Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.8 שנת 2011 - תוספים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי סיאט לאון שנת 2011 עם מנוע 1800 TSI שמורה מאוד.

האם מומלץ לשים תוסף דלק ואם כן אז פעם בכמה זמן ואיזה?

האם מומלץ לשים תוסף שמן? (הרכב התחיל לזלול קצת יותר שמן מבדרך כלל)

תודה מראש!!

פורסם
כמה ק"מ הרכב עבר? איזה שמן אתה ממלא? ומה צריכת השמן שלו?

הרכב עשה 000'100 - כל הטיפולים נעשו בזמן.

לגבי שמן - Valvoline 5W40 סינטטי, לפני זה השתמשתי בזה של Liqui Moly אם זה משנה.. לא הרגשתי הבדל.

לגבי זלילת שמן - לא יודע להגיד כמה אבל זולל.. בכל הטיפולים אמרו לי תמיד שתקין בכל המוסכים ושהכל תקין..

שווה לשים תוסף שמן או שיכול לעשות נזק?

תוסף דלק - גם אותה שאלה.. בדרך כלל שים פעם בשנה אבל לא הרגשתי אף פעם שום הבדל - השאלה אם מועיל במשהו או סתם ביזבוז?

פורסם

תנסה לבדוק צריכת שמן. בגדול מנוע טורבו צורך יותר שמן ממנוע אטמוספרי.

אני מניח שדגם המנוע שלך הוא CDA, יש הרבה שרשורים על המנוע הנ"ל - צריכת שמן מוגברת עקב בעיה ברינגים.

פורסם

המנועים האלה אוכלים שמן מלידה אבל תוסף לשמן בכלל לא יזיק ןתשתדל למלא במנוע רק את הקסטרול כי הוא הכי מתאים למנועים האלה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

שים שמן מתאים ואל תכניס תוספי שמן או דלק שלא לצורך. תוספי שמן הם מיותרים כאשר השמן איכותי ועלולים לפגוע בתכונותיו.

הזול עולה ביוקר

פורסם

יש בכלל ויכוח ארוך בפורום על התועלת האמיתית של התוספים האלה. הכי מצחיק זה איזה מכשיר שמחברים רק לשקע מצת והוא משפר את צריכת הדלק. ככה בהשראות מגנטית.

• תוכן חדש...