Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמפות \ ליפטים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי עשית מזה פרוייקט כאילו אתה הולך להחליף מנוע חס ושלום

סע להום סנטר תקנה את הג'ק 2 טון ב-99 שקל תאבטח את הגלגלים תרים את הרכב, פתח את הפקק של אגן השמן, תרוקן את השמן, שים דיסקה חדשה, סגור את הפקק, שים שמן חדש, וסע לשלום גבר זה לא בעיה ואתה לא תסתבך.

נראה לך מסובך אל תשבור תראש גש למוסך יקח לך 50-60 שקל גג!!!

בהצלחה

אריק

פורסם

לא הייתי סומך על הג'ק ב-99 ש"ח.

לי אמנם יש אחד כזה לצורך תיקון תקרים, שכן קנה כמה כאלה לצורך פרוייקט שיפוץ, ומסתבר שבשימוש ארוך טווח הם לא מחזיקים מעמד ומאבדים לחץ (השמן בורח)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
למה לך ליפט או רמפה? זה לא בטיחותי בשיט.. אני ממליץ לך על סטנדים מברזל ייצוק , פשוט מגביהים עם הג'ק ודוחפים כזה סטנד . וככה ממשיכים ב4 הפינות של הרכב.

הבעיה - מאיפה משיגים כזה סטנד ... ?

פורסם
התבלבלת כנראה מעט או שלא הבנת היטב את שנאמר לך.

לאחר ריקון שמן המנוע, יש צורך בהח' דיסקת הנחושת של פקק הריקון.

את אטם האגן מחליפים רק כאשר מסירים אותו לחלוטין, וזה לא המקרה הנ"ל.

עמית

מה המטרה של החלפת הדיסקית? האם היא מתבלה?פשוט אני משתמש באותה האחת אחרי החלפת השמן.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...