Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:)

אני מעוניין לרכוש מצתים(פלגים) למאזדה 6 שנת 2008 (הצורה החדשה), מנוע 2000. ההצעות שקיבלתי:

* סט מקורי-380 ש"ח.

* סט NGK- קצת פחות ב340 ש"ח.

איך ה- NGK? מומלץ?

נכנסתי לEBAY וראיתי שאותו סט NGK עם משלוח מגיע ל150 ש"ח. הפרש של 200 ש"ח. אני מפספס פה משהו?

קישור:

http://www.ebay.com/itm/Set-of-4-Spark-Plugs-NGK-G-Power-Platinum-Chevrolet-Cobalt-Equinox-HHR-Isuzu-/171972947636?fits=Year%3A2008%7CMake%3AMazda%7CModel%3A6%7CSubmodel%3AGS%7CEngine+-+Liter_Display%3A2.3L&hash=item280a62eeb4:g:g4IAAOSwB09YGRha&vxp=mtr

פורסם

במידה וזה אותו מק"טים אז ברוך הבא לעולם המושחת של יבואני חלפים הרווח שהיבואן החלפים מרוויח הוא עצום כמו שאתה רואה יותר 100 אחוז.

אני לא רואה את המנוע שלך בלינק של EBAY

פורסם

בסטים של אירידיום NGK יש הפרשים משמעותיים

NGK גם ככה היא חברת OEM להמון יצרני רכב ככה שתיקח בכיף

ההבדלים בעלות מגלמים בתוכם (דברים שאתה לא משלם):

מע"מ

מכס

אגרות למינהם

רווח יבואן

רווח חנות

הכלל אצבע בד"כ שאני לוקח הוא שהמחיר בארץ הוא כפול 10 מהמחיר בחו"ל (במעבר מדולרים לשקלים)

מה שאומר שיש רווח גדול אבל לא לשכוח שהחנות שאתה קונה ממנה לרוב היא לא היבואן של החלק

אין מה לכעוס יותר מדי, תמצא חנויות חלפים יותר זולות (חלקן מפרסמות כאן בפורום כגון APEX/JUSTMOTOR) ותקנה מהם

פורסם
במידה וזה אותו מק"טים אז ברוך הבא לעולם המושחת של יבואני חלפים הרווח שהיבואן החלפים מרוויח הוא עצום כמו שאתה רואה יותר 100 אחוז.

אני לא רואה את המנוע שלך בלינק של EBAY

מוזר באמת למה המנוע לא מופיע שם, ובכלל לא מוצא את המנוע הזה במכירות באיביי.

פורסם
בסטים של אירידיום NGK יש הפרשים משמעותיים

NGK גם ככה היא חברת OEM להמון יצרני רכב ככה שתיקח בכיף

ההבדלים בעלות מגלמים בתוכם (דברים שאתה לא משלם):

מע"מ

מכס

אגרות למינהם

רווח יבואן

רווח חנות

הכלל אצבע בד"כ שאני לוקח הוא שהמחיר בארץ הוא כפול 10 מהמחיר בחו"ל (במעבר מדולרים לשקלים)

מה שאומר שיש רווח גדול אבל לא לשכוח שהחנות שאתה קונה ממנה לרוב היא לא היבואן של החלק

אין מה לכעוס יותר מדי, תמצא חנויות חלפים יותר זולות (חלקן מפרסמות כאן בפורום כגון APEX/JUSTMOTOR) ותקנה מהם

הזמנת כבר מהאינטרנט חלקי חילוף טובים במחיר נמוך משמעותית מהחנויות ה"זולות" בארץ?

פורסם
הזמנת כבר מהאינטרנט חלקי חילוף טובים במחיר נמוך משמעותית מהחנויות ה"זולות" בארץ?

כן, 80% מהחלקים שאני מזמין זה מחו"ל (בעצם כל דבר שמתחת ל75$)

אני עושה את זה כי בפחות המחיר בארץ אני מביא מקורי של הונדה

אם תעשה קורס בשיווק ומכירה אתה תבין שאלו פערי מחירים נורמאליים למצב של יצרן-[יבואן-משווק]-חנות-לקוח

פורסם
כן, 80% מהחלקים שאני מזמין זה מחו"ל (בעצם כל דבר שמתחת ל75$)

אני עושה את זה כי בפחות המחיר בארץ אני מביא מקורי של הונדה

אם תעשה קורס בשיווק ומכירה אתה תבין שאלו פערי מחירים נורמאליים למצב של יצרן-[יבואן-משווק]-חנות-לקוח

אני אודה לך אם תכוון אותי שגם אחסוך... איפה באיזה אתרים אתה קונה?

• תוכן חדש...