קירור FL 22 מאחר והוא משנת 2004 וממספר מנוע שלו נמוך מ5000).

האם שווה לרוקן את הנוזל קירור ולהחליף או שזה לא יכול להזיק לרכב.

תודה והמשך ערב נעים

עופר

עופר שלום,

בעיקרון נוזל הקירור G12+ מתאים למערכת הקירור של רכבך ללא שום בעיה ואתה בהחלט יכול להמשיך לנסוע עם הנוזל במידה והוסיפו את הנוזל בהתאם להנחיות ייצרן הנוזל.

מכיוון שאינני מכיר את הייצרן של נוזל הקירור צריך לבדוק האם נוזל הקירור שמילאו לך ברכב יש צורך לדלל אותו במים או שהנוזל מגיע מדולל.

אם במהלך הימים הקרובים צבעו של נוזל הקירור יהפוך לחום אז רצוי להחליפו בהקדם אם לא מכסימום תחליף לנוזל מקורי בטיפול הבא.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...