Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה ששולחת חלקים Amayama

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תזמין בנפרד על מנת לבדוק בעצמך את אמינות האתר.

אני תמיד מזמין בפעם הראשונה דבר אחד בדר"כ גם משהו זול על מנת במקרה שלך תזמין את ה30 דולר תראה איך הולך רק תבודק שהוא שב30דולר את מקבל מקורית ולא חליפית.

פורסם

אושריקו - אם תזמין אל תשכח לעדכן. אני גם צריך תושבות לקורולה שלי.

לפני כמה חודשים, קיבלתי הצעת מחר מטויוטה על 4 תושבות. 2 מהם זולים ועולים יחד כ 500 ש"ח, ועוד 2 יקרים עולים 1500 ש"ח. אינני זוכר בדיוק מה.

הייתי ממליץ לך לפני ההזמנה לבקש מטויוטה בארץ הצעת מחיר עם הנחה, ואז לבדוק את ההבדל במחיר.

פורסם (נערך)

זה בדיוק העניין, חיים. למשל, אצל אבי קיבלתי הצעת מחיר די דומה למה שכתוב באתר ה חלפים של טויוטה עצמו.

במוסך מורשה של טויוטה בעיר שלי שאני מכיר אותו שנים והחנות גם עובדת איתם , המחיר ביחד משהו כמו 500 שקל.

משהו פה לא נראה לי הגיוני שיש הבדלים שונים במחיר.

בנוסף , באתר החלפים של טויוטה ראיתי שיש מקט אחד כמעט זהה רק שאחד מהם הוא MTM והמחיר הוא זול יותר לעומת הATM.

גם באחורית זה ככה. הבדל של קרוב ל200 שקל. מאוד מוזר.

אני כנראה אזמין תושבת אחת קדמית שאפשר לעבוד עליה גם בתנאים ביתיים ולאחר מכן אזמין את השנייה כדי שיהיה פחות סיכויים לבעיות במשלוח. בינתיים לא חזרו אליי מהאתר, צריך לחכות יום-שתיים.

בכל מקרה, המצב ברכב שלי דורש החלפה מחדש של התושבות בגלל שמרגישים שהמנוע נדפק בדברים ויש מכות חזקות בין R-D-P אבל בגלל שזה טויוטה היא נוסעת ככה כבר שנה וחצי-שנתיים.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

תשמע אתה בצודק

אבל בהשוואה לאיביי או לחנויות חלפים אחרות

הם אלי אקספרס של החלפים

איביי לידם שודדים!!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
ממי אתה חושב שאבי קונה?מהיבואן.

היכולת לתמחר חלקים בזול נובעת מריבוי יבואניי חלפים.

אני לא יודע. אני רק יודע שבעבר שנהרסה לי תושבת גיר עקב מכה , הוחלפה היא בתושבת שעולה 500 שקל. באתר חלפים של טויוטה באינטרנט זה המחיר+-.

לעומת זאת את שלי מקוריות אז קניתי בפחות מ300 שקל, אולי שתיהן ביחד.

לא יודע, נמאס לי להסתבך בארץ בנושא הזה כי הפעם אני חייב לסיים עם זה.

יוגב, הכל שם בד"כ מקורי ויש לך גם הצעות לחלפים תחליפיים (ראיתי תושבת של חברה טובה כחליפי).

חשוב שתזמין מיפן, אם הם כבר מביאים חלק מיצרן , שיהיה תוצרת יפן.

פורסם

אכן, יוגב. פה זה עוד יותר טוב שכן אתה נותן את המק"ט של המוצר המקורי והם מייבאים את זה מטויוטה עצמה!

בעבודה שלי זרקו לי שייתכן שהיו הבדלים בתושבות בקוטר של הברגים ואולי זה מה שעושה לי את הבעיה. יש מצב, לא יודע.

פורסם

אני הזמנתי מהם מס' פעמים. חלקים מקוריים ודי בעייתיים להשגה בארץ, ובמחירים זולים יותר מפירוק בארץ.

כאשר מזמינים מחכים מס' ימים לבדיקת זמינות. וכשמקבלים תשובה מזמינים.

קיבלתי מהם כבר 3 פריטים בגדלים שונים. תמיד קיבלתי הודעה דרך אפילקציית הדואר שהם במכס. ולשמחתי תמיד קיבלתי ללא תוספת תשלום.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

הפטור ממס חל על פריטים בשווי עד $75 ללא המשלוח.

אז אם הפריטים עולים עד $75 אבל בגלל עלות המשלוח עברת את ה-$75 עדיין החבילה פטורה מכל מס.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...