Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכיר סוזוקי?

סוזוקי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כמו הבדיחה המוכרת (לגולשים היותר ותיקים) אלא באמת האם אתם מכירים את מכוניות הנוסעים של חברת סוזוקי?

גולשי קארספורום היקרים שלום,

שמי שירן, ואני שמחה להיות עימכם כאן בפורום, בשם חברת סוזוקי.

אני ממחלקת השיווק והדיגיטל של מכשירי תנועה, קוראת המון בפורום ועכשיו הגיע הזמן שנקפוץ למים הסוערים, וליצור יחד עימכם קשר ישיר בינכם לבין החברה.

כידוע, מאז שהחלה חברת סוזוקי למכור מכוניות נוסעים בישראל, נהנים רכבי סוזוקי ממוניטין אמינות וסחירות מהגבוהים ביותר בשוק הישראלי, ומציעים בכל סגמנט אלטרנטיבה אטרקטיבית למי שמעוניין ברכב חדש.

אז מה יש לנו להציע לכם, גולשי הפורום?

ראשית אני כאן לכל שאלה, בקשה או בעיה חלילה. רוצים נסיעת מבחן על הבאלנו הידנית (74,990 שקלים!) – בשמחה. רוצים להתרשם מהג'ימני בשטח – אנחנו כאן. רוצים לראות כמה הסלריו גדולה מבפנים – רק תבואו. בקיצור – אנחנו כאן.

יש לנו רעיונות כמו מפגשים, טיולי שטח, ועוד. אם יש לכם רעיונות אשמח מאוד אם תכתבו לי.

שני דברים חשובים:

טרייד אין - יש לנו טרייד אין פנימי שלנו, וגם טרייד אין חיצוני, ובעזרתם אפשר לגבש פתרונות לכל צורך.

מימון – אנחנו מסייעים בפתרונות מימון יחד עם חברת לאומיקארד. זה לא עוד גורם מתווך בינכם לבין בנק כלשהו, אלא שיתוף פעולה הדוק שלנו יחד עם לאומיקארד.

קצת על דגמי סוזוקי המשווקים היום בארץ,

הסלריו – מכונית מיני, עם מרווח פנימי גדול ומפתיע. גיר ידני או אוטומטי. אם אתם צריכים רכב עירוני מרווח מבפנים וקטן מבחוץ – תעשו נסיעת מבחן על הסלריו.

סוויפט – הסופר מיני המוכרת והאהובה. מרווחת, אמינה וזריזה עם עיצוב שובה לב. כמובן, גיר ידני או אוטומטי.

הבאלנו החדשה – משפחתית מפתיעה. מרכב 5 דלתות, מרווח פנים גדול, מאובזרת, עם גיר ידני או אוטומטי – בואו לנסיעת מבחן. מבטיחה לכם שתופתעו.

הקרוסאובר – באמת שאין צורך להציג אותו, רכב משפחתי, מרווח, גבוה כמתבקש מהאופנה הנוכחית, ובמחיר אטרקטיבי ביותר. גם אותו אפשר לקבל עם גיר ידני או אוטומטי.

הויטארה החדשה – ג'יפון אופנתי, מעוצב ואלגנטי, עם הנעה של 2X4 או 4X4, ונהנה ממוניטין ארוך של אמינות וסחירות גבוהים ביותר.

הג'ימני – אישית, זו הבחירה שלי. רכב לשטח אמיתי, שלדת סולם, הנעה כפולה עם הילוך כח, ובעל מעמד אייקוני בעולמות השטח בארץ וגם בעולם. גם כאן, גיר ידני או אוטומטי.

באתר סוזוקי באינטרנט תוכלו להתרשם מהמחירים, מהמפרטים ולהזמין נסיעת מבחן. מי שירצה לתאם נסיעת מבחן דרכי – אני כאן.

להתראות ובהצלחה לכולנו,

שירן מסוזוקי

Jimny4.jpg

באלנו.jpg

ויטארה.jpg

סוויפט.jpg

סלריו.jpg

קרוסאובר.jpg

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהצלחה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ברוכה הבאה!

ברשותך מספר שאלות, אחרי שביקרתי לפני שבועיים בסוכנות סוזוקי:

1. למה הסוויפט (סופר מיני) יקרה מהבלנו (משפחתית (!?))?

2. ישנם שיקולים לייבא בלנו אוטומטית בגרסת ביניים? התעניינתי בגרסא האוטומטית אך היא פשוט לא שווה את המחיר שלה. איכות הפנים וההרכבה מחזירים אותי לבלנו המקורית. קיים הפרש של 20 אלף ש"ח בין הידנית הלא מאובזרת לאוטומטית המאובזרת.

תודה.

פורסם (נערך)

"בלאנו משפחתית" -אולי מספיק עם השקר הזה?

זה מגוחך ולא מכבד את הלקוחות שלכם תחסכו את זה מאיתנו.

עריכה אחרונה על ידי gt3rs

turboy

פורסם

תודה על הברכות,

לגבי הבדלי מחירים בין סוויפט לבאלנו החדשה - המחירים למכוניות השונות נקבעים בהתאם לסט גדול ומורכב של פרמטרים, כולל היבטי מיסוי. ככל שאנחנו מצליחים להביא את המכוניות למחיר אטרקטיבי יותר אנחנו שמחים 'לגלגל' את המחיר הטוב לצרכן.

בהתייחס לגירסה אוטומטית אבל פחות מאובזרת לבאלנו - מרבית הלקוחות מבקשים גירסה מאובזרת ככל הניתן, ולכך אכן ניתן מענה בבלאנו האוטומטית עם בקרת אקלים, בקרת שיוט, מובילאיי, פנסי קסנון קדמיים, LED DRL, ועוד ועוד ועוד.

שירן

פורסם

אשמח מאוד למפגשים אשר אפשר יהיה לבצע נסיעות מבחן על דגמי סוזוקי השונים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה לגבי הסוויפט ספורט? הרכב נמכר מצויין באירופה, מדוע לא מייבאים אותו לכאן? הרי איביזה מוכרת מאות רכבים כאלו עם 3 דלתות, אין סיבה שמותג מבוסס ואמין כמו סוזוקי לא יצליח...

פורסם

הבאלנו החדשה – משפחתית מפתיעה. מרכב 5 דלתות, מרווח פנים גדול, מאובזרת, עם גיר ידני או אוטומטי – בואו לנסיעת מבחן. מבטיחה לכם שתופתעו.

אולי במקום להיות אגרסיבי להחריד (ולא בטוח שעם סיבה מוצדקת) תנצל את ההזמנה של שירן, קח את הבלאנו לנסיעת מבחן ואיך היא אומרת, אולי תופתע.

מה לגבי הסוויפט ספורט? הרכב נמכר מצויין באירופה, מדוע לא מייבאים אותו לכאן? הרי איביזה מוכרת מאות רכבים כאלו עם 3 דלתות, אין סיבה שמותג מבוסס ואמין כמו סוזוקי לא יצליח...

נראה שמישהוא שם עוד כואב את יבוא האיגניס ספורט ומטיל ווטו על רכב ספורטיבי (כנ"ל לגבי כל ליין הקרייזלר/דודג' הספורטיבי) אבל אולי עכשיו כשאין יותר קרייזלר אז נראה הרחבה של קשת הדגמים שיש להם במחסנים :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברוכה הבאה לפורום, מצטרף לשאלה של daniel.gri מעלי לגבי הסוויפט ספורט.

במחיר יחסית סביר מקבלים רכב שזוכה לציונים טובים בעיתונות הרכב האירופאית.

אם הסוניק "ספורט" האנמית הצליחה בארץ, הסוויפט ספורט בטוח תוכל למכור יפה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

באמת אגרסיבי מאוד. ואיך אתה בדיוק מגדיר משפחתית? מצ"ב לדוגמה מתוך האתר של יונדאי, על ה-I25:

מעצבי המותג השתמשו בהנדסת אנוש כדי ליצור רכב משפחתי נוח ומאובזר היטב.

גם לובינסקי הגדירו את ה-301 הצרה יחסית (לקורולה לדוגמה) כמשפחתית ויש עוד המון דוגמאות...

אני מבטיח לך שאף אחד מרוכשי הרכב לא נכנס אליו וציפה לקבל מרווח כמו באוקטביה.

בשורה התחתונה אין באמת הגדרה לרכב "משפחתי" - והבאלנו (כמו גם ה-I25) נראות כמתאימות מאוד למשפחה צעירה עם שני ילדים...

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אולי במקום להיות אגרסיבי להחריד (ולא בטוח שעם סיבה מוצדקת) תנצל את ההזמנה של שירן, קח את הבלאנו לנסיעת מבחן ואיך היא אומרת, אולי תופתע.

אני מכיר אותך בכלל?

מנין לך שלא נהגתי בה? :-D

איך הגעת למסקנה הזו?

אשמח לדעת.

turboy

פורסם

שלום שירן מסוזוקי וברוכה הבאה,

אני מעוניין לדעת דבר אחד: האם ניתן לרכוש רכב דרככם (בלאנו) ללא הצפצפה העונה לשם "מובילאיי"?

קחו אותה לעצמכם במתנה ממני בלי לתת לי הנחה או הטבה במקומה.

פורסם

^ קצת קיצוני מפולו GTI לבאלנו, לא?

בהצלחה סוזוקי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...