Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים לקנות מאזדה 3 יד 2 - ספיריט (2 ליטר)

אך עכשיו שבסוף שנה מעוניינים לדעת האם יש מבצעים כלשהם...

למישהו יצא להיות בסוכנות? ויודע לספר משהו על התמחור?

פורסם

אתם רוצים לרכוש חדשה או יד שניה? מה התמחור בסוכנות ישפיע על שוק יד 2?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין כרגע מבצע כלשהו, לפחות לא פורסם בעיתונות. היבואן הפך לאחרונה את הדגם עם מנוע 2.0 לעיקרי למעשה, והמחיר די אטרקטיבי למה שהרכב מציע.

פורסם

כעקרון מחפשים יד 2 2014, אבל אם המחיר של חדש יהיה קרוב, נשקול זאת.

השאלה נשאלה פה כי רציתי ל"חסוך" קצת זמן מול הסוכנות שכן איננו מעוניינים לחכות שעות בלחכות לנציג ובטלפון בטח לא ייתנו פרטים...

פורסם

לא נראה לי שיהיה מבצע כלשהוא מאחר שרק לאחרונה הורידו מחירים ושידרגו אבזור. סביר שאם ישאר מלאי עד פברואר-מרץ יעשו מבצע כדי לנקות את המלאי לפני הגעת מתיחת הפנים באפריל.

יש מחירים די טובים גם ל2.0 בליסינג 0 ק"מ.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לא נראה לי שיהיה מבצע כלשהוא מאחר שרק לאחרונה הורידו מחירים ושידרגו אבזור. סביר שאם ישאר מלאי עד פברואר-מרץ יעשו מבצע כדי לנקות את המלאי לפני הגעת מתיחת הפנים באפריל.

יש מחירים די טובים גם ל2.0 בליסינג 0 ק"מ.

המחיר ב 0 ק"מ מאוד לא אטרקטיבי- פעם אחרונה שבדקתי משהו בסביבות 10,000 ש"ח פחות ולא מצדיק את ה"כתם" של רישום הליסינג ברישיון.

מעבר לכך,יש גם מנועי 2000 של דגם אקטיב,הפחות מאובזר מהספיריט וצריך לשים לב גם לזה.

פותח הנושא- שיטוט ביד 2 הראה,שמאזדה 3 ספיריט של ראשית 2014 בערך נסחרת סביב ה 100,000 וחדשה בחברה עולה כ-140,000 -תחליטו,חדש או משומש ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כן את הלוח של יד2 אנחנו כבר מדקלמים...

ואם זה המשוואה אזי נשארים ביד2.

אם זה לכיוון ה 130 או פחות מזה(לאותו דגם) נשקול שינוי...

פורסם

לפני כחודשיים - מיד לאחר השקת ה-3 ה"מחודשת" עם ה-2.0 ליטר - דלק ערכה מבצע מכירות עם הנחות שנעו באזור ה-3,000 שקל. כלומר גרסת 133 אלף שקל (קומפורט, אבזור הביניים) ב-130 אלף שקל.

באולם כבר מדברים על מבצע מכירות סוף-שנה בקרוב, אבל לא מציינים איזו הנחה תהיה הפעם - תצפי למשהו דומה.

פורסם

ההבדלים בין רמת הגימור ה"בסיסית" (שהיא ממש לא ביסית) ורמת הגיומר קומפורט הם זניחים לגמרי ומציגה גימור קצה יפב יותר, ולוח שעונים משודרג עם תצוגה עלילת.

רמת הגימור ספורט עולה 130000 ש"ח וב-0 ק"מ 114850 ש"ח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ההבדלים בין רמת הגימור ה"בסיסית" (שהיא ממש לא ביסית) ורמת הגיומר קומפורט הם זניחים לגמרי ומציגה גימור קצה יפב יותר, ולוח שעונים משודרג עם תצוגה עלילת.

בטוח שעם סאן רוף ומערכת המולטימדיה בדגם המשודרג ביותר ?

פורסם

סאן רוף יש רק בפרמיום שעולה מעל 140

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בטוח שעם סאן רוף ומערכת המולטימדיה בדגם המשודרג ביותר ? ממש לא... תוסיף עוד 10K

פורסם

מולטימדיה יש בכל רמות הגימור - סאן רוף - רק בבכירה שעולה 141K - לה גם יש ריפודי עור וכיוונון חשמלי לכסא הנהג.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...