Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרו מהמוסך המורשה של הרכב (דודג' ראם) לבשר על תקנה חדשה שמחייבת בעלי רכבים להתקין מובל איי רטרו אקטיבית כתנאי לחידוש הטסט. יש ברשות החברה שלוש רכבים מסוג זה כך שזאת הוצאה לא קטנה.

בחיפוש באינטרנט לא נמצא כלום בנושא, בחידוש הביטוח לא התבקשנו להוסיף ציוד נוסף לרכב ואני מקווה שנעביר את הרכבים טסט בלי קושי שבוע הבא.

מדובר ב-3 רכבים מסוג דודג' ראם לאראמי שנה 2014.

שיטת מצליח של המוסך ובעל הבית החדש של דודג' או תקנה שעומדת להיכנס?

חייב לציין שהמורשה בדרום נתפס אין ספור פעמים באי אמינות כולל בקשות לתשלום בנושא ריקול חובה של היצרן לרכב.

פורסם (נערך)
פורסם

אני שומע כבר מספר חודשים, בכל יום מחדש את הפרסומת של מובילאיי ומשרד הרישוי ברדיו ( זאת עם ה"סע סע יש לך עוד יש לך עוד, אין לך עוד אין לך עוד") שקוראת לבעלי עסקים עם רכב כבד משנת 2012 ומעלה להתקין מובילאיי, נראה ששר התחבורה דואג היטב לפרנסתה של מובילאיי.

Sent from my D5503 using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

מצחיק אותי האופן בו מנצלים את האזרחים במדינה עם כל התקנות הטפשיות הללו.

מערכת מוביליי הינה יעילה, אך לא יעילה כמו הנהג עצמו. מערכת מוביליי הינה מערכת התראה בלבד ולא תגרום למשאית לפנות ימינה שמאלה או לעצור במקרה חירום, כאשר הנהג לא מתייחס להתראות שלה בכלל.

מה שעבד עם חברת 3M כאשר אישרו את הוסטים הזוהרים, כעת עובד עם חברת מוביליי. אנשי שיווק ועסקים כבדים, יודעים איך להגיש נכון את ההצעה שלהם לגורמים הנכונים במדינה, ובכך ליצור עוד עול על האזרחים... אני ממש לא מבין את המדינה.

תקנות חסרות תכלית אשר פוגעות בצביון הדמוקרטי של מדינה השואפת לקפיטלזם סוציאליסטי, שילוב מוזר שמתבטא בתקנות מפגרות כאלה ואחרות.

פורסם
מצחיק אותי האופן בו מנצלים את האזרחים במדינה עם כל התקנות הטפשיות הללו.

מערכת מוביליי הינה יעילה, אך לא יעילה כמו הנהג עצמו. מערכת מוביליי הינה מערכת התראה בלבד ולא תגרום למשאית לפנות ימינה שמאלה או לעצור במקרה חירום, כאשר הנהג לא מתייחס להתראות שלה בכלל.

מה שעבד עם חברת 3M כאשר אישרו את הוסטים הזוהרים, כעת עובד עם חברת מוביליי. אנשי שיווק ועסקים כבדים, יודעים איך להגיש נכון את ההצעה שלהם לגורמים הנכונים במדינה, ובכך ליצור עוד עול על האזרחים... אני ממש לא מבין את המדינה.

תקנות חסרות תכלית אשר פוגעות בצביון הדמוקרטי של מדינה השואפת לקפיטלזם סוציאליסטי, שילוב מוזר שמתבטא בתקנות מפגרות כאלה ואחרות.

צודק במאה אחוז

פורסם (נערך)

שום מערכת לא תעשה את העבודה. השאלה היא מה יעשה את הרישוי.

ד"א - איפה נעלם חיים הכט עם הכמעט תאונה והמתחרים של מובילאיי?

נהגתי עכשיו שבוע בגרמניה ברנו Espace, שמצויידת בהתראת קרבה היקפית (שמצפצפת), התראת קרבה לרכב מלפנים (נורית זעירה בלוח המחוונים, ללא חיווי קולי) וגם בלימה עצמית (לא בחנתי אותה :wink:). תענוג בהשואה לצווחות של המובילאיי שיש לי ברכב הפרטי. הכי טוב - בתקופה שאחרי טיול מסוג זה הנהיגה שלי יותר רגועה. השבוע שמתי לב לעוד חסרונות של המובילאיי - לא זיהה קטנועים שנדחפו לפני בצורה מסוכנת, וגם חלק מכלי הרכב בעלי ארבעה גלגלים ויותר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא חייב להתקין מובילאיי . יש יצרן טייוואני שמייצר מצלמת דרך בשם papago שנותנת התראות זהות. עלות יחידה כ :200$

למשל :

https://www.amazon.com/PAPAGO-P3-US-Dashcam-Digital-2-4-Inch/dp/B00HYST05M

וההתקנה כמובן עצמית...

והיא גם תתעד את התאונה כמובן.

החסרון העיקרי הוא חוסר מפות ישראל לנווטן המשולב.

אם הייתי שר התחבורה הייתי מהר שם איזה תקנה נגד ייבוא מוצרים מטאיוון שנדבקים לשמשה.

מוצר כזה הוא סכנה למובילאיי ולחברות המתקינות (גיל קאר וכדומה)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מערכת מוביליי הינה יעילה

הבעיה שהמערכת לא יעילה - כמות התראות שווה גדולה מאוד, היא לא אינטואיטיבית, אי אפשר להבין את הסימונים שלה. בסופו של דבר זה כמו המשל זאב-זאב. במקרה אמת הנהג עלול לא להאמין.

נסעתי שלשום באוטובוס בו מותקנת מערכת הזאת, זה צפצף מספר פעמים וכל פעם זה היה התראה שווה. כל פעם בסיבובים כאשר המערכת "חשבה" שהאוטובוס סוטה מנתיב (אוטובוס צריך הרבה מקום ותנופה כדי לפנות) זה צפצף למשל.

גם ברכב פרטי נהגתי על מערכת הזאת, זה בכל פעם צפצף סתם או מאוחר מידי (כלומר אחרי שכבר מזמן הגבתי) ובמקרה כזה, זה רק מפריע ומסיט תשומת לב.

אני בעד מערכת אקטיבית בלבד: כזאת שיודת לבלום בעצמה, לתקן סטיה מנתיב, לשמור מרחק במצב קרוז קונטרול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שום מערכת לא תעשה את העבודה. השאלה היא מה יעשה את הרישוי.

ד"א - איפה נעלם חיים הכט עם הכמעט תאונה והמתחרים של מובילאיי?

נהגתי עכשיו שבוע בגרמניה ברנו Espace, שמצויידת בהתראת קרבה היקפית (שמצפצפת), התראת קרבה לרכב מלפנים (נורית זעירה בלוח המחוונים, ללא חיווי קולי) וגם בלימה עצמית (לא בחנתי אותה :wink:). תענוג בהשואה לצווחות של המובילאיי שיש לי ברכב הפרטי. הכי טוב - בתקופה שאחרי טיול מסוג זה הנהיגה שלי יותר רגועה. השבוע שמתי לב לעוד חסרונות של המובילאיי - לא זיהה קטנועים שנדחפו לפני בצורה מסוכנת, וגם חלק מכלי הרכב בעלי ארבעה גלגלים ויותר.

נהגתי ברנו קאדגר עם אותה המערכת..מסכים! שנות אור יותר טובה מהמוביילאיי שפשוט גרועה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...