Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה ששולחת חלקים Amayama

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. יש לי אתר כלשהו של טויוטה שבו אני נותן מספר שלדה ומקבל את כל הדברים והמק"טים לרכב (TOYOTA CATALOG PARTS בגוגל).

שסתם לחצתי שם על מחיר לחלק שהאתר נותן הגעתי לאתר הזה AMAYAMA שמסתבר שהוא משווק חלקי חילוף מקוריים מיפן והוא יושב בכמה מדינות בעולם.

זה לא שאני עכשיו הולך להזמין משם אבל האם מישהו מכיר את החברה הזאת? עושה רושם שזה רציני מאוד.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא פשוט להזמין משם ולמיטב זכרוני הם עושים משלוח רק עם DHL, מה שאומר 100% עצירה במכס, עיכוב ותוספת תשלום זה או אחר. למרות המחירים המפתים לא הזמנתי מהם אף פעם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סתם התעניינתי בהזמנות מחו"ל, תמיד כיף להזמין יותר זול ולקבל בדואר\בבית.

אבל כמו שאיתמר אומר זה כנראה לא שווה את זה במקרה הזה.

מעניין כמה חברות כאלו מפספסים פה ובארץ מקבלים מחירים הזויים.

פורסם

רציתי להזמין תושבות מנוע במקום להזמין מהארץ מכל מיני סיבות שלא רלוונטיות כרגע, והמחיר מאוד קרץ לי, ובמיוחד שזה תוצרת יפן-מקורי ומיפן עצמה.

אבל אחר כך גלגלתי גוגל על EMS ומסתבר שאיתמר יותר מצודק אז בגלל זה אני רוצה תשובות מאנשים שיש להם נסיון בהזמנות כאלו.

פורסם

מה זה משנה מהיכן המוצר המקורי מגיע ? לחברה המייצרת את התושבות יש מספר מפעלים ומחסנים בכול העולם לכן לך בתור לקוח זה ממש לא משנה מאיפה מגיע החלק.

גם למחסנים של ייבואן הרכב טויוטה מגיעים חלקים מקוריים ממפעלים וממחסנים בכול העולם.

איזה כייף לי :)

פורסם

יוצא לי שתי תושבות 110 דולר כולל משלוח, שזה 400 שקל והן מקוריות.

מה קורה במצב כזה? אני צריך לשלם עוד 300 שקל על שחרור מהמכס בגלל שזה EMS?

כל דבר בארץ מסתבך פה.

• תוכן חדש...