Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני חדש אוטומטי עד 105K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, מעוניין לרכוש רכב חדש. אוטומט. תקציב 105K - "על הכביש".

אנחנו זוג + 2. אבל הרכב הזה לא אמור להיות הרכב הראשי של המשפחה, אלא רק לנסיעות קצרות שלי, (20KM) כל יום, ומדי פעם נסיעות רחוקות יותר. מחפש (כמו כולם) רכב אמין, ובאופן אישי - חשוב לי מוביליאיי ברכב.

בינתיים - בטווח המחירים הזה ראיתי יונדאי i20 cross 1.4, במחיר הזה (ללא תוספות אבזור), וסובראו אימפרזה 1.6 (דרך מבצע חבר).

האם יש המלצות לרכבים המתאימים לתקציב? המלצה על מי משני הרכבים שכבר ראיתי?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי kobika
פורסם

קרוס לדעתי במחיר הזה לא שווה,רכב עצל,לא חיסכוני ולא ממש נוח.

לדעתי הפיגו 208 אופציה עדיפה,זריזה,נוחה,איבזור טוב.

רנו קליאו גם זריזה,נוקשה יותר מהפיגו אך ניראית מעולה.

עוד רכב מעניין אולי דווקא פיגו 2008 שנמכר בגירסת הכניסה ב 110 אלף

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ספארק 1.4LTZ אוטומטית מאובזרת מאוד, חסכונית, מגיע עם מובילאיי הכל בפחות מ-85K על הכביש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף להמלצה על ה208, שווה לבדוק כמה צריך להוסיף לרמת הגימור הגבוהה יותר.

אם אתם מתעקשים להוציא את כל התקציב או מתעקשים על יפנית אז הונדה ג'אז.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה עם הקיה סיד? אמינה מאוד, חסכונית למדי, ומציעה מרווח פנימי מעולה. עם תקציב של 105K תוכל למצוא לדעתי מודל 2015 ואם תנסה מספיק ותצליח למתוח את התקציב עוד קצת- אולי תוכל גם לקנות כבר אחת חדשה.

פורסם
מצטרף להמלצה על ה208, שווה לבדוק כמה צריך להוסיף לרמת הגימור הגבוהה יותר.

אם אתם מתעקשים להוציא את כל התקציב או מתעקשים על יפנית אז הונדה ג'אז.

גם ה-208 יכולה להיות אופציה טובה אבל שווה לבדוק לעומק את שתיהן..

פורסם

הבחירה הטבעית שלי הייתה 208 ללא ספק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שלום, מעוניין לרכוש רכב חדש. אוטומט. תקציב 105K - "על הכביש".

אנחנו זוג + 2. אבל הרכב הזה לא אמור להיות הרכב הראשי של המשפחה, אלא רק לנסיעות קצרות שלי, (20KM) כל יום, ומדי פעם נסיעות רחוקות יותר. מחפש (כמו כולם) רכב אמין, ובאופן אישי - חשוב לי מוביליאיי ברכב.

בינתיים - בטווח המחירים הזה ראיתי יונדאי i20 cross 1.4, במחיר הזה (ללא תוספות אבזור), וסובראו אימפרזה 1.6 (דרך מבצע חבר).

האם יש המלצות לרכבים המתאימים לתקציב? המלצה על מי משני הרכבים שכבר ראיתי?

תודה רבה.

יש לך את הג'אז קומפורט. אמינה מאד בדורות הקודמים (הדור הנוכחי חדש מ 2015) , ויש בה אבזור בטיחות בילט אין ( עושה את אותה עבודה כמו המובילאיי, כלומר סטייה מנתיב והתראת התנגשות, ובנוסף גם בלימה אוטונומית במהירות עירונית, וזיהוי תמרורים ). המחיר שלה 107 על הכביש , אלא אם תמצא מבצע.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

אם הנסיעות קצרות, אז אני מניח שהן ברובן בתוואי עירוני וכוללות גם עצירות.

לכן, הייתי מעדיף דגמים עם מנוע אטמוספרי 4 צילנדרים וגיר אוטומטי פלנטרי.

לדעתי, התצורה הזאת יותר נעימה ויותר מתאימה לשימוש כזה, גם מבחינת אמינות.

אתה יכול לבדוק רכב כמו מאזדה 2, שיש לו מערכות בטיחות מובנות

ומגיע נטול מערכת עצור וסע, שמבחינתי זה דבר מעצבן בנסיעות קצרות (גם לבטל כל פעם זה מעצבן).

פורסם

לא ממש מבין את ההמלצה למנוע 4 צילנדרים וגיר אוטומטי רגיל.

כן הייתי מבין אם היית ממליץ להימנע מגיר רובוטי אבל איך בדיוק עניין הצילנדרים משפיע? מה רע בגיר רציף בתוך העיר?

קצת קשה לי להמליץ על סופר מיני מעל ל-100K כשבפחות מ-90 אתה יכול לקנות איביזה או 208 שיהיו קטנות, זריזות וחסכוניות. האיביזה מאובזרת יותר, הפיג'ו נוחה ומרווחת יותר והבחירה בניהן היא עניין של טעם. שווה לבדוק גם את הדגם המאובזר יותר של ה-208 שנמכר לרוב בקצת יותר מ-90K.

בכל זאת, לאור הדרישה שלך למובילאיי אולי כדאי לשקול רכבים עם מערכות בטיחות דומות אבל מקוריות. לג'אז והמאזדה 2 שהוזכרו כאן אפשר להוסיף גם את סקודה פביה.

פורסם
אם הנסיעות קצרות, אז אני מניח שהן ברובן בתוואי עירוני וכוללות גם עצירות.

לכן, הייתי מעדיף דגמים עם מנוע אטמוספרי 4 צילנדרים וגיר אוטומטי פלנטרי.

לדעתי, התצורה הזאת יותר נעימה ויותר מתאימה לשימוש כזה, גם מבחינת אמינות.

אתה יכול לבדוק רכב כמו מאזדה 2, שיש לו מערכות בטיחות מובנות

ומגיע נטול מערכת עצור וסע, שמבחינתי זה דבר מעצבן בנסיעות קצרות (גם לבטל כל פעם זה מעצבן).

הרשה נא להקדיש לך את השיר הבא:

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אולי תסביר לי מה כל כך מגוחך בדעה שלי, במקום להתחכם.

אני חושב, שהחספוס והרעידות שמאפיינים מנועי 3 צילנדרים מורגשים יותר

בנסיעות במהירות נמוכה ועם הרבה עצירות.

אני חושב, שלזוג + 2 עדיף סופר מיני מאשר מיני (גם אם נסיעות רחוקות כאלו יהיו רק מידי פעם).

לא אמרתי שיש בעיה עם גיר רציף, יש כאלה שלא אוהבים אותו ומעדיפים פלנטרי, אז כדאי לבדוק באופן אישי.

פורסם

בד"כ מי שקונה מכוניות מיני/סופר מיני מכוון לחסכון והתצורה של 3 צילינדרים ומערכת עצור וסעמשרתת את המטרה מצויין.

ולכן אם ארכוש סופר מיני אעדיף פיג'ו 208 על פני i20 למשל.

מנועי 3 צילינדרים מודרניים שונים מאד ממה שהיינו רגילים - מערכת עצור וסע זה דבר שמתרגלים אליו ואחרי זמן מה כבר לא מרגישים את זה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...