Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם יש אחריות למע' המולטימדיה שהגיעה מ אדי מערכות - התקנה מקומית לצערי.

כבר החלפתי מערכת (כי זה בילט אין) ועדיין הבעיה קיימת .

בתוך הרכב שומעים מצויין, אבל מעבר לקו שומעים אותי חלש ורועש (גם ללא רעשי נהיגה)

גם מסלולרי אחר בבלוטות' הבעיה נשארת.

לעוד מישהו זה קורה ?

מה אפשר לעשות ?

פורסם

החלפת מערכת במסגרת האחריות? אם כן שישברו את הראש עד למציאת פתרון.

אם החלפת מערכת אצל מתקין או על ידך, תנסה למקם טוב יותר את המיקרופון\לקנות מיקרופון איכותי יותר בEBAY.

רק לחדד את MAX, תבדוק שיש לך בכלל מיקרופון חיצוני (בדרך כלל בקו העליון של השמשה בצד הנהג.

אם אין, ניתן להתקין מיקרופון עם מעטפת ספוג לסינון רעשים.

פורסם

החלפתי במסגרת האחריות - פשוט מרגיש לי שכל המערכות שלהם זה זבל

מעניין אותי לדעת אם בעלי ספורטג' נוספים חווים בבעיות כאלו בדיבורית?

בין מושב הנהג ונוסע שלצידו למעלה יש את הפתח דיבורית/מיקרופון לא מעוניין להתקין מיקרופון חיצוני אלא אם כן הוא יכול לשבת בתוך התעלה של הדיבורית במרכז הגג

חבל שהיבואן מתעסק עם התקנה מקומית כ"כ גרועה כי מהאוטו עצמו אני מרוצה

פורסם

אחי אתה לא היחיד אני גם עם הרכב הזה אומנם מערכת בהתקנה מקומית של חברה בשם uzeb מצטער להגיד לך גם המערכת שלהם חרא החליפו אותה כבר 3 פעמים ב4 חודשים שהרכב אצלי!!! לחבר נוסף יש ספורטאז עם מערכת של אדי שחווה את אותם בעיות .

אחרי פניות רבות ליבואן אין עם מי לדבר מבחנתם אדי וuzeb אחראיות ואותם זה לא מעניין . לא יודע איך מתקינים פח אשפה כזה ברכ של כמעט 200 אלף ש"ח . האופציות היחידות שלך זה להשקיע במערכת איכותית או לבקש את המערכת המקורית של הרכב ולהפרד מהמצלמת רוורס במידה ויש לך אחת .

פורסם
אחי אתה לא היחיד אני גם עם הרכב הזה אומנם מערכת בהתקנה מקומית של חברה בשם uzeb מצטער להגיד לך גם המערכת שלהם חרא החליפו אותה כבר 3 פעמים ב4 חודשים שהרכב אצלי!!! לחבר נוסף יש ספורטאז עם מערכת של אדי שחווה את אותם בעיות .

אחרי פניות רבות ליבואן אין עם מי לדבר מבחנתם אדי וuzeb אחראיות ואותם זה לא מעניין . לא יודע איך מתקינים פח אשפה כזה ברכ של כמעט 200 אלף ש"ח . האופציות היחידות שלך זה להשקיע במערכת איכותית או לבקש את המערכת המקורית של הרכב ולהפרד מהמצלמת רוורס במידה ויש לך אחת .

עצוב שהיבואן לא מקשיב ללקוחות שלו ומוצא לו ספק משנה אחר.

פורסם

לי יש את הספוראטז "הרגיל" ולא ה GT, סירבתי בשום פנים ואופן לקבל מערכת של אדי מערכות, וקיבלתי רדיו דיסק מקורי עם בלוטות מעולה (ללא מיקרופון), ואח"כ עשיתי כמו ZALMI עשה... הכי טוב.

• תוכן חדש...