Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמפינג בליל שישי עם החברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים,

ביום שישי הבא, אני מתכנן, אחרי ארוחת שישי (:)) לצאת למיני קמפינג עם החברה (לא חבר'ה).

אוהל מהיר, ערכת קפה, שמיכות, וויסקי ויין, חטיפים, הכל יש. גם מיקום יש, אני לא זר לקמפינג, אבל יותר בכיוון מילואים, הכנרת וחופים אחרים, בעוד שבשישי החלטתי להקים אוהל ממש 6 דקות נסיעה מהבית, ביער עמינדב - חורבת סעדים (איזור ירושלים, ליד יד קנדי, מושב אורה ומושב עמינדב למי שמכיר).

מיקום אסטרטגי עם נוף מעולה ועץ גדול שמתחתיו אפשר להקים את האוהל כבר מצאתי משיטוטיי שם אתמול, מתכנן להגיע בסביבות 21:00-22:00, לפתוח את האוהל, למלא אותו בשמיכות, להדליק מדורה קטנה ולזרום.

יש לציין שהרכב נמצא במרחק הליכה של 2 דקות מאיזור הקמת המאהל.

כמובן שהחששות הן תמיד בטחוניות, על כל הצדדים שלהם, ולכן כמה שאלות לי למנוסים יותר שבינכם:

- כמה עלי לחשוש מחיות בר\נחשים וכו'? האיזור הזה הוא שמורה אבל מאוד RAW, יער אמיתי.

- באיזו מידה עלי לחשוש מהולכים על 2? עדיין סובב ירושלים, על כל המשתמע (שאלה יותר למכירים את האיזור).

- האם האש מושכת סכנות (חיות וכדומה) או ההיפך?

- עוד המלצות?..

פורסם

מחיות בר אין לך מה לחשוש.

הולכי על 2 מהווים את הסיכון האמיתי, והם מתחלקים לשנים:

1. פקחי רשות שמורות הטבע - אתה בשמורת טבע. אסור לך ע"פ חוק לישון איפה שאתה רוצה אלא רק במקומות מסומנים כחניון לילה. (גירוש + קנס לא קטן יכול להיות התוצאה)

2. חורשי רעות. כאן המדורה והנוכחות רק ימשכו תשומת לב. אפילו בחוף הים של ת"א לא בטוח שהייתי הולך לישון סוליקו עם החברה. אם יש עוד אנשים זה כבר משהו אחר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הייתי בודק יותר את עניין המדורה. זה משהו שיכול לעצבן פקחים של רשות שמורות הטבע (ובצדק).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לוותר על המדורה .... גם ריח שנדבר ולא עוזב (אתם ניכנסים אחר כך לאוהל כן? ) וגם במקרה של פקח בעל מוטיבציה זה רק יגביר את הסיכוי לקנס

פורסם

למרות שדין מדורה קטנה כגדולה, לא טענה שאביא מול פקח כמובן, אבל מדובר כאן על מדורונת קטנטנה לזוג שרוצה להעצים את הרומנטיקה, לא משטחי רפסודות 3 מטר סטייל ל"ג בעומר של ברסלבים

פורסם

אין קשר. אתה בשמורת טבע. כבד את הכללים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...