Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים פרימיום 175-200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

בשל מעבר לחברה חדשה אני צריך לבחור רכב ליסינג חדש.

מפאת העובדה שמדובר ברכב חברה צריכת הדלק אינה רלוונטית (על חשבון החברה ללא מגבלה).

מס שווי שימוש של הרכב מגולם עד לסכום של 5000 ש"ח בחודש כלומר מחיר הרכב המקסימלי הוא 201,612 ש"ח (ואפשר לחרוג עוד קצת באישור מיוחד, ולכן המחיר עד 210K). כמובן אם מדובר ברכב היברידי יש הנחה של 500 ש"ח בשווי שימוש למס, ולכן אם מדובר ברכב היברידי ניתן להגיע למחיר 222K.

הרכב יהיה אצלי שלוש שנים ויוחזר, ולכן גם ירידת ערך \ טיפולים אינם רלוונטיים.

בכל מקרה, אני מעדיף רכבים עם אבזור מפנק ותמיד מעדיף לקחת רכב "שנחשב פחות" ברמת הגימור הגבוהה ביותר מאשר רכב יקר יותר ברמת גימור נמוכה.

בשנים האחרונות נהגתי על Ford Mondeo Titanium מחירון 184K , ולאחר מכן על מזדה 6 פרימיום פלוס (197K).

נהניתי מאוד מהמזדה בשל האיבזור העשיר: מושבי עור נוחים, ג'נטים 19 אינץ', סאן רוף, פנסי bi-xenon עוקבי פנייה, מערכת רמקולים bose עם 11 רמקולים, מושבים חשמליים עם זכרונות, מראה מתעמעמם למניעת סינוור וכד'.

לינק לחוות דעת שרשמתי על הרכב בזמנו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?560441-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%96%D7%93%D7%94-6-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2014-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A8-Premium-Plus

בעיקרון חשבתי אולי לשנות כיוון הפעם וללכת לכיוון של crossover.

הרכבים:

Kia Sportage 1.6T GT - אבזור מפנק.

Mazda 6 premium - קצת מבאס אותי מכיוון שהמזדה לא השתנתה כמעט ואין יותר את חבילת ה-Premium+ ככה שאקבל רכב כמעט זהה לקודם שלי רק בלי מערכת BOSE ופנסי קסנון.

Mazda cx-5 4x4 premium - מחיר 215K ולא היברידי כך שלא בטוח שייכנס במחיר בלי תוספת מצידי. אני לא רואה ייתרון משמעותי על ה-6. חוץ מזה, מושב הנוסע אינו חשמלי כמו זה של הנהג - דבר שולי, אבל מעצבן בהתחשב במחיר.

Hyundai Sonata Limited - רכב מעולה! ביצעתי נסיעת מבחן ונדהמתי. אבזור מפנק ביותר הכולל גג פנורמי, מושבים מתקררים ומתחממים (וגם המושבים מאחורה מתחממים), הגה מתחמם, מערכת אנדרואיד, מערכת קרוז קונטרול אדפטיבית שמאיצה ומאטה בהתאם לתנועה, חיווי על שינוי נתיב, מראה מתעמעמת וכד'.

הבעיה היחידה היא שהרכב לא כל כך מרשים לדעתי חיצונית. ג'נטים 17 אינץ' לא אלגנטיים ומראה קצת תמוה.

בנוסף, מחיר המחירון שלה הוא 179K והיא היברידית כך שזה כמו לקחת מכונית ב-158K, כך שזה מרגיש לי כאילו אני "לא מנצל" את מה שנותנים לי. אני יודע שזה נשמע קטנוני ומוזר, אבל זה מה שיש (:

Hyundai tuscon supreme - אחרי נסיעת מבחן ויתרתי ישר. מנוע 2000 עצל על רכב כבד מאוד ובלי אבזור מיוחד.

חשבתי אולי לנסות טויוטה קאמרי XLE היברידית שהיא יקרה משמעותית, אך בשל היותה היברידית נכנסת למחיר. האבזור נראה נאה, אך לא אהבתי את עיצוב הרכב.

