Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא חייב להתקין מובילאיי . יש יצרן טייוואני שמייצר מצלמת דרך בשם papago שנותנת התראות זהות. עלות יחידה כ :200$

למשל :

https://www.amazon.com/PAPAGO-P3-US-Dashcam-Digital-2-4-Inch/dp/B00HYST05M

וההתקנה כמובן עצמית...

והיא גם תתעד את התאונה כמובן.

החסרון העיקרי הוא חוסר מפות ישראל לנווטן המשולב.

אם הייתי שר התחבורה הייתי מהר שם איזה תקנה נגד ייבוא מוצרים מטאיוון שנדבקים לשמשה.

מוצר כזה הוא סכנה למובילאיי ולחברות המתקינות (גיל קאר וכדומה)

אם כך, גם מצלמת דרך a119 נותנת התראות כאלה. עולה בסהכ כ 70$..

פורסם (נערך)

ה a119 נותנת התראת התנגשות ?

התראת נהג רדום וגם סטייה מנתיב ? זה חדש לי.

וגם גמיק נחמד: התראת נהג נרדם באדום. כשהרכב לפניך מתחיל לסוע ואתה לא. במדינות מנומסות זה סוג של פיצ'ר

לדעתי ה A119 זו סתם מצלמת דרך פשוטה .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא מכיר את התקנות, אבל מן הסתם יהיה עליך להציג במשרד הרישוי חשבונית התקנה על ידי מתקין מושה, של מערכת שהוכרה על ידי הרשויות הישראליות. הנה סגרנו את הפינה לפרופ שעשוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ה a119 נותנת התראת התנגשות ?

התראת נהג רדום וגם סטייה מנתיב ? זה חדש לי.

וגם גמיק נחמד: התראת נהג נרדם באדום. כשהרכב לפניך מתחיל לסוע ואתה לא. במדינות מנומסות זה סוג של פיצ'ר

לדעתי ה A119 זו סתם מצלמת דרך פשוטה .

התקנה מחייבת רק סטייה מנתיב והתראת התנגשות. זה מה שה 119 נותנת, אבל..

"סמנכ"ל בכיר תנועה במשרד התחבורה, אבנר פלור, ציין כי מערכות הבטיחות יותקנו באמצעות יצרנים מקומיים או נציגי היצרנים מחו"ל"

כנראה שמצלמות דרך עם פיצ'רים דומים, לא יעברו במכון הטסטים.

אגב, אם המערכת כל כך מצילת חיים כפי שרשמו בהודעת התקנה, למה לא חייב את כלל כלי הרכב בכבישים?

פורסם

אגב, אם המערכת כל כך מצילת חיים כפי שרשמו בהודעת התקנה, למה לא חייב את כלל כלי הרכב בכבישים?

חכה, גם זה יגיע, לאט לאט.

בתקנה המדוברת יכולים לתרץ "אבל זה רכב כבד, זה מסוכן כשהוא על הכביש, בלה בלה בלה". ישחילו את זה, הכל ירגע, ואז ינחיתו את זה על שאר הרכבים.

!AWDSOME

• תוכן חדש...