Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש חוות דעת על הרכב הנ״ל.

דברים חשובים שיש לדעת בקשר לטיפול השוטף ברכב.

הרכב עם כ 115000 קמ.

זו כניסה ראשונה שלי לאתר אז תודה מראש על כל התייחסות.

פורסם

ואני בזמנו החלפתי טורבו בקנגו אחרי 25 אלף קילומטרים ( למזלי באחריות ). לפני חודש מכרתי ניסן nv 200 עם אותו מנוע של רנו (K9K ) - 140 אלף קילומטרים בלי תקלות. עניין של מזל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות

אני קונה את את האוטו מקרסו ויש אחריות יבואן לשנה על כל המערכות ושנה נוספת על המנוע עם הגיר.

האם זה מהווה פתרון לסכנות שהועלו.

החזרתי לליסינג רכב כזה לא מזמן, עשה 170k עם הגיר/קלאצים/טורבו המקוריים.
פורסם

אני מאוד אוהב את הפלואנס,זריזה,חיסכונית,נוחה ברמת גימור פריבילג גם איכוצ החומרים טובה מהגירסאות הפשוטות,הדיזל דגם מוצלח למדי,נסה לדבר עם נהגי מוניות ותיראה.

אני בעצמי רציתי לרכוש כזאת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שיש מצב שהגיר יילך ואז זה כ30,000 שקל לחדש או חצי מזה לתיקון/חילופי, יש מצב שהטורבו יילך (זה בערך מה שהוא מחזיק) ואז זה כ6000 שקל הוצאה.

תגיד מאעפה השטויות האלה???

לפותח השחרשור, רכב מעולה חזק חסכוני ומפנק.

תקלה נפוצה היא שהקלאצים נשחקים או המחשב גיר מתקלקל. אני קניצי מקרסו וטיפלו לי באחריות שלהם.

115 קילומטר זה קרוב לטיפול 120 וטיימינג.

תנסה להוציא מהם את הטיפול והטיימניג כתנאי לקניית הרכב, אם לא, תתכונן להוצאה של 2500 שקל. אולי קצת יוצר.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

נסעתי על רכב כזה, והיום נוסע על אותו רעב 2016

הרכב הקודם חזר לליס פור יו עם 130000

ללא תקלה.

רכב מאוד מוצלח וחסכוני. יש לו כמה מגרעות קטנות, אבל לעומת זאת המון יתרונות.

תוכל לקרוא כאן בשירשור שפתחתי אז

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582395-שנה-ושלושה-חודשים-ו-80-אלף-קילומטר-עם-רנו-פלואנס-דיזל

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...