מה אתם אומרים? יש רכבים נוספים שלא לקחתי בחשבון שמתאימים לדרישות שלי (לדוגמא פורד קוגה וכד' אף על פי שמתאימים במחיר לא מתקרבים לרמות האבזור אני שמכוון אליהם).

אגב, החלום הריאלי יחסית שלי הוא סופרב 2.0T 4x4 L&K, אך המחיר שלה הוא 260K ולא בא בחשבון לצערי ):

אולי דגם נמוך יותר של סופרב שנכנס במחיר יכול לתת פייט למכוניות שציינתי מקודם?

תודה מראש והמשך שבוע מקסים :oops: (ומצטער אם אני נשמע מפונק מדי) D:

פורסם

מקיה ספורטג GT תהנה מאוד, רכב עם תאוצה חזקה, אבזור מעולה ותחושה כללית מאוד טובה, מאזדה cx 5 לא ממליץ, קיבלתי אותה בדיוק לשבוע בגלל שq3 שלי עברה תאונה, לא הגרסא הכי בכירה אבל ממש לא התלהבתי.

אם קרוסאובר רק ספורטג בדגש על gt, אם סדאן אז סונטה(לא נהגתי אבל נראית מעולה).

ומה אם סקודה סופרב? בתקציב ב270 הגרסא הכי בכירה, וזה כבר רמה מעל כולן, לדעתי עדיף לשים תוספת אישית

פורסם (נערך)

יש עוד משהו שמעניין אותך או חשוב לך ברכב חוץ מאבזור? (לא נראה כך...), כי אם כן יעזור מאוד אם תפרט מה הדרישות מהרכב כרכב.

ביצועים מעניינים אותך? נוחות נסיעה? מרווח?

ואם אתה אכן מחפש חבילת איבזור והרכב עצמו פחות מעניין, יש אבזור שאתה כן מוכן לוותר עליו?

הדבר הראשון שאני אישית הייתי מוותר עליו זה מושבי עור שאלא אם כן הם מקוררים זה פשוט סיוט פה בארץ, ובאותה מידה חימום

מושבים זה משהו לחלוטין מיותר פה גם כן, אבל זה רק אני...

לא מסכים אתך לגבי המאזדה 6, היא עברה שדרוג רציני מבחינת האיכות ועיצוב הפנים.

אגב מה הסיבה שאתה חושב על קרוסאובר הפעם?

לגבי הסופרב, הייתי בוחר בה על פני כל אחד מהרכבים שציינת גם אם זה אומר ללכת על דגם זול יותר ולוותר על חלק מהאבזור, אבל לא נראה לי שזה יתאים לך.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

Mazda 6 premium - קצת מבאס אותי מכיוון שהמזדה לא השתנתה כמעט ואין יותר את חבילת ה-Premium+ ככה שאקבל רכב כמעט זהה לקודם שלי רק בלי מערכת BOSE ופנסי קסנון.

6 פרימיום מצוידת בפנסי לד מלא, מערכת מתקדמת יותר מקסנון.

חבילת הפרימיום+ כללה בעבר מערכות בטיחות מתקדמות, הן מוצעות כעת כסטנדרט ולכן הפלוס הפכה למיותרת.

לדעתי ה-6 היא המכונית הטובה ביותר מבין אלו שמנית - נוחה ומרווחת, איכותית עם קצמוץ תחושת יוקרה (בבחירה נכונה של גוונים), מהנה לנהיגה ומאובזרת מאוד. אם נהיגה חשובה היא טובה מהאלטרנטיבות המוגבהות.

פורסם

הסונטה טובה יותר מהקאמרי לטעמי, הקאמרי סובלת מחומרים זולים, מולטימדיה שהיא בדיחה, פחות מאובזרת אך מכונית נוחה ונעימה - כמו הסונטה. הייתי מכניס לשיקולים סופרב (1.8 אקסלוסיב לא מחסירה דבר), פאסאט ו-S60.

דרך אגב, אם זה מספק אותך, הסונטה בגרסת הלימיטד תעלה בשנה הבאה כבר מעל ל-200,000 שקל בשל השינויים במיסוי הירוק - תעלה מקבוצה 2 לקבוצה 3, כלומר ממיסוי של 30% למיסוי אפקטיבי של כ-70%.

• תוכן חדש...