Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לרכוש סוזוקי סוויפט שנת 2011, יש לי הצעה על כ-35,000 ש"ח (דורש קצת יותר אבל גמיש).

הרכב עשה 80000 ק"מ לאחר שהוחלף מנוע (לפני ההחלפה עשה 60)

הבעיה העיקרית היא שהרכב קיבל מכה בחניה שהובילה לפגיעת קצה שלדה (טען שהורידו לו על זה 5% שסי)

עד כמה זה רציני והאם שווה לרכוש את הרכב?

תודה

פורסם

כמה נורות אזהרה שבגינם הייתי עובר הלאה מיד:

1. מה הסיבה שמנוע הלך אחרי 60 אלף ק"מ? לא נשמע טוב

2. פגיעה בשאסי גם אם זה קצה שילדה מצריך מכה חזקה. בחנייה? לי נשמע תמוה

3. מה המחירון? על פניו ב 35 אלך שקל נראה לי שניתן למצוא אלטרנטיבות טובות יותר.

4. קילומטרז גדול לחמש שנים 140 אלף. אני עושה קמ כזה ב 12 שנים....

גילוי נאות - הדעה שלי מבוססת על אינטואיציה וניסיון אישי. אני לא כזה מומחה גדול

לא חסרות עסקאות טובות יותר. סבלנות תשתלם בסוף.

פורסם

מהרכב הזה יש יותר מידי אקזמפלרים בשוק בכדי שתתפשר על אחת, שהוחלף לה מנוע ועברה תאונה (קשה יעותר או פחות, 5% ירידת ערך אומר,שכנראה קשה ..).

ממליץ לעבור לרכב הבא גם במחיר של מתיחת התקציב בעוד 3-5 ש"ח כיוון שכל החלטה אחרת,שתנחה אותך לחסוך עכשיו תעלה לך ביוקר כי אתה עלול להיות היד האחרונה שלו לפני שיגיע למרגרש הפירוקים/גרוטאות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע כמו אוטו שאנסו לו את החיים. קצה שלדה זה הבעיה הכי מינורית שם, מה הסיבה להחלפת מנוע? בעצם זה לא מעניין, כי לא חסרות סוויפט במצב יותר טוב למכירה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם ק"מ גבוהה,גם קצה שילדה,גם מנוע הוחלף אין משהו אטרקטיבי ברכב למעט המחיר שבאמת זול משמעותית ממה שנמכר ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קצה שילדה עם ההיצע הענק של היום זה אומר בעיה למכור,

לא מומלץ להתעסק כי בארץ נבהלים מהמלה שאסי,אני אומר את

זה מניסיון עם רכב קודם,שעשו ''מטעמים'' מקצה שילדה עד שהתייאשתי

ומכרתי בכמעט חצי מחיר.

פורסם

מכה בחניה שגרמה לפגיעת שלדה?

בשביל מה להוסיף את השקר ״מכה בחניה״?

אם היה הוגן היה מציין פגיעת שלדה, בלי לשקר שהתרחשה בחניה (בהנחה שלא מדובר בחניון שופלים).

תתקדם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